Toshiba Satellite A200-1LA?

Toshiba Satellite A200-1LA?

...קצת הפחידו חבר, המעוניין במחשב הנ"ל (מבאג), שיש בעיות עם השירות של היבואן? מי שהתנסה, מה דעתך? תודה מראש, תומר

אני התנסיתי

אני לא אפרוש בפניך את מערכת הייסורים שחוויתי בין הזמן שבו הזמנתי מחשב תוצרת טושיבה דרך האינטרנט לפני כחודש וחצי ועד שקיבלתי אותו לפני כמה ימים. כל השקרים והרמאויות שלהם וכל העצבים שיצאו ממני עד שקיבלתי את המחשב, וכמו שאתה יכול לראות בהודעה למעלה, עדיין יש לי בעיות עם המחשב שלאנשים לידי שהזמינו מחשבים מחברות אחרות אין!!!! ממש לא מומלץ!!! בחום!!!

Schweppesdude

New member
תראה

אם אתה קונה מחשב מחנות מסודרת , שעושה את הקישור בינך לבין המעבדה אז אין לך דאגה (למרות שבלי קשר עדיף לא בבאג). אם אתה קונה ישירות מהאינטרנט ואתה הגורם שמדבר מול המעבדה\יבואן במקרה של תקלה אז זה פאקטור. לי אישית יש טושיבה כבר שנה, והמחשב סוף הדרך , לא עשה לי בעיות מעולם ככה שלא נזקקתי למעבדה. אבל אתה יודע איך זה, יכולים להגיב לך פה שני אנשים שקיבלו חרא שירות ושני אנשים שקיבלו שירות מעולה, הפורום זה לא מדגם לדעתי. (חוץ מאייבורי שכולם מסכימים שזה חרא)

bar666xp

New member
עזוב חנויות ואנשים...

תקשר למפעיל תתרשם מרמת השירות... טוב לך ניראה לך שהשירות תואם את מה שציפית לקבל... אישית ממליץ להתחיל בשאלות בסיגנון של איך אני עושה זה וזה בדגם WHATEVER... יתן עומדן יותר אמין על רמת השירות ללקוח ולא ללקוח פוטנצילי {ויש לפעמים פערים גדולים
} נכון לגבי כל נותן שירות.

היי בר,

לדעתי, מענה טלפוני של פקיד/פקידה אינם יכול להעיד על השירות האמיתי של מפעיל. זה מפחיד להוציא 10,000 ש"ח מבלי לדעת מי איך השירות, מי האבא והאמא במקרה של בעיות, האם הם משתמשים בחלפים מקוריים, כמה זמן אורך התיקון וכד'. האם האחריות אמיתית והיא מ"פגוש לפגוש" או שהיא לא כוללת אי אילו דברים, המצויינים בכתב קטן, שאינו נראה לעין.

bar666xp

New member
מראש אני יגיד לך יש דסרים שלא תקבל בשום חברה.

אחריות על שבר ושימוש לא סביר ביכלל! לגבי חלקים 95% מהנייד מחייב חלקים מקוריים של יצרן המחשב. לגבי דיסק קשיח וכדומה ישנה לך הרבה אם היה של טושיבה נגיד ויחליפו לך לאחד של FUJITSU {שאגב נחשבים לבין הטובים ביותר למחשבים ניידים}... אגב FUJITSU-SIEMENS עשו זאת במחשב שלי... ניראה לך שאני יתלונן על זה? לוח-אם לדוגמה לא יהיה מיצרן אחר {גם בסבירות גבוה שלא יתאים לקופסה}. שאלת השירות בגדול היא... 1. מהירות. 2. אמינות. 3. תמיכה. וזה מסודר שהאחרון הוא החשוב ביותר. אם התמיכה טובה כניראה לא תגיע למעבדה כלל.. אלה אם מדובר באמת בבעיה בחומרה. אם יש אמינות אז אומרים לך "יש בעיה" מהיא והערכת זמן אם ידוע... לדוגמה המחשב שלי חיקה לHDD בזמן שביתת הנמלים לפני כשנתיים+-... ברגע שמיידעים אותך כי למיטב ידיעתם החלק ב... ו/או מה הבעיה בדיוק ולא מסבנים אותך תאמין לי גם אם זה חודש לא יהיה לך בעיה להמתין אבל כשמתחילים למכור סיפורים אני אישית נוחת על מי שבטלפון מולי ואף ינחת להם בתוך המעבדה... אבל אני טכנאי לי יותר קל להפיל/לתפוס אותם בשקרים!!! {סיבונים}. להגיד לך את האמת בפרצוף תשאל אנשים כל אחד יגיד לך משהו אחר! אחד יגיד לך אין על השירות של X השני יגיד לך השירות הכי גרוע הוא של אותו X. בסופו של דבר הדרך הכי יעילה היא להיתרשם מרמת התמיכה לבד.

sb21

New member
כד.א:בר, שמת לב שטושיבה השיקה כונן בנפח 320GB

? מסתבר שגם WD וגם טושיבה השיקו כונן בנפח הזה למחשבים ניידים, אבל עדיין לא ראיתי מחשב שנמכר עם הכונן, כנראה מדובר בבעיות מלאי. 320GB

bar666xp

New member
למען האמת החדשות היותר מעניינות אותי בכל אופן

SD-L912A של טושיבה {שידועה כמובילה בתחום הHD} כונן DVD HD SATA... שיצא בחודש יוני אאל"ט. ומחשב של FUJITSU T2010... * Intel Core 2 Duo ULV processors U7500 or U7600 * Intel GM 965 chipset * up to 4GB (2GBx 2) DDR2-533 MHz SDRAM * 12.1″ Crystal View WXGA 1280×800, 16M color display * Intel GMA X1300 graphics with 384 MB shared video memory * 60-120 GB 5400 rpm SATA HDD * Wi-Fi AGN or ABG * Bluetooth * Gigabit Ethernet * Standard Li-ion 6 cell 5800 mAh or high capacity 9 cell 8700 mAh battery * Dimensions: 11.69″ (297mm) W x 8.62″ (219mm) D x 1.34″ (34mm) H * Weight: from 3.31 lbs 1.5 kg מעניין מה המחיר בארץ? משווים אותו לX61 של לנובו. ואחד ממש מעניין הוא LifeBook U810 זה ממש UMPC... http://reviews.cnet.com/laptops/fujitsu-lifebook-u810/4505-3121_7-32600944.html http://www.brighthand.com/default.asp?newsID=13260 המצחיק שניראה כי הפעם הם הצליחו להוציא UMPC או יותר נכון UM-TABLET... והחלק החשוב הוא ניראה כמי שנותן את הביצועים בדיוק איפה שמי שירכוש באמת צריך... {OFFICE בעיקר ולא רע ביכלל במדיה}... בקיצור ניראה לא רע... והשאלה אם המחיר ישאר כזה גם בארץ...

Y. Welis

New member
לטעמי זה נפח גדול מדי... כי זה יפתה לשמור

יותר חומר על הדיסק, וכך אם הוא יקרוס או שהנייד יאבד, יגנב או ינזק, החומר שיאבד איתו יהיה רב יותר. כרגע על 160 ג'יגה ניתן להכניס הכל - סרטים, משחקים ומוזיקה. ממילא מי שצריך לנייד כמויות גדולות יותר, עדיף לו שיקנה דיסק חיצוני של 500 או 1000 ג'יגה. כיום קל יותר מתמיד לגבות ניידים, כי מחירי הדיסקים החיצוניים (לא הדקים - הם פחות אמינים) ירדו מאוד, והנפח שבניידים נותר מוגבל. אם זה ישתנה - יהיו עוד בעיות.

יאיר B

New member
ולהזכיר כמובן את ../images/Emo41.gifנושא הגיבוי../images/Emo41.gif

חשוב מאוד לגבות כל דבר בנייד. אל תסמכו על הדיסק שלו. הוא תמיד יכול לקרוס. כך שאם יש לכם חמר חשוב על הנייד - תמיד לגבות (על דיסקשיח נייד למי שיש, לצרוב על CD/DVD או אפילו על DOK). (אני מכניס את זה לכל מקום שאני יכול, בתקוה שגם סמויים שקוראים, אבל לא רק, יזכרו).

bar666xp

New member
../images/Emo45.gif גיבוי ../images/Emo45.gif

תמיד בכל מחשב מומלץ גיבוי של לפחות פעם, פעמיים בחודש. אישית ממליץ תמיד להחזיק איזה כמה DVD RW בצורה של 2 סטים של גיבוי... אחד ישמש לתחילת החודש והשני לאמצע החודש לדוגמה... או אפילו אם זה ברמה של גיבוי שבועי או יומי כל פעם אחד אחר = תמיד יש לאן ליפול... גם אם גיבוי אחד נידפק מסיבה כלשהיא יש את הקודם ולא מצב ש"כל החיים שלי היו בדיקס הקשיח" לכל מי שזוכר את ההודעות הללו.

למעלה