ערב מעולה לשם שינוי
פקה הזטת, ממזאים של ממש - משחקים אותה כאילו הם אוהבים את היילי רק בשביל שבערב הכי חשוב המעריצים שלה יהיו רגועים. אם היו נותנים לה את יחס הקריס אלן היא בדוק היתה עולה
בכל אופן, להופעות: שר ראשון: סקוטי - אמא, שיעמום. שיר מזעזע בקטע אחר. לורן - כנ"ל, וממש גרוע ווקאלית. היילי - מושי מושלם חדי קרן וכו' |מאוהב{| לד פאקינג זפלין!!!!!!!!!! מייקל סליזק קיווה שהיא תשיר לד זפלין השבוע. אמנם שיר אחר אבל בכל זאת לד זפלין. מתאים לה לגמרי ואבא שלה מקסים. אגב גם אני בתחילת ההופעה דאגתי שלא תיפול במדרגות עם העקבים האלו ואז ממש דאגתי כשהיא התחילה לרוץ ובסוף... אבל בקטנה, היא יצאה מזה בסדר ואפילו צחקה. סטיבן טיילור
שיר שני: סקוטי - אחלה שיר, אחלה ביצוע, היו פה ושם בעיות ובעיני הוא ממש לא ביצע אותו בצורה אמינה. אני לא מצליחה לשמוע את סקוטי החמודי מהכפר שמנשק את הצלב שלו שר "אנחנו הולכים להתנשק? אנחו הולכים על זה או לא?". אבל השיר מפצה והיו שם כמה רגעים ממש טובים אז אפשר להגיד שזה אחד הביצועים האהובים עלי שלו. לורן - אולי הביצוע הכי טוב שלה העונה. שיר מדהים, לג'ימי יש טעם טוב אין ספק. באמת עשה רושם שהיא התחברה לשיר לגמרי ווקאלית זה היה מקסים. היילי - לא מבינה כל כך את בחירת השיר בשבילה, אני הייתי בוחרת לה את "לנדסלייד", גם כי זה יותר בלדה והיתה חסרה לה בלדה באותו ערב (ובכלל, האמת), וגם כי "ריהאנון" לא לגמרי התאים לה. בכל אופן הביצוע עדיין היה מעולה ואהבתי את המאוורר
שיר שלישי: סקוטי -
הוא שר כל כך משעמם שבצירוף הבחירה האיומה הזאת כמעט נרדמתי. לורן - קצת קיטשי ולא הווקאל הכי טוב שלה אבל עדיין זה היה יפה. היילי - הנמוכים היו לא משהו. לא מבינה את הבחירה הזאת, זה לא במנעד שלה בכלל. הפיזמון דווקא היה סבבה לגמרי וכל הכבוד לה שהיא המשיכה לרוץ ככה על הבמה עם העקבים האלו אחרי שבשיר הראשון היא נפלה. הלוואי שיהיה סטודיו לזה. אגב חייבת לציין שהיילי היתה מהממת כל הערב ואהבתי בטירוף את העגילים שלה
טופ 3: לורן - איף איי דיי יאנג, היילי - לד זפלין, היילי - השיר השלישי. הכי גרוע: השיר הראשון והשלישי של סקוטי.