TOP3 ההופעות

TOP3 ההופעות ../images/Emo58.gif

טוב... אני חייבת לכתוב באמצע. כי ההופעה של היילי היתה פשוט מדהימה, היא הופיעה עם אבא שלה, נפלה באמצע, היתה הופעה פשוט מעולה... ומכאן נמשיך הלאה... בינתיים סיבוב ראשון הסתיים. יש עוד 2 - אגב ביונסה עובדת איתם הפעם

המשך../images/Emo58.gif

סיבוב שני - הבחירות של ג'ימי... לא ברור למה, אבל שיהיה... בכל מקרה הכי אהבתי את ההופעה של לורן בסיבוב הזה ודווקא הפעם הכי פחות אהבתי את היילי, למרות שלקראת סוף השיר היה טוב, אבל את רוב הביצוע לא אהבתי בכלל.. יאללה הם עכשיו ימרחו עוד זמן לסיבוב השלישי והאחרון

סיבוב 3../images/Emo58.gif

בחירת השופטים. לדעתי אלה היו ההופעות הכי טובות של סקוטי ושל לורן. היילי די צרחה, אחרי ההופעה הזאת אין לי ספק שהיא מקבלת את כל הקולות של ג'יימס כך שברור שהיא בגמר..חחח בכל מקרה סיבוב 3 אני מתלבטת בין סקוטי ללורן, לורן היתה מדהימה בעיניי, זאת היתה ההופעה הכי טובה שלה וסקוטי גם היה מצויין לדעתי. אגב רנדי וג'ניפר אמרו שלורן לקחה את הסיבוב השלישי וג'ניפר אפילו אמרה שזאת היתה ההופעה של הערב וסטיבן אמר היילי. בסיבוב השני. סטיבן בחר בלורן ורנדי וג'ניפר (תמיד הולכים ביחד) אמרו שסקוטי היה הכי טוב.. וסיבוב ראשון לא היה ספק בכלל היילי היתה הורסת בעיניי כולם. לילטוב.... למרות שכבר בוקר טוב... (אם הייתי יודעת שזאת תוכנית של שעתיים, כנראה שלא הייתי נשארת ערה)

../images/Emo18.gifעדכון חשוב בקשר לגמר../images/Emo18.gif

לא חושבת שזה דורש ספוילר למרות שזה נאמר במהלך הפרק. הפרק ישודר ערב קודם. הפרק עצמו בשלישי והתוצאות ברביעי

DoubleT

New member
מעניין איך יגיבו בNBC

אם הם ישימו פרק של The Voice הרייטינג שלהם יישאף לאפס. ובכלל פוקס מתפרעים על הערב הזה - גם הפינאלה של גלי משודר באותו יום

•BluEyeS•

New member
TOP 3 ../images/Emo58.gif

טוב, היילי הרגה אותי, כל כך מגיע לה לעלות לגמר! אלו לא היו ההופעות הכי טובות שלה מכל העונה, אבל בכל הופעה היה משהו מרגש! אהבתי שאבא שלה הופיע, זה היה ממש חמוד! ומה נסגר עם התכנית? שבוע שעבר השפילו אותה, השבוע פימפמו אותה מכל כיוון. הלוואי שהיא תעלה הלוואי!

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

בטח שפימפמו אותה. האנשים של איידול יודעים טוב טוב עם מה הם מתמודדים, וכנראה שהם הבינו שזה שהשופטים יוצאים על היילי רק מכעיס את הקהל ונותן מוטיבציה להצביע יותר.

LeAnnDylan

Well-known member
דעתי על הפרק

בחירה אישית
סקוטי - Amazed בחירת שיר נהדרת. אני אוהבת מאוד את השיר והשיר מתאים לו ולקיטשיות שלו. ההופעה שלו היה טובה. הייתי אוהבת אותה יותר בלי זמרות הרקע שיותר הורסות מאשר מוסיפות. לקראת סוף השיר הן כבר הפכו ממש בלתי נסבלות>< ציון – 8.
לורן – Wild One אהעהאהעאהעהאהאה אני לא מאמינה שהיא בחרה את השיר שאני הכי אוהבת של פיית'!!!@#$#$@!% כשריאן אמר בהתחלה שלורן הולכת לשיר פיית' הייתי מוכנה לשים אלף דולר על זה שהיא תבחר את Stronger עוד לפני שהראו מה היא בחרה כבר כתבתי ליד השם שלה סטרונגר כי זה היה נראה לי הבחירה הטבעית אבל גאד!!!!@#$ "ווילד וואן" זו כזו בחירה מושלמת בשבילה
אם היא תשיר את זה כמו שאני רואה בדמיון זה הולך להיות הבורן טו פליי החדש שלי
דאם! אני לא מאמינה איזו בחירה מושלמת!! אני יכולה להתחתן איתה רק בגלל הבחירה הזו! לורן תעשה לי קאובוי
כליעלקיאחרק'יעךןקרחך#@$T^%^*#&%#^%86 טוב, אחרי ההתפרצות הפאקצית שלי אני הולכת לצפות בהופעה
אוקיי. אז אני אתחיל בדאון – לא אהבתי שהתחילו את השיר מהבית השני. הבית הראשון של השיר הרבה יותר מוצלח וזה לא מרגיש כאילו נכנסים באמצע הסרט לקולנוע. בתיאוריה חשבתי שיהיה טוב ללורן לשיר פיית' (במיוחד אחרי האודישן שלה
) אבל כיוון שהקול של פיית' חקוק לי כל כך טוב בזיכרון קשה לי שלא להשוות בניהן ובעוד שהקול של פיית' הוא אחד הנקיים והצלולים שיש לז'אנר להציע, של לורן הוא יותר ראספי כזה ונייזלי ומזכיר יותר את קרי אנדרווד. אני חושבת שהיה טעם לעבוד עם לורן על סטייג' פרזנט כי למרות השיר הקציבי ההופעה הייתה חסרת חיים. וואו כשאני קוראת את הביקורת שלי עכשיו אני נשמעת לעצמי די מאוכזבת. האמת היא שבגדול די אהבתי את ההופעה. זה לא היה מושלם כמו שציפיתי אבל ללורן עדין יש קול נהדר והיא נתנה את הספין שלה לשיר וזה יצא לא רע ואני חושבת שגרסת הסטודיו של זה בטח תגבול בשלמות. ציון – 7.5
היילי - What Is and What Should Never Be לרגע חשבתי למחוק את היילי מהביקורת שלי כי לא היה לי כוח להשקיע בה שורות אבל אז היא התגלבסה על המדרגות
סוף סוף אני מצליחה להבין מה אתם מוצאים בה
אין ספק היא משעשעת. קודם היא מתאפרת כמו ילדה בת 3 אחרי היא מנסה לשבור את המפרקת שלה בשידור חי. נייס וואן! ציון – 6.
הבחירה של ג'ימי אייבין
סקוטי – Are You Gonna Kiss Me Or Not מצד אחד, זה שיר עכשווי שצועד עכשיו במצעדי הקאנטרי. מצד שני זה שיר שמבוצע ע"י צמד. מה שאומר שלדינאמיקה של השיר דרושים שני אנשים. זה לא יעבוד בקול אחד וזה יהיה בדיוק כמו לתת לו לנסות לשיר אמריקן האני עם לורן כשמדובר בשיר ש"בנוי" לקול אחד. אני יודעת שהמפיקים שונאים את סקוטי ומנסים לשים מעצורים למפלצת הקאנטרי שהם יצרו לעצמם אבל לשים רגל בכזו ברוטאליות עם שיר כזה נוראי זו פשוט בדיחה. אני ממש מקווה לטובתו של סקוטי שהוא ידפוק הופעה מעולה עם השיר העילג הזה ויזרוק אצבעות משולשות לכל אבר אחרי שהמצלמות יכבו. ואחרי צפיה בהופעה – כל הכבוד לסקוטי
יצא מלך! סוף סוף ג'ניפר נתנה ביקורת אחת מוצלחת מאז שהתחילה העונה – תסתפר!
ציון – 9.
לורן – If I Die Young הו לורד ג'ימי ג'אסט redeemed himself!!!@#$ אם חשבתי שווילד וואן זה השיר האהוב עליי של פיית' אז הרי שאיף איי דיי יאנג זהו שיר השנה שלי
זה ללא ספק שיר הקאנטרי הטוב ביותר של שנת 2010
והשיר שבילה הכי הרבה זמן בלופים באייפוד שלי
גרייט גרייט גרייט סונג צ'וייס! יאללה לורן – מייק מי פראוד! אמג אורגזמה מוזיקלית!!!#$$!%!#$^@
מאסט.האב.איט.און.מיי.אייפוד.נאו!!!$@#$@#$ טוב, שאר התוכנית תאלץ לחכות שיהיה לי כוח להמשיך לצפות בה. עכשיו אני הולכת להוריד ולחרוש על השיר הזה בשעתיים הקרובות
ציון – 10. |כעבור שעתיים|
היילי - Rhiannon למה נראה לו שהוא נותן לה את השיר של דידי
נראה לי שאני אתן להופעה הזו את תואר ההופעה הכי נורמלית של היילי כל העונה ורק בגלל העובדה שחוץ מהשורה האחרונה היא אשכרה שרה אותה במקום לנבוח. האמת שאת כל החלק האחרון של השיר לא אהבתי בכלל אבל יחסית אליה זו הייתה הופעה נורמלית. ועכשיו אני אלך להאזין לדידי
ציון – 7.5 היי! ניל סדאקה
בחירת השופטים
סקוטי – She Believes In Me אני שונאת את השיר הזה. הוא כזה קיטשי ואיקי אבל הוא שר אותו בצורה פנטסטית. ציון – 6.5
לורן – I Hope You Dance טוב מבחינת בחירות שירים- לורן זוכה בתואר האיידול של העונה מבחינתי
3 מתוך 3 בחירות השירים שלה גבלו בשלמות
השירים האלה מייצגים את כל מה שאני אוהבת בז'אנר הזה. אין ספק שקאנטרי הוא ז'אנר עליון והבחירות האלה מוכיחות מדוע
אני חושבת שציינתי כמה פעמים בעבר שזה השיר השני הכי אהוב עליי בכל העולם. לייק אבר!
ואחרי שסקוטי חירב לי אותו באודישנים עם הנאטס אוף וונדר שלו הגיע הזמן לחוויה מתקנת. אמג אמג אמג אני לא יודעת אם אני אעשה פאשן פוליס השבוע או לא אבל למקרה שלא אני חייבת רק לציין שהיא בשמלה הכחולה והגרוזינית הזו נראה כמו כפילה מרושעת של לי אן וומאק :| אבעהאההאהעהאהעהאהעאהע אמאל'ה X_X איזה פחד! נקווה שהמראה יגרום לה לשיר את השיר בצורה מושלמת כמו לי אן. אוקיי אחרי שביליתי שעתיים בשמיעה של איף איי דיי יאנג אני חושבת שאני הולכת לבלות שעתיים נוספות בחרישה על איי הופ יו דאנס
אמאל'ה כמה שלמות בשיר אחד! אני כל כך מאוהבת בכל השינויים הקטנים במלודיה שהיא עושה בשיר. היא כאילו נותנת לו את הכבוד הראוי לו ומותירה אותו כמו שהוא בלי לפגוע בשלמות שאופפת אותו אבל יחד עם זאת מצליחה להזריק שינויים קטנים שנותנים את הטאץ' הייחודי שלה ומצליחים אשכרה לשדרג שיר שכבר קיבל ציון 200 מתוך 100. מבחינתי, בלי לדעת מה התוצאות של הערב – לורן, היא הזוכה האמיתית של העונה
ציון – 10.
היילי –You Oughta Know אחלה בחירת שיר בשבילה. מענין לראות איך היא תשחט אותו. את כל ההתחלה של השיר לא אהבתי אבל למרבה ההפתעה דווקא מהפזמון עם כל הנביחות שלה היא נשמעה במיטבה. זה אגב השבוע שבו שנאתי את היילי הכי פחות. אני חושבת שזה חייב להיחשב למשהו, לא? ציון – 7.5 דירוג ההופעות של כל מתמודד בעיניי: סקוטי: Amazed > Are You Gonna Kiss Me Or Not > She Believes In Me לורן: I Hope You Dance > If I Die Young > Wild One היילי: You Oughta Know > Rhiannon > What Is and What Should Never Be

../images/Emo58.gifבקצרה-

סיבוב 1 סקוטי- אהבתי, ההופעה הכי טובה שלו בעיניי מכל השלוש שהוא ביצע. לורן- זה היה חמוד, מה לעזאזל הלבישו אותה?! היילי- זה היה טוב, אבל פחות ממה שעשו מזה לדעתי. בהתחלה כשהיא ירדה במדרגות, פתאום חשבתי מה יקרה אם היא תיפול, ואז כשבאמצע הביצוע היא באמת נפלה, הייתי בשוק חחחח סיבוב 2 סקוטי- זה היה נחמד לא יותר. לורן- מהמם! היילי- זה היה מיוחד, ואהבתי את זה. סיבוב 3 סקוטי- ביצוע יפה. לורן- ביצוע יפהפה ומרגש! היילי- שיר טוב של אלאניס, ובסה"כ היא עשתה אותו טוב, אבל בנמוכים היא באמת לא נשמעה טוב. מבחינתי סקוטי ניצח בסיבוב הראשון, אבל באופן כללי הוא היה הכי חלש בעיניי. היילי בשני בנקודות, ולורן בשלישי. בכלל הערב היה בכללי בסדר אבל לא וואו. הלוואי ויהיה גמר בנות, או לפחות שלורן תעלה לגמר...

LeAnnDylan

Well-known member
שאלה לגביי גרסאות הסטודיו

הייתה גרסה אחת לכל מתמודד או שפיספסתי את האחרות?
בכל אופן הגרסה של לורן לאיף איי דיי יאנג כל כך נוראית שרציתי לבכות. איך היא הצליחה לחרב שיר כל כך יפה בסטודיו? בייחוד לאור העובדה שבלייב זה היה מושלם?
התבאסתי לגמריי

naama59

New member
רק אחת

כנראה הם לא הספיקו להקליט בגלל ההומקאמינג.. ואני חושבת שגם בעונה 7 זה היה ככה

LeAnnDylan

Well-known member
כן אבל בעונה 7 הייתה גרסת סטודיו אחת למתמודד

במשך כל העונה. בעונה הזו הם שיחררו גרסאות סטודיו לכל השירים שהמתמודדים שרו בתוכנית. אבל אני מניחה שבגלל ההום קאמינג זה הגיוני. באסה.

זאת אחת הסיבות שאני לא מקשיבה לזה

למה להרוס דבר יפה? חחח לא מקשיבה בכלל לגירסאות סטודיו שלהם, הספיק לי לראות את העצות שנותנים להם כדי להבין שהגרסאות סטודיו לא יהיו טובות, מעדיפה את השידור החי

LeAnnDylan

Well-known member
הו אבל בורן טו פליי זה שיא השלמות../images/Emo99.gif

גם בלייב ובייחוד בסטודיו
הכי אורגזמה מוזיקלית |ריר| גם שני השירים האחרים היחידים שאהבתי העונה היה נהדרים בסטודיו (קן איי טראסט יו וויט' מיי הארט ואייל בי ד'ר פור יו) חוץ מזה שיש דברים שניתן לשמוע רק בסטודיו כמו ת'יה שנשמעת כמו גבר

SHTRUDIDI

New member
תגובה מאוחרת על ההופעות

באופן אישי חשבתי שהיילי ניצחה את הערב. כל שלוש ההופעות שלה היו טובות, במיוחד הראשונה. אהבתי מאוד את השיר השני של סקוטי ואצל לורן חיבבתי את השיר השלישי אבל היו כמה קטעים שם שלא אהבתי מה שהיא עשתה עם השיר. חוץ מזה, יפה שהביאו את ביונסה
.

למעלה