TOP12

בשה1

New member
רק התחלתי לראות את הפרק, אבל

איךהצליחו לכער את ג'ניפר לופז???

Theshe

New member
גם כן טופ 12.

אין לי הרבה דברים טובים לומר על ההופעות (כמה מפתיע) ואני גם אקצר במידת האפשר. 1. נעימה אדדפו - What's Love Got To Do With It למה זה מגיע לי? היא מזייפת נורא, היא מעצבת נורא ובעיקר היא שוב התלבשה הכי גרוע מכולם. מה יהיה? אני במקום טינה טרנר הייתי אוסרת על מתמודדי איידול לחרב את שיריה. לא שזה שיר מי יודע כמה, אבל ככה גרוע הוא מעולם לא נשמע. 2. פול מקדונלד - I Guess That's Why They Call It The Blues עוד אחד שמצונן בקאסט. מצטערת, השיר לא עבד בשבילי וזה באמת אחד השירים של אלטון ג'ון שאני ממש מתעבת. בגדול אני מחבבת את פול אבל עוד הופעה לא מוצלחת מהסוג הזה ואני מוחקת אותו מהרשימה שלי. 3. תיה מגיה - Colors of the Wind במלה אחד: שעמום. בשתי מלים: שעמום המחץ. בא לי להתאבד שהתפתיתי להקשיב לעוד בלדה משמימה שלה. רבאק, את בת 15, תתחילי לשיר שירים שהולמים את גילך, למה תמיד אותו שמאלץ "מבוגר"? 4. ג'יימס דרבין - “I’ll be there for you בון ג'ובי יכול לנוח, לג'יימס ייקח עוד הרבה שנים להגיע לרמה שלו. זה היה ביצוע בינוני לחלוטין, והבנדנה הזאת שבורחת לו מאחורה כבר הופעה רביעית חייבת לעוף! 5. היילי ריינהרט - I’m You Baby Tonight אני לא מאמינה שמישהי עם קול סופר ממוצע כשל היילי מעזה לשיר וויטני יוסטון. גם הפרצופים הפתיינים לא יעזרו לעלמת החן, היא פשוט גרועה! 6. סטפנו לנגוני - If You Don’t Know Me by Now ה-ביצוע של הערב. סטפנו לגמרי לקח אותי אחורה בזמן לחטיבת הביניים, לתמימות, לקסם של דברים שעושים בפעם הראשונה (ואם מישהו יידע אז נסמיק). בפעם הראשונה סטפנו שלט בבמה ועשה אחלה עבודה. שאפו. 7. פיה טוסקנו - Where Do Broken Hearts Go שיו, איזה שעמום. השיר השלישי של וויטני יוסטון בערב הזה ואחד הגרועים שלה. אני לא אומרת שהיא לא שרה אותו יפה, כי היא כן, אבל זה היה כל-כך משעמם. ובלי קשר: פיה, המלאכיות של צ'רלי צלצלו, הן רוצות חזרה את האוברול שגנבת מהן בשנות השבעים! 8. סקוטי מקרירי - Can I Trust You with My Heart סוף סוף אני מרוצה מסקוטי כי איכשהו זה לא נשמע קאונטרי נטו וגם הצלחתי לשמוע אותו מגיע לתו גבוה (אמנם אחד ויחיד), היה נחמד באמת. מעניין אותי למה הוא תמיד נוטה הצידה כשהוא מסיים שיר.... 9. קארן רודריגז - Love Will Lead You Back חבל שלא נולדתי חרשת, מה זה לעזאזל היה? למה שמלת המיני שלה הייתה כל-כך קצרה? מה זה הדבר הזה שתקוע לה מאחור במקום שיער? בעעע על הכל. 10. קייסי אברמס - Smells’ Like Teen Spirit אללה יוסתור ולהקת שבא. למה להרוס את אחד משירי הגראנג' הטובים בעולם? למה לצעוק במקום לשיר? תסבירו לי בבקשה שוב למה הוא מועמד לזכיה כי אני לא מבינה, סורי. 11. לורן אליינה - I’m The Only One אני מתה על מליסה אתרידג', מודה. הביצוע של לורן היה עוצמתי ומעניין. לא ההופעה הכי טובה של הערב, אבל הופעה ממש לא רעה. אני מאד מקווה שזה יהיה ספתח לשירים של מליסה כי יש כמה פנינים שלה שכדאי שהעולם יכיר (ואמריקן איידול הוא אחלה פלטפורמה לקדם מוזיקה). 12. ג'ייקוב לאסק - Alone נתחיל מזה שזה אחד השירים הכי לעוסים בתוכנית הזאת והגיע הזמן שההפקה שם תעיף אותו החוצה לכל הרוחות. איזה ביצוע מבהיל. אני לא חסידה של השיר הזה ואחרי הביצוע הזה אני חייבת לציין שזה השיר השנוא עליי אבר(!) בתוכנית. סטפנו יצא מלך. לורן יצאה נסיכה. קארן, היילי ונעימה צריכות ללכת הביתה. פול צריך כאפה לאיפוס, כנ"ל קייסי. כל השאר לא מעניינים ממילא, אז אין טעם להשיא עצות.

LeAnnDylan

Well-known member
מחשבות על הפרק

נעימה - What's Love Got To Do With It הו גאד זה היה מזעזע ברמות לא אנושיות!! אחרי שני ביצועים שנויים במחלוקת שלה שאני דווקא אהבתי חזרתי לשנוא אותה והסדר שב אל מקומו בשלום.
פול - I Guess That's Why They Call It The Blues אני כל כך אוהבת את השיר הזה. זה אחד מהשירים האלה שאי אפשר להרוס ושהם תמיד ישמעו טוב. זה כמובן לפני שפול ניסה לשיר אותו
העיבוד היה נוראי הניסיון לדחוף כמה שיותר בתים לדקה ורבע כשל וכשהראו את הקטע שג'ניפר כאילו שרה איתו ומאבדת את עצמה בקצב המזעזע שלו הרגשתי בדיוק אותו הדבר כשניסיתי לזמזם תוך כדי ולמצוא את הקצב ללא הצלחה. עוד לא נגמר הערב אבל אני בטוחה שזה הולך להיות אחד הביצועים הנוראיים שלו ואם השופטים הולכים לאהוב את זה אני אבעט באיזה תינוק! |מקשיבה לביקורת השופטים| טוב נו.. למה חשבתי שלשם שינוי הם ידעו לתת ביקורת בונה..|חיהבסרט|
טיה - Colors Of The Wind פוקהונטס? רילי?
אז יש לה קול טוב. בסדר אתן לה את זה. אבל היא בוחרת שירים כל כך לא מתאימים לאיידול ובמקום להדהים אותי בתור צופה בדקה וחצי שיש לה היא בוחרת להרדים אותי. זה לא יעזור לה להצבעות
ג'יימס - I'll Be There For You הייתי בטוחה שאני אשנא את זה אבל זה היה לא רע בכלל. עד כה ההופה הטובה של הערב
היילי - I'm Your Baby Tonight כן? ההורים שלך מוזיקאים מדהימים? כמוך? סתמי. מי לעזאזל מצביע לה? היא ממש נוראית. כל הביצוע היה צווחני ואאוט אוף פיטץ'. בבקשה אמריקה תעיפו לי אותה כבר מהמסך! זו לא הייתה הופעה מעולה, רנדי? פאק איט. זו אפילו לא הייתה הופעה סבירה. תתחיל לתת ביקורת נורמלית!
סטפאנו - If You Don't Know Me By Now יו פתאום נזכרתי שאני מתגעגעת לסימפלי רד
איך העיפו לי אותו כל כך מהר
הוא בולע יותר מידי מילים כשהוא שר. לזכותו יאמר שזה הרבה יותר טוב משבוע שעבר יחד עם זאת זה לא היה מספיק טוב מבחינתי. ביצוע בסדר כזה נאט'ינג מור. ורנדי חי בסרט.פור רילז.
פיה - Where Do Broken Hearts Go היה לי נחמד לשמוע אותה במשהו קצת יותר קצבי. הופעה ממש טובה שלה. אהבתי מאוד.
סקוטי - Can I Trust You With My Heart אחרי הוידאו בהתחלה הוא עשה לי חשק לשמוע אותו שר אלביס
חסר לו שבשבוע הבא הוא לא שר לי אלביס
הביצוע השבוע היה ממש טוב בעיניי היו כמה רגעים באמצע שהוא זייף קצת אבל אהבתי מאוד את הסיום
קארן - Love Will Lead You Back נחמד כזה. סביר להניח אבל שעד סוף הביקורת של השופטים אני אשכח את הביצוע הזה. אההאהעהעה מה ריאן מזכיר שתי כונפות בקהל כשקרלי יושבת שם
אוי קרלי סוסה מדהימה שלי כמה התגעגעתי אליך
קייסי - Smells Like Teen Spirit ההורים שלו הורסים
טוב חייבת להתוודות שכששמעתי שהוא הולך לבצע את השיר הזה ממש התלהבתי. הייתי בטוחה שזה הולך להיות אחד ה-ביצועים של העונה. אחרי הביצוע הזה אני ממש מאוכזבת. עזבו שהוא נראה אחוז דיבוק רוב ההופעה. הווקאל פשוט לא היה מספיק טוב. הו קייסי. האם זו ההתחלה של סוף הרומן בנינו?
לורן - I'm The Only One טוב שההורים שלה לא נראים יותר צעירים ממנה
שמחה שלפחות הספוילר לשיר הזה היה נכון עכשיו נותר לה רק להיות ממש טובה
היו איזה פעמיים שהיא זייפה אבל גאד
זה היה מעולה!! אני כל כך שמחה שהיא בחרה לשיר את השיר הזה. היום הולך להיות היום הראשון בו נכנס שיר מהעונה הזו לאייפוד שלי. בהחלט רגע מרגש. חוץ מזה שכל ההופעה היא מזה הזכירה לי את אליסון אהובתי
ג'ייקוב - Alone אמג אמא שלו זו האמא הכי מגניבה אבר!!!#@$#2
איזו מלכה! למה הבן שלה לא יכול להיות כזה מגניב
הו לא בבקשה לא. למה נראה לו שהוא שר אלון :| איכס ועוד שמו את זה בפימפספוט. אני פשוט יודעת שאני הולכת לשנוא את זה. יאייקס! טוב כצפוי זה היה מחריד. למזלו ה-15 שניות האחרונות היו טובות וזה החלק היחיד שבהופעה שאנשים הולכים לזכור. לסיכום- טופ 3: פיה, סקוטי, לורן. בוטום 3: נעימה, פול, היילי. היילי בבקשה תעופי לי מהחיים!

naama59

New member
טופ 12..

לא היה כזה מוצלח. נעימה - ביצוע לא משהו בכלל. אין אפילו מה להוסיף, כי די ברור שהיא לא תמשיך עוד הרבה זמן ולא לגמריי ברור לי איך היא הגיעה עד לשלב הזה. פול - הוא חמוד נורא. באמת. אבל מבחינה מוזיקלית הוא פשוט לא מוצא חן בעייני. הבעיה שלי איתו שאני בקושי יכולה להנות מהביצוע שהלהקה ממש גוברת על הקול שלו כי הקול שלו נורא חלש. בהתחלה עוד הקול שלו נחשב מיוחד אבל עכשיו זה לפעמים נשמע רע וחבל. תיה - כרגיל, לא משהו שנשאר אחרי הצפייה. אם היא לא תתחיל להביא משהו אחר יימאס ממנה מהר ובצדק. ג'יימס - בסדר כזה. לא נוראי אבל גם לא מדהים כמו שהוא חושב שזה היה. לדעתי הוא יצא קצת שחצן עם ההערה על הגמר (ואני מניחה שהוא לא באמת התכוון לזה ככה, אבל נו). בטוויטר אחר כך הוא כתב ש"מה פתאום, אני בן אדם מאוד צנוע" - אם אתה אומר. את של היילי פספסתי סטפאנו - אחלה הופעה. אם הוא ממשיך בקו הזה באמת יש לו סיכוי להגיע רחוק. הוא גם המתמודד היחיד שאפשר פחות או יותר להגיד עליו שנראה טוב + שר אחלה + נוצרי אדוק = אמריקה תמות על זה. פיה - הבחירות שלה מזעזעות. למזלה היא שרה מצויין אז זו כרגע לא בעיה, אבל שבבקשה תפסיק עם השירי דיוות. סקוטי - אני דווקא מאוד מחבבת אותו והביצוע הזה היה נחמד מאוד בעייני. אהבתי שבסוף יצא לנו לשמוע קצת יותר מהקול שלו ואני מקווה שהוא כן יביא מזה יותר בשבועות הקרובים :) קארן - באמת ששכחתי את הביצוע הזה.. קייסי - אוי. לא. פשוט לא. מתה עליו, אבל זה היה מזעזע. החל מהאווירה הקריפית עם התאורה הירוקה/צהובה הזו שגרמה לו להיראות מפחיד בטירוף, ועד הווקאלס שהיו לגמריי off. הבחור יחטוף מכל מעריצי נירוונה ובצדק. גם את של לורן פספסתי ג'ייקוב - זאת הופעת פימפספוט? לא הופעה מוצלחת. השיר הזה נהיה חרוש לאללה באיידול, ובמיוחד שעשו אותו כל כך טוב לפניו - מה הקטע בלבחור אותו שוב? בכל מקרה אני עדיין לא אוהבת אותו. הקול שלו פשוט לא נשמע טוב בעייני וגם לא אוהבת את כל הסגנון שלו בכלל. ושופטים: רנדי חש המבוגר האחראי ושוב יוצא אידיוט כמו תמיד. אני מניחה שלמילון המוגבל שלו אפשר להוסיף את it was all over the place. ועם כמה שסטיבן מגניב בסוף בטח ייגמרו לו הדרכים להגיד ביוטיפול. מקווה שהעונה הזו לא הולכת לאבדון

ra8452

New member
סיכום שלי:

קודם כל מה נסגר עם הסטייליסטים של התוכנית????
ג'ניפר עם הדבר המנומר הזאת נראתה כמו איזה פרחה מרמלה לוד פיה עם אוברול לבן מבריק איכסססססס וקארן נראתה כמו וילמה מהפלינסטונס עם השיער הנוראי הזה
1. נעימה אדדפו - What's Love Got To Do With It טוב היא אחת המאכזבות... היא נראית מאוד מעניינת כלפי חוץ ... תמיד היא לבושה ונראית מאוד מיוחד אבל הקול ששלה סתמי ורגיל ועל זה נאמר "אל תסתכל בקנקן אלא במה שבתוכו"
2. פול מקדונלד - I Guess That's Why They Call It The Blues אני מאוד מחבבת את הבחור ואת הקול והסגנון שמייחד אותו כל כך מהמתמודדים האחרים. הביצוע הזה לא היה כל כך טוב אבל הוא גם לא היה רע לדעתי... איפושהו באמצע... 3. תיה מגיה - Colors of the Wind לדעתי הקול של תיה מאוד יפה .. ואני מסכימה עם ג'ניפר שהיא בז'אנר של אדל... לא סבלתי מהביצוע אבל אני שונאת את כל הבחירות שירים הקיצ'יות האלה ואצל תיה זה קרה פעמיים ברציפות... הייתי רוצה לראות אותה בשיר יותר צעיר קצבי ושובבי אגב מאוד אהבתי את השמלה שלה. 4. ג'יימס דרבין - “I’ll be there for you מדהים מדהים מדהים... כמו שרנדי אמר אני אוהבת שהוא לא צועק כל השיר ... באמת המינון מאוד מדוייק. 5. היילי ריינהרט - I’m You Baby Tonight לא אהבתי את העיבוד שהם עשו לשיר ואני לא חושבת שהוא מחמיא לקול של היילי... רק השורה האחרונה של השיר הייתה טובה 6. סטפנו לנגוני - If You Don’t Know Me by Now טוב הבחור ממש הפתיע אותי... אני לא כל כך אוהבת אותו ולא ממש הבנתי למה הוא עלה לנבחרת אבל השיר ישב עליו מעולה והוא נתן אחלה ביצוע ... מורידה בפניו את הכובע. 7. פיה טוסקנו - Where Do Broken Hearts Go טוב קודם כל כמו שכתבתי למעלה האוברול ממש מזעזע ... באמת כמעט התעוורתי חוץ מזה שמהצד זה היה נראה כאילו היא בהריון של חודש עשירי
בקשר לשיר: לא אהבתי את הבחירה של השיר והעיבוד היה מזעזע בעיניי... לדעתי היא צריכה להתרחק מכל השיירים הקיצ'יים האלה של הדיוות... זה תמיד נשמע מיושן ולא עכשווי יחד עם זאת לפיה יש אחלה קול ויש לה מנעד רחב ואפילו שלא אהבתי את השיר מאוד נהניתי מהביצוע שלה. 8. סקוטי מקרירי - Can I Trust You with My Heart את סקוטי אני לא אוהבת.. אני לא אוהבת את הגוון קול שלו ולא את הסגנון שלו הוא תמיד משעמם אותי ... היום הו א היה קצת יותר טוב אבל עדיין... 9. קארן רודריגז - Love Will Lead You Back גם כמו שכתבתי למעלה השיער שלה נראה נוראי בלעעע... חוץ מזה עוד בחירה נוראית של שיר ביצוע סתמי ואני לא אוהבת שהיא שרה גם באנגלית וגם בספרדית... זה מזכיר לי ביצועים של האירוויזיון 10. קייסי אברמס - Smells’ Like Teen Spirit אני מתה על קייסי הוא אחד הפייבוריטים שלי בתחרות... אני מאוד מעריכה את האומץ שלו (אגב פעם ראשונה מאז שהמתמודדים הגיעו לאולפן שמישהו מהם גם מנגן וגם שר) אבל אני לא חושבת שקייסי הוא רוקר... הביצוע היה קצת צעקני מידי בשבילי אבל עדיין מגניב. 11. לורן אליינה - I’m The Only One יש לה אחלה קול... הנמוכים היו חלשים בעיתיים בעיני הם נבלעו במוזיקה (אולי היא הייתה צריכה לבחור סולם אחר, להתחיל יותר גבוה) אבל הגבוהים היו יציביים וחזקים... בסה"כ אחלה ביצוע אגב הז'קט שלה היה מ-ז-ע-ז-ע 12. ג'ייקוב לאסק - Alone באמת אחד השירים החרושים בתוכנית. אהבתי שהוא ניסה משו חדש... באמת היו קצת זיופים אבל הוא גדול מהחיים. לסיכום: בוטום 3 שלי: נעימה,היילי וקארן... לדעתיח קארן תללך הביתה יש 5 אנשים שלדעתי רמה אחת מעל כולם ויגיעו רחוק בעיניי (במיוחד הבנים שאני הולכת לרשום): ג'יימס, קייסי,ג'ייקוב,פיה ולורן.

SHTRUDIDI

New member
הסיכום שלי

אהבתי מאוד את ההופעה של ג'יימס, רק חבל שהוא זרק את ההערה הזו אחרי. היא קצת עיצבנה אותי. אהבתי את זה שקייסי בחר לשיר נירוונה ולא הפך את זה לבלדה מתקתקה, אבל הוא נשמע לא טוב, צרח את כל החלק האחרון של השיר וגם לא ממש הופיע, רק עמד עם הגיטרה והאורות המפחידים. קארן, פיה ות'יה שיעממו אותי. ת'יה חייבת להפסיק לבחור שירים כל כך מבוגרים וכבדים. לא אהבתי את נאימה, היא נשמעת ממש רע בעייני. אצל היילי זה מוזר, חלק מהשיר נשמע ממש רע וחלק נשמע מעניין וייחודי. רנדי גם צודק לגביי העובדה שהסגנון שלה ממש לא ברור מהבחירות המגוונות. ההופעה של ג'ייקוב הייתה ממש לא טובה בעייני. השופטים נסחפו ולא בצדק וחבל לי שמאותו מתמודד שריגש בצורה מדהימה בהוליווד, הוא הפך להיות מישהו שבוחר שירים שלא ממש מתאימים לו או לייחודיות שלו. סטפנו היה נפלא. אהבתי מאוד את הביצוע שלו אבל לדעתי הבעיה היא שאין לו ממש כריזמה ולכן כמה שהוא טוב אני חוששת שהוא קצת נשכח. סקוטי, לורן ופול - נהניתי מההופעות שלהם, אבל לכל השלושה היו הופעות שאהבתי יותר.

jess r

New member
אז ככה

נעימה - עיבוד פצצה, ווקאלס הרבה פחות. פול - שיר פצצה, עיבוד לא מתאים לו בכלל ואין מה לדבר על הקול כי הוא פישל לגמרי. הבנאדם לא יצירתי מספיק לעשות עיבוד אקוסטי? ממה הוא מפחד, לחזור על עצמו? בסדר, זה עלול לקרות, אבל לפחות תעשה את מה שאתה חזק בו. ת'יה - אחד המרדימים והיא אפילו לא שרה טוב כמו בדרך כלל. היא גם... ילדה קטנה. זה הכל. ילדה קטנה שלא מפותחת מספיק מוזיקאלית להשתתף בתוכנית כזאת ולהבין למה לשיר שיר כזה זו טעות מחרידה. ג'יימס - אני אפילו לא זוכרת איך הוא שר כי חטפתי שבץ אחרי שהוא הניח אוטומטית שהוא הולך להיות בגמר. דני גוקי - מאחוריך. (אם אתם מתעקשים - זה לא היה גרוע, אבל זה גם לא היתה בחירת שיר מקורית או מעניינת או לפחות הופעה מרגשת כמו שהשיר הזה יכול להיות). היילי - לובשת אדום במיוחד בשבילי
היו לה רגעים טובים בהופעה הזאת, אבל היא לא המריאה לשום מקום ובחירת השיר, טוב ככל שיהיה, תמוהה מאוד. סטפאנו - אני לא מצליחה להתחבר לסיגנון שלו אבל הוא עושה רושם של בחור ממש מקסים והוא עושה את מה שהוא עושה טוב. הוא גם משתפר משבוע לשבוע. פיה - אני מרגישה שראיתי 3 הופעות זהות בשלושת השבועות האחרונים. מייקל סליזק הזכיר לנו שבהוליווד היא שרה ברונו מארס ושבוע שעבר היא שרה מייקל ג'קסון בהופעה הקבוצתית ואת שניהם היא שרה בצורה אמינה. צודק - אבל היא חייבת להתחיל לרענן את ההופעות שלה. ולפטר את מי שבוחר לה בגדים. סקוטי - ראו מה שאמרתי על סטאפנו. לא משהו שהייתי מורידה לMP, אבל אני מבינה למה אנשים מצביעים לו. קרן - אין לי כוח לזה אפילו. קייסי - זה היה אול-אובר-דה-פלייס, וגם אול-אובר-כמה-פלייסז-אחרים. ממש נוראי, לא שמעתי תוים בהופעה הזאת, רק צווחות. ומה אנחנו אמורים להסיק מההופעה הזאת לגבי איך שהוא רוצה להציג את עצמו כאמן? מיותר וילדותי מצידו. ודי כבר עם ה"אני סקסי" הזה. לורן - נחמד ביותר, אבל חסר את ה"וואו" פקטור. ההגשה שלה עדיין קצת קרירה לטעמי. ג'ייקוב - איזה רצח טוטאלי של השיר... טופ 3: סטאפנו, סקוטי ולורן. ו-2 מהם אני בכלל לא אוהבת. בוטום 3: קייסי, ג'ייקוב, קארן.

הסיכום שלי-

נעימה- אני אוהב את הכיוון שהיא הולכת אליו. אבל יש עוד מקום להשתפר פול- חמוד כהרגלו. יכול יותר. ט'יה- אני אוהב אותה ואת הקול שלה, אבל זה באמת היה קצת משעמם. ג'יימס- וואו! הוא היה מעולה. הקול שלו בהתחלה נשמע נהדר. הוא מופיע כאילו הוא כבר שנים בעסק. היילי- אני אשכרה זזתי באי נוחות כשישבתי על הכורסא וצפיתי בהופעה שלה. רנדי סותר את עצמו כי מצד אחד הוא אומר שהיא לא סגורה על עצמה וכל פעם שרה סגנון אחר, ומצד שני הוא תמיד אומר שזמר טוב יכול לשיר כל דבר. ואני כן חושב שצריכים להראות קצת מגוון, כדי שזה לא ישעמם ובאמת זמר טוב יודע לשיר כמה שיותר סגנונות. סטפנו- דווקא היתה הופעה טובה, ממש הפתיע אותי לטובה! פיה- ביצוע טוב, אבל פחות טוב מהקודמים שלה. סקוטי- אהבתי מאוד! הוא באמת מתקדם וגדל בתוכנית. קארן- הפעם החלק בספרדית דווקא הרס לה. בסה"כ לא רע... קייסי- לא היה צריך לבצע לדעתי את השיר הזה. הפזמון היה נשמע כמו נביחות. לורן- איזה הורים מאאאאגניבים חחח ביצוע טוב בסה"כ. בא לי שהיא תעשה איזו בלדה ותהיה כמו שהיא יודעת להיות ג'יימס- וואו הרבה זמן לא שמענו את השיר הזה
אני חושב שהשיר (המילים והלחן) פשוט עושים את רוב העבודה וקשה לא לתת הופעה טובה איתו. הבוטום 3 שלי: היילי, ואני מתלבט בין כמה- קייסי איכזב אותי לצערי, נעימה וקארן היו פחות טובות מאחרים, וט'יה שיעממה קצת.

למעלה