מחשבות על הפרק
נעימה - What's Love Got To Do With It הו גאד זה היה מזעזע ברמות לא אנושיות!! אחרי שני ביצועים שנויים במחלוקת שלה שאני דווקא אהבתי חזרתי לשנוא אותה והסדר שב אל מקומו בשלום.
פול - I Guess That's Why They Call It The Blues אני כל כך אוהבת את השיר הזה. זה אחד מהשירים האלה שאי אפשר להרוס ושהם תמיד ישמעו טוב. זה כמובן לפני שפול ניסה לשיר אותו
העיבוד היה נוראי הניסיון לדחוף כמה שיותר בתים לדקה ורבע כשל וכשהראו את הקטע שג'ניפר כאילו שרה איתו ומאבדת את עצמה בקצב המזעזע שלו הרגשתי בדיוק אותו הדבר כשניסיתי לזמזם תוך כדי ולמצוא את הקצב ללא הצלחה. עוד לא נגמר הערב אבל אני בטוחה שזה הולך להיות אחד הביצועים הנוראיים שלו ואם השופטים הולכים לאהוב את זה אני אבעט באיזה תינוק! |מקשיבה לביקורת השופטים| טוב נו.. למה חשבתי שלשם שינוי הם ידעו לתת ביקורת בונה..|חיהבסרט|
טיה - Colors Of The Wind פוקהונטס? רילי?
אז יש לה קול טוב. בסדר אתן לה את זה. אבל היא בוחרת שירים כל כך לא מתאימים לאיידול ובמקום להדהים אותי בתור צופה בדקה וחצי שיש לה היא בוחרת להרדים אותי. זה לא יעזור לה להצבעות
ג'יימס - I'll Be There For You הייתי בטוחה שאני אשנא את זה אבל זה היה לא רע בכלל. עד כה ההופה הטובה של הערב
היילי - I'm Your Baby Tonight כן? ההורים שלך מוזיקאים מדהימים? כמוך? סתמי. מי לעזאזל מצביע לה? היא ממש נוראית. כל הביצוע היה צווחני ואאוט אוף פיטץ'. בבקשה אמריקה תעיפו לי אותה כבר מהמסך! זו לא הייתה הופעה מעולה, רנדי? פאק איט. זו אפילו לא הייתה הופעה סבירה. תתחיל לתת ביקורת נורמלית!
סטפאנו - If You Don't Know Me By Now יו פתאום נזכרתי שאני מתגעגעת לסימפלי רד
איך העיפו לי אותו כל כך מהר
הוא בולע יותר מידי מילים כשהוא שר. לזכותו יאמר שזה הרבה יותר טוב משבוע שעבר יחד עם זאת זה לא היה מספיק טוב מבחינתי. ביצוע בסדר כזה נאט'ינג מור. ורנדי חי בסרט.פור רילז.
פיה - Where Do Broken Hearts Go היה לי נחמד לשמוע אותה במשהו קצת יותר קצבי. הופעה ממש טובה שלה. אהבתי מאוד.
סקוטי - Can I Trust You With My Heart אחרי הוידאו בהתחלה הוא עשה לי חשק לשמוע אותו שר אלביס
חסר לו שבשבוע הבא הוא לא שר לי אלביס
הביצוע השבוע היה ממש טוב בעיניי היו כמה רגעים באמצע שהוא זייף קצת אבל אהבתי מאוד את הסיום
קארן - Love Will Lead You Back נחמד כזה. סביר להניח אבל שעד סוף הביקורת של השופטים אני אשכח את הביצוע הזה. אההאהעהעה מה ריאן מזכיר שתי כונפות בקהל כשקרלי יושבת שם
אוי קרלי סוסה מדהימה שלי כמה התגעגעתי אליך
קייסי - Smells Like Teen Spirit ההורים שלו הורסים
טוב חייבת להתוודות שכששמעתי שהוא הולך לבצע את השיר הזה ממש התלהבתי. הייתי בטוחה שזה הולך להיות אחד ה-ביצועים של העונה. אחרי הביצוע הזה אני ממש מאוכזבת. עזבו שהוא נראה אחוז דיבוק רוב ההופעה. הווקאל פשוט לא היה מספיק טוב. הו קייסי. האם זו ההתחלה של סוף הרומן בנינו?
לורן - I'm The Only One טוב שההורים שלה לא נראים יותר צעירים ממנה
שמחה שלפחות הספוילר לשיר הזה היה נכון עכשיו נותר לה רק להיות ממש טובה
היו איזה פעמיים שהיא זייפה אבל גאד
זה היה מעולה!! אני כל כך שמחה שהיא בחרה לשיר את השיר הזה. היום הולך להיות היום הראשון בו נכנס שיר מהעונה הזו לאייפוד שלי. בהחלט רגע מרגש. חוץ מזה שכל ההופעה היא מזה הזכירה לי את אליסון אהובתי
ג'ייקוב - Alone אמג אמא שלו זו האמא הכי מגניבה אבר!!!#@$#2
איזו מלכה! למה הבן שלה לא יכול להיות כזה מגניב
הו לא בבקשה לא. למה נראה לו שהוא שר אלון :| איכס ועוד שמו את זה בפימפספוט. אני פשוט יודעת שאני הולכת לשנוא את זה. יאייקס! טוב כצפוי זה היה מחריד. למזלו ה-15 שניות האחרונות היו טובות וזה החלק היחיד שבהופעה שאנשים הולכים לזכור. לסיכום- טופ 3: פיה, סקוטי, לורן. בוטום 3: נעימה, פול, היילי. היילי בבקשה תעופי לי מהחיים!