TOP12

TOP12../images/Emo58.gif../images/Emo251.gif

אני עייפה מדי בשביל לסכם... גם עדיין לא ראיתי את כל הפרק. מה שכן. אני חושבת שיפה שהשופטים סוףסוף התחילו לתת ביקורת!!! רק שהם לא יודעים למי לתת אותה..חחח לדעתי ת'יה היתה מדהימה!!! והשופטים יכולים לקפוץ לי ג'יימס צריך להוריד לעצמו קצת את הביטחון העצמי, הוא זקוק לאיזה בוטום 3 דחוף כדי להתאפס, כמה שאני אוהבת אותו, הוא לגמרי בהיסחפות, אבל לגמרי, הוא כבר שם את עצמו בגמר... הייתי בשוק ודווקא אהבתי בפעם הראשונה את היילי... מוזר טוב... מחכה להופעה של לורן... אמשיך יותר מאוחר בעדכונים, על השאר אין לי כל כך מה לרשום.... ואהבת את זה שאיידול התחילו עם תרומה ליפן

../images/Emo58.gif

עוד כמה דברים קטנים לדעתי לורן היום התעלתה על עצמה עם מה שהיא לבשה .... אחד המזעזעים בעיניי... אולי אתם תאהבו.... הבגדים האלה ממש משמינים אותה... לא מבינה מי מלביש אותה. היתה לה הופעה בסדר, אבל לא נפלתי, ראו עליה שהיא לא מרגישה טוב, היא נשמעה מצויין, אבל ההופעה פחות.... מה ג'ייקוב חשב לעצמו.. ממש עשה לי דה ז'ה וו לעונה 4 - TOP12 , הופעה אחרונה!!! (כן, כן - הוא היה ההופעה האחרונה) והוא שר את השיר של קארי.. סליחה? נראה לך? חחח.. אני יודעת שזה לא של קארי, אבל זה כל כך שלה - ALONE, טוב, לדעתי הוא ממש לא הצליח להתקרב לביצוע שלה ואני לא יכולה שלא להשוות, השופטים התלהבו מאוד. את הביצוע של קייסי אגב הכי פחות אהבתי עד היום מכל הביצועים שלו פיה היתה טובה, סקוטי היה בסדר וסטפנו היה טוב - לא חושבת שהוא היה הכי טוב כמו שהשופטים היללו, אבל הוא היה טוב. הבוטם 3 שלי להערב וזה קשה הם: פול, קארן וממש קשה לי לבחור שלישי, אז שיהיה היילי

insubordinate

New member
../images/Emo58.gif

היה ערב מבאס לחלוטין. אף הופעה טובה באמת. קייסי באמת שר נירוונה ולצערי לגמרי רצח את השיר. ההופעה הכי גרועה שלו עד כה. לורן לא היתה גרועה אבל ציפיתי ממנה להרבה יותר עם השיר המהמם של מליסה את׳רידג׳, היא היתה חולה אז אולי יש לה נסיבות מקלות, אבל עד עכשיו היא לגמרי מאכזבת אותי בהופעות שלה. ת׳יה סטפאנו ופיה נתנו ביצועים סבירים אבל בחירות השירים שלהם משמימות כמו תמיד. נעימה חייבת לעוף, להיילי יש קול מעצבן ואין לי מושג למה היא חשבה שהיא יכולה לשיר וויטני יוסטון. פול היה נוראי, אבל בעיני הוא תמיד נוראי. בחירת שיר הזויה ולא פלא שהוא זייף לאורך כל השיר. קארן נראתה בת 40 כבר בתור תינוקת, ואני לא זוכרת מה היא שרה בכלל. על סקוטי דילגתי אני ממש לא אוהבת קאנטרי והוא משעמם אותי למוות. הביצוע של ג׳ייקוב ל-alone היה מזעזע בעיני. הוא תמיד בוחר שירים נוראיים אבל מבצע אותם היטב, הפעם הוא בחר שיר מעולה אבל הביצוע היה גרוע ממש. קשה להמר מי יהיו בבוטום 3, אבל אף אחד שיהיה שם לא יפתיע אותי.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי

"קארן נראתה בת 40 כבר בתור תינוקת"

insubordinate

New member
זה נכון! :)

אני מחכה למצעד, ממש מופע אימים היה השבוע. אולי זה לכבוד פורים :)

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifמנסה לסכם:../images/Emo58.gif

אדם למברט היה גדול!!! אה, סליחה, צפיתי שוב בקטע משבוע שעבר
אז ככה: נעימה, שהולכת והופכת לפייבוריטית שלי - אני פשוט מתה עליה
אז כן, היא לא מדייקת, אבל פשוט כייף לי לראות אותה. פול - הוא מופיע מצחיק, ובאמת ראו שקשה לו. שירגיש טוב, אשמח אם הוא יישאר בתכנית בינתיים. טיה - יש לה קול מהמם, לדעתי. אני לא רואה בה משהו בולט או יוצא דופן, היא קצת רגילה, בדיוק כמו שרנדי אמר. אבל בפני עצמה אהבתי את ההופעה
אני קצת עצובה ורגישה כרגע, וזה נגע בי
ג'יימס - יו"ר המועצה לצרחנות נבונה. לא, זה אדם
סתם, אבל ג'יימס היה מצויין, לדעתי, אהבתי אותו יותר מאשר בהופעות קודמות שלו, הוא פחות לחץ וצווח. היילי - NEXT!!! למה הטרקטורון הזאת עוד שם?!?!?!
וג'ניפר עוד אומרת לה שהיא נראית טוב הערב??? עם האודם הזנותי הזה?
עושה הפסקת צפייה - אמשיך אח"כ

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifהמשך:

סטפנו - מה אני אגיד? גם הוא פשוט טוב מאוד ולא יותר באופן כללי. השנה רובם נורא מוכשרים, אז טוב מאוד ואפילו מעולה- זה לא תמיד מספיק... והוא חתיך
פיה - אין, היא מדהימה!!!
מה שכן - אני משמ מחכה לשמוע מה צליל תגיד על הבגד המחריד שהיא לבשה
סקוטי - אין, אני מתה עליו
ממש אהבתי. קארן - עוד אחת מאלה שפשוט טובות ותו לא. זה היה קצת רגיל מדי, ומוזר שלה רנדי לא אמר שזה היה משעמם... קייסי - מלך!!!!
היו רגעים שהוא צרח, וזה לא הדבר הכי טוב שלו, אבל הוא עדיין כוכב. ואיזה אומץ בבחירת השיר
שאפו. לורן - ככה היא שרה עם שפעת
מדהימונת. ג'ייקוב - מדהים. אפילו כשהוא צורח הוא טוב, למרות זיוף קל שהיה לו שם באמצע. איזה גרון

Lhuna1

New member
../images/Emo58.gif

על נעימה, אני ממש לא מבינה את כל הירידות עליה, מבין הבחורות שם היא היחידה שאני מחכה להופעות שלה ולא מתחילה לנחלור ברגע שהיא מתחילה לשיר. היא מכניסה עניין, היא בוחרת שירים מתאימים, היא מביאה עיבודים מקוריים ומאוד מוצלחים, וגם אם הביצועים שלה לא מדויקים ווקאלית הם רחוקים מלהיות כאלו גרועים כמו שעושים מהם. הביצוע האחרון ממש לא היה כזה פיצ'י. הוא היה ממש קצת פיצ'י. לא ברמה שהפריעה לי בכלל להנות ממנו. אני פשוט לא מבינה למה אנשים אומרים שזה היה נוראי. מה היה נוראי בזה? אני מחזיקה אצבעות שכל שאר הבנות המשעממות והמעצבנות יעופו לפניה.

Lhuna1

New member
לצערי זה מה שיקרה

כולם מעדיפים את כדורי השינה ת'יה ופיה, ואת לורן שמדברת כמו בת 4 שבא להעיף לה סטירה.

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gif../images/Emo45.gifלצערי את כנראה צודקת../images/Emo46.gif../images/Emo58.gif

מלבד לורן שאני דווקא ממש מחבבת... אבל עדיין - אני קודם כל מחכה לראות מה נעימה תשיר, תלבש ותעשה

LeAnnDylan

Well-known member
טיה יכולה מצידי לעוף עם האחרות יחדיו

פיה ולורן לעומת זאת עדיפות בהרבה על נעימה. לפחות שתיהן יודעות לשיר.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gif

לורן טובה בעייני ופיה משעממת למדיי עם הבחירות שלה אבל אני נהנית להקשיב לה כי היא לפחות מדויקת מבחינה וואקלית.

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifשלוש אלה יחד הן בדיוק הבנות האהובות

עליי בתכנית השנה

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

RacheLambert

New member
די בקצרה ../images/Emo58.gif

פול - בחירת שיר לא טובה.כן, הוא לא כ"כ היה במיטבו וכל ההופעה חיכה שהיא תיגמר, אבל אני חושבת שהוא הכי מעניין וייחודי שם. לקייסי יש קול סקסי? לפול! אני אוהבת את הקול הנמוך והמחוספס שלו
ת'יה- נכון, היא שרה המון בלדות אבל הפעם היא הייתה ממש טובה! הם מצפים לשמוע את אדל יוצאת ממנה, נו באמת.. מה שחשוב זה שהיא הייתה טובה (בעיני)
היילי - אני מה זה לא יודעת מה היא רוצה. היא ממש מיותרת שם.
ג'יימס - ביצוע נהדר אבל הצרחה לקראת הסוף הייתה גרועה. יש משהו בקול שלו שקצת מזכיר לי את הקול של Altiyan Childs שזכה באקס פאקטור אוסטרליה
קארן - היא משעממת אותי! הקול שלה מאוד מאוד רגיל, אפילו אני יכולה לשיר ככה זה לא בא מתוך תוכה
\
קייסי - היו קטעים שאהבתי אבל זה היה יותר מדי צרחני וזועם ולא במידה הנכונה
ג'ייקוב - אני מעריכה את היכולת הקולית המופלאה שלו אבל הוא ממש לא לטעמי ולא עושה לי את זה. אני אחזור ואגיד שהוא כזה דרמה קוויןןןן ומייבב כל הזמן שזה נורא
ולמה לו לא מעירים שהוא כל הזמן שר בלדות.?
סטפאנו - ממש אהבתי!
נאימה - היא פשוט נוראית בעיניי. אין צורך להרחיב אפילו
פיה - סופסוף צד אחר, היא הייתה קלילה יותר וזה היה ממש חביב.
לורן - אני אוהבת את הבטחון שלה ויש לה קול נהדר

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo58.gif

נאימה-הביתה.מיד. פול-לא ההופעה הכי טובה שלו.מסכן,שירגיש טוב! אבל אני לא חושבת שהיא הייתה נוראית.היתה סבבה. ג'יימס-הופעה טובה !!! והוא היה כ''כ חמוד כשהיה קטן ! לורן-היא הייתה בסדר.וואי,אני כ''כ שונאת איך שהיא מדברת.והיא ואמא שלה נראות כמו תאומות
ג'ייקוב-לא אוהבת אותו..אני בטוחה שכמה אנשים בפורום לא יאהבו את זה שהוא שר את השיר. פיה-הייתה הופעה בסדר. סטפאנו-לא רע. סקוטי-אני מתחילה לאהוב אותו יותר ויותר
תיה-NEEEXT! היילי-נחמד. קארן-משעממת. קייסי-לא ההופעה הכי טובה שלו.

YoungFlattop

New member
../images/Emo58.gif

כל הערב היו בעיות בסאונד באולפן
הלהקה התגברה על השירה של המתמודדים ולא שמעו אותם טוב.. נאימה הייתה בסדר.. אהבתי אותה יותר השבוע מאשר בשבוע שעבר, אבל היא באמת צריכה לעבוד על הזיופים שלה ולא אהבתי את העיבוד של השיר. פול היה קצת פחות טוב מבד"כ והשיר הזה (אמנם אני לא מכירה את המילים של השיר אבל ממה ששמעתי והבנתי זה לא נשמע כמו שיר שמח חח) לא כזה שמח והוא היה צריך להתאים יותר את הפרצופים שלו לשיר (כלומר פחות לחייך ולקפוץ ככה חח). מקווה שאני מובנת
דווקא אהבתי את ת'יה הפעם אבל שתפסיק לשיר בלדות! ג'יימס היה לא רע. היילי וקארן משעממות אותי (והגוש המזעזע הזה על הראש לש קארן
) היה נחמד שפיה שרה משהו קצבי אבל כבר הספקתי לשכוח אותה. סקוטי היה טוב.. אני מתחילה לאהוב אותו יותר ויותר למרות שאני לא אוהבת קאנטרי חח... היה נחמד שהוא שר משהו קצת פחות קאנטרי השבוע ובכלל יש לו את אחד הקולות הטובים בעונה הזו. סטאפנו גם קצת משעמם אבל הוא היה יותר טוב השבוע. ההורים של קייסי ממש חמודים חחח... אני לא מאמינה שבאיידול נתנו לקייסי לשיר את Smells Like Teen Spirit אחרי שבעונה הקודמת הם צינזרו את השיר של אלאניס מוריסט (שהיא ביצעה בגמר עם קריסטל ושכחתי לרגע איך קוראים לו), אבל אהבתי את זה! רק חבל שהסאונד היה חרא ולא שמעו טוב את קייסי
ההורים של לורן נראים ממש צעירים (אמא שלה סתם נראית wannabe כזו אבל אבא שלה באמת נראה צעיר). לורן הייתה טובה. אבל היא עצמה מעצבנת אותי. למה ג'ייקוב שר את Alone?
ההופעה שלו התחילה רע ונגמרה רע. הוא צריך ללכת הביתה. הפרק היה טוב וחבל שהיו בעיות בסאונד כי היו לא מעט הופעות טובות שהייתי שמחה לשמוע קצת יותר את המתמודדים במקום את הלהקה

למעלה