top10

../images/Emo5.gif

אסור לחזור על אותו אמן פעמים. וזה שאפרת בן צור היא לא אמן אלא צפצפה בתחום השירה זה לא תרוץ

0mroosh

New member
השנינות? ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אפרת בן צור מדהימה, כותבת נפלא והקול הייחודי שלה הופך את הטקסטים לאמינים יותר, למאיר עוד כברת דרך ארוכה, עד שיגיע לרמתה!

ח ל ו ן

New member
../images/Emo122.gif

זה שאפרת בן צור מדהימה והכל, לא קשור למאיר, ואין סיבה להשוות רק בגלל שעדי לא סובלת את הקול שלה. בכל מקרה, אני בכלל לא מסכים איתך לגבי מאיר

0mroosh

New member
ברור שאין מקום להשוות,

הם רחוקים שנות אור אחד מהשני, בכל הקשור ללחנים, לכתיבה ובכלל לקסם אישי
. <עוד ניסיון לעצבן את עדי
, ירד לטמיון>

שיבולית

New member
העשירייה שלי

1 בטח שאבוא - מוש בן ארי 2 תחרות כלבים - אביתר בנאי 3 עלש - שלמה ארצי ושמעון בוסקילה 4 נגעה בשמים - משינה 5 תתחיל מאפס - ירמי קפלן 6 בוא ונגן אותי - עפרה חזה ז"ל 7 אשבו - אתי אנקרי 8 באה אליכם - מירי מסיקה 9 לאט מעט - דודו טסה 10 ג'מלי פורוש - אהוד בנאי

ימית 78

New member
10 השירים שלי....

שם כל אדם/מאיר בנאי מפלס מצב הרוח/מירי מסיקה מלדיטה לונה/שלומי שבת ופבלו רוזנברג עלית לי בזכרון/ריטה אהבה קטנה/שירי מימון שישה/שלמה ארצי מתחת לשמים/דויד ברוזה זה היה ביתי/כלא 6 והילה הררי בחולצת פסים/עברי לידר לוליטה/אתי אנקרי

וואו.. כבר עבר שבוע../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

מחר מאיר
והתחיל חודש יומולדת...
אני מאושרת, למרות שהיום הזה התחיל ולא נגמר
טוב, לעשירייה שלי:
1. את שקט/ אביתר בנאי [יש לי סינגל
] 2. והים/ אתי אנקרי 3. עוד תראי את הדרך/ מתי כספי 4. בן חמש/ מאיר בנאי 5. הכוכב של מחוז גוש דן/ אהוד בנאי 6. אהובתי/ משינה 7. הבלדה על האיש שהחליף את הירח/ ארקדי דוכין 8. בגלגול הזה/ שלום חנוך 9. לא תתפוס אותי/ מאיר אריאל [אני היחידה שההתחלה של השיר "ירושלים" ממש מזכירה לה את השיר הזה
] 10. תמיד זה בינתיים/ רונית שחר הו.. יש לי הופעה מחר
בע"ה..

../images/Emo79.gifהעשרה שלי

יום ששי חזר-מתי כספי שאלתי מה קרה-שלמה ארצי סיבה טובה-אריק סיני תחרות כלבים-אביתר בנאי פעם לאהוב-אילנית מיכאל-אתי אנקרי וברכבת-מאיר כמובן... בן פרבר-עפרה חזה ז"ל אתה פה חסר לי-נורית גלרון יום טוב-נינט טייב ואלי פיניש

darling2

New member
"הזמן עכשיו הוא כמו בריכת כרישים"

עצוב לי..
1. הזמן עכשיו-עברי לידר 2. צוללת- אפרת בן צור 3. חלון- אביתר בנאי 4. רק הפעם- רונה קינן(המצאתי לזה את השם.) 5. ג'ורג'יה- אפרת גוש 6. בא והולך- דנה ברגר 7. לוט- יוני בלוך 8. אל המנוחה-מאיר בנאי 9. שיר מספר אחת-מיקה קרני 10. קול גלגל- שוטי הנבואה

למעלה