Top rated seller

nimrodakar

New member
Top rated seller

שלום לכולם , בתקווה גדולה מאוד ואם הכל ידפוק כמו שעון בשבועות הקרובים אני אמור להגיע לרף של Bronze power seller יש לי כמה שאלות קטנות : 1. האם Power seller ו Top rated seller זה בעצם אותו הדבר ? אם אני לא טועה לאחורנה זה הפך להיות רק top rated seller 2. חוץ מזה שאני מקבל קידום במנוע החיפוש במוצרים שאני מוכר , אילו עוד הטבות אני יכול להנות בתור מוכר ישראלי ? 3.במידה וקיבלתי את ה top rated לכמה זמן הוא מחזיק מעמד בתנאי שאני לא עובר את הרף מינימום שהם מבקשים? כי ראיתי שהם בוחנים לפני תקופה של מכירות של שנה... תודה לכל מי שעוזר ויום טוב.

ozitex

New member
תשובות

1.לא. טופש רייטד הוא הדירוג הגבוה העכשווי של איביי והוא מחליף את דירוג הפאוור סלר הקודם. נכון להיום או שאתה טופ רייטד או שלא רואים את הדירוג שלך באיביי. דירוג הפאוור סלר הוא פנימי. 2.אין הטבות נוספות כי אין הנחות למי שאינו תושב ארה"ב. 3.השיערוך מתבצע כל 3 חודשים אם אני לא טועה, אתה יכול לראות את הזמנים לשיערוך ב-dashboard שלך.

noam weissman

New member
בוקר טוב המזכיר פה לשרותכם ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

השיערוך נעשה כל חודש, אצלי זה בסביבות ה 18-19 כל חודש.. בוא נגיד שזה נחמד לקבל את ה POWER SELLER אבל דופקים אותך פעמיים
אתה לא יכול להשתתף במכירות חינם של 99 סנט ועוד אי אלו הטבות של מוכר ללא התג כי אתה POWER SELLER אבל לחילופין לא נותנים לך שום הנחות כי אתה לא אמריקאי. מאידך אם תקבל TR אתה תקודם בחיפושים. מנסיוני הדבר הכי חשוב כדי להיות מקודם זה לא הציון, לא ה POWER SELLER זה דבר אחד בלבד וזה המכירות שלך. איביי יקדמו אותך בחיפושים אם תמכור. תמכור יותר תקודם יותר. כל מה שמעניין אותם זה כמה שיותר להרויח מהמוכרים !!

nimrodakar

New member
פתרון לבעיה - מה אתם אומרים?

אם בחשבון הנוכחי שלי אני יהיה TP , ואני אפתח עוד חשבון שהוא לא TP כדי לנסות למכור בו שיהיו מבצעים שונים... מה אתם אומרים?

למעלה