Top 6

SHTRUDIDI

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo70.gif

קודם כל, תכירי את תקנון הפורום. דבר שני, אני גם תומכת קוק. אני לא יכולה להסביר לך מה אני מוצאת בו אבל לדעתי הוא כשרון והקול שלו נפלא. מעבר לזה הכל הוא עניין של טעם. לגביי ספוילרים, בדרך כלל הם מגיעים מאוחר יותר בלילה סמוך לשעות השידור. ברגע שיהיו בטח מישהו יפרסם כאן.

kerenhon

New member
לכל התוהים- כן אני בעד דיוויד ארצ'ולטה בתחרות

ואני לא בת 12 וגם לא בת 17 (23 יותר נכון) ונדהמת מהכישרון של הילד הזה בכל שבוע ושבוע. טיפה מסוכן לומר את זה כאן אבל אני ממש לא מבינה מה מוצאים בדיוייד קוק, הביצוע האחרון שלו לא היה קרוב אפילו לבילי ג'ין מלפני כמה תוכניות ומשום מה הוא זכה לכמות כל כך גדולה של הצבעות (אולי זה קשור לדמעות ולאחיו, מי יודע מה משפיע על האמריקאים) עכשיו בנוגע לשאלתי העיקרית - השירים שהם ישירו היום בערב, איך ההפקה מצליחה לגרום לכך שבחירת השירים תהיה כזו דיסקרטית?? איך זה לא דולף לאינטרנט?

Gרר

New member
האמת שאף אחד מהמתמודדים לא שמר על רמה יציבה

לאורך התחרות. היחידה שמתקרבת לזה היא קרלי ואפילו לה היו ביצועים פחות מוצלחים. אין לנו העונה איזו מלינדה שסוחבת שבוע אחרי שבוע בצורה יציבה. כך שלפסול את דייויד קוק על הופעות לא יציבות זה בעצם פוסל את כולם... תכלס עוד לא החלטתי אם אני יותר בעד דייויד קוק או קרלי. לשניהם יש נתונים קוליים טובים ודייויד מביא איתו סיגנון יותר ייחודי אבל מצד שני היה קצת פחות יציב מקרלי. דייויד ארצ'לטה הוא ילד חמוד עם הרבה כישרון אבל איך אמר פעם סיימון? אנחנו מחפשים בתכנית a recording artist, ואני לא יכול לחשוב על שום דבר שדייויד ארצ'לטה מקליט שיגרום לי ללכת ולקנות את הדיסק שלו. סתם התלהבות חולפת כמו שיש מכל ילד כישרוני אבל במחשבה קדימה על recording artist... נו באמת. דייויד קוק או קרלי. אם זה יהיה הגמר אז הבחירה שלי תהיה קשה.

l TearDrop l

New member
נראה לי שנתנו לך פור כדי לברוח../images/Emo3.gif

לדעתי לארצ'ילוטה יש קול טוב, אבל מרוב שההופעות שלו משעממות אותי אני כבר לא זוכרת למה ציפיתי שהוא יהיה מעניין, מקורי ואפילו מרענן כזה אחרי האודישן הראשון. כי אני לפחות לא מכירה את רוב השירים שהוא בחר, אז אני לא יכולה להגיד שידעתי שהוא יבחר אותם, אבל הוא פשוט דובק באותו קו דביק, קבוע, חסר עניין שהוא התחיל איתו מאז שהוא נכנס לנבחרת. נראה לי שאם קוק לא היה מפתיע כל כך בבחירות ובעיבודים שלו, אולי לא היו ציפיות כאלה ממתמודדים אחרים והוא בטוח לא היה מתבלט ככה. התשובה להתלהבות מהביצוע האחרון של קוק היא בדיוק מה שמבליט אותו- השינוי המטורף בעיבוד. מבחינת הביצוע זה בטוח לא השתווה לאחד הביצועים החזקים של קוק, אבל העיבוד פשוט עשה את העבודה. זאת לא היתה כל החבילה כמו שיצא בבילי ג'ין, אבל זה היה מספיק טוב כדי להתעלות לפחות על רוב הביצועים בתוכנית ההיא לדעתי. ובקשר לשאלה, גם אני תהיתי
. זו פעם ראשונה שלא התגלה אפילו שיר אחד שמישהו הולך לבצע היום.

SHTRUDIDI

New member
לא מסוכן לומר את זה

את לחלוטין זכאית לדעה משלך וזה בסדר גמור שאת לא מבינה את ההתלהבות מקוק. אני אישית גם מאוד אוהבת את קוק אבל מבינה כמה ארצ'ולטה מוכשר. חבל שזה הופך להיות יריבות בין שני מחנות כששני הדיווידים בכלל לא באותו הסגנון.

SHTRUDIDI

New member
*טעות בניסוח-

אני אישית גם מאוד אוהבת את קוק אבל גם מעריכה מאוד את הכשרון של ארצ'ולטה...

always be me mc

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה

ארצ'ולטה באמת מדהים כל שבוע :)(או כמעט כל שבוע כי אף אחד האמת לא מדהים אותי שבוע שבוע) וזה בסדר גם אני לא מבינה מה מוצאים בדיוייד השני

whatever4

New member
לא מסוכן ולא בטיח...../images/Emo24.gif

הצטרפי למועדון! גם אני לא מבינה מה מוצאים בו אבל היי, עניין של טעם כנראה.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif ברוכה הבאה

התפללתי שלא תהיה עוד תומכת דייויד קוק,כי זה לעיתים ממש כבר נהיה בלתי נסבל בעיניים [כמו שקרה לצערינו בשרשור שלך] לדעתי הוא מוכשר וכשאני חושב על זה,הוא הבן אדם היחיד שאני ממש אוהב את הגרסאות סטודיו שלו [חוץ ממייקל לי שכבר לא איתנו לצערי] אבל יש איזה נתק בינינו.אולי דווקא בגלל כל המעריצות שגורמות לי לאיזשהיא סלידה.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif אבל את הדר אני עדיין אוהב ../images/Emo9.gif

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אותי?../images/Emo2.gif

(בדיוק באתי לכתוב הודעה בלשון "כל המעריצות? חשבתי שיש בינינו משהו מיוחד.
")

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif בוודאי שיש ../images/Emo23.gif

את תמיד תהיי אחת ומיוחדת במינך
.

למעלה