top 5: ג'ורג' מייקל

elina002

New member
top 5: ג'ורג' מייקל

זה יהיה נחמד... ואם למישהו יש מידע עליו בעיברית זה יהיה נחמד...

Aviv6

New member
ה TOP 5 שלי ../images/Emo98.gif

1 - Too Funky 2 - Fast Love 3 - As עם מרי ג'יי בלייג' 4 - Papa Was A Rolling Stone 5 - Freedom 90 ************************************************** אם את מחפשת מידע בעברית על ג'ורג' מייקל כנסי ל- MOMA.

elina002

New member
הtop 5 שלי

1. freedom 90 2. too funky (את הדיסק שהשיר הזה נמצא בו לא ניתן להשיג) 3. waiting for that day 4. if I told u that ביחד עם וויטני יוסטון 5. us עם מרי ג'י בלייג' Yorgos Kyriacos Panayioutou אוי וי תחת איזה שם הוא נולד....

Raz male

New member
מי אמר לך את השטויות האלה

השיר נמצא באוסף Ladies & Gentlemen

Raz male

New member
זה לא דיסק של מייקל

זה אוסף הכולל בתוכו 3 שירים של ג'ורג'י, 2 שירים של מדונה פשוט האוסף מאוד מאוד מפורסם ומצליח אבל זה לא דיסק שלם שלו.

elina002

New member
אההה

תמיד אמרו לי שזה דיסק רק שלו... איזה שירים שלו יש שם? כי אם ככה אז יש לי את כל הדיסיקים שלו...

NoKiA2003

New member
אני חייב לשוב ולהמליץ על Peace

הנהדר של Sabrina Johnston מתוך הדיסק המצויין הזה

Dangerous5

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

1. Jesus to a child 2. Spinning the wheel 3. Through 4. Round here 5. Freedom ויש עוד מלא..

elina002

New member
אני לא מאמינה ששחכתי את

Spinning the wheel אני חולה על השיר הזה...

Dangerous5

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif

גם אני שכחתי כמה דברים..טוב אי אפשר שלא יש לו מלא שירים יפיייםם..חח

NoKiA2003

New member
Wow זה קשה!!

בסה"כ שלושה וחצי אלבומים הוציא ג'ורג'י בוי במהלך שנות התשעים (בגלל החוזה הבעייתי עם חברת התקליטים שלו) וכ"כ הרבה שירים שהפכו כבר מזמן לקלאסיקה. אני אנסה, למרות ששוב, זה ממש חלקי ודי משתנה מפעם לפעם. השיר במקום השני לקוח מתוך אלבום המחווה לאלטון ג'ון Two Rooms משנת 1991ולא מתוך אלבום רשמי שלו.
1. Jesus To A Child 2. Tonight 3. You Have Been Loved 4. Cowboys and Angels 5. Praying for Time​

Dangerous5

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif

ForeverMC

New member
רק מהניינטיז?

כי היו לו המון שירים מוצלחים באייטיז (כמו: FATHER FIGURE, ONE MORE TRY, KISSING A FOOL) אם להתייחס רק לשנות ה-90, אז: 1. Jesus to a child 2. Fastlove 3. They won't go when i go - חידוש מדהים לשיר של סטיבי וונדר 4. As 5. Praying for time

ה- TOP5 שלי... אחד מהזמרים האוהבים

עליי...
freedom
i want your sex
as
fastlove
too funky
אחד מהזמרים הכי אהובים עליי...

Dangerous5

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

definitely גם עליי...

למעלה