Top 5: אלאניס מוריסט

NoKiA2003

New member
Top 5: אלאניס מוריסט

אתם מוזמנים לדרג את חמשת השירים הכי אהובים עליכם של אלאניס בפורום שנות התשעים. בהצלחה וערב מקסים לכולם

Rוית

New member
../images/Emo45.gif

אנשים, תנו פירגון לאלאניס בפורום אחר!

Not The Doctor

New member
חחח וואו רוית, מוזר לראות...

את הכינוי שלך ככה- Rוית.. חחח כבר התרגלתי לזה שאת מנהלת... xox NTD.

NoKiA2003

New member
בהחלט דרוש שם פירגון ../images/Emo5.gif

אתם הרבה יותר ממוזמנים

Rוית

New member
נצל"ש - סתם רציתי לשתף(כנסו בבקשה!)

היום בצהריים מקרה הייתי על הגג של עזריאלי. יצא לי לקלוט קבוצת אנשים שנראו בעלי קשר מסויים וישר הבנתי שזה מפגש פורום... ניסיתי להבין איזה פורום, הרבה השערות עלו לי (במיוחד שמישהי נשענה על המעקה והסתכלה למטה ופורום "התאבדויות" עלה לי בראש) עד ששאלתי בחור צעיר שידע אותי שאני עדה למפגש פורום היהודים! רק שתדעו היו שם בסביבות השלושים איש!!! הם ישבו בקבוצות, חלק מנגנים (היו שם שלוש גיטרות לפי מה שאני ראיתי), חלק משחקים ('קווה קווה דל העומר' הלך חזק!), חלק סתם הלכו לצד לדבר.. קיצר, שעליתי היום על הרכבת של שמונה ורבע מת"א לצפון (כן כן, יום ארוך משהו, בעעעע) ראיתי חלק מהם גם מחכים לרכבת... תאמינו לי הם נהנו.. אז מסקנותי: 1) אנשים - בואו למפגש פורום
2) בהקשר לסעיף הראשון - יותר מידי אנשים - יש יותר מידי התפלגויות. פחות מידי אנשים - נגמר מהר מידי.. אם כל מי שהבטיח בשירשור הראשון שהוא יגיע באמת יבוא - יהיה מצויין!
3) בסביבות 1-2 ככה, יש על הגג של עזראלי צל! (משום מה שראיתי את זה ישר חשבתי על שעות למפגש שלנו
) בכל מקרה, אנא תפנימו לכם הודעה זאת כשהמפגש יתקרב ויבוא! (ולא, לא שכחנו מזה, אני ויוסי עדין מחפשים תאריך...)

אז בואו יום רביעי הזה ב1../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif.....

פלייייייייייייייייזזזזזזזזזזזזזז

Rוית

New member
מחר כאילו? באחד בצהריים?

אני בספק אם מישהו יגיע, זה התראה מאוחרת מידי.. אל תדאגו, יהיה מפגש!!

למעלה