Top 3 ?

capsl0ck

New member
Top 3 ?

מה ה3 פרקים המועדפים עליכם? בטח שאלו את זה כבר כמה פעמים, אבל וואט דה הל... שלי זה : (בסדר הזה) 1. The Merv Griffin Show - פרק פשוט מושלם 2. The Opposite - שג´ורג´ עושה הכל הפוך 3. The Bottle Deposit - לא משנה כמה פעמים אני רואה אותו (וראיתי המון) הוא פשוט לא נמאס עלי, השילוב של קריימר וניומן שם הוא ענק. מה שלכם?

swirrrly

New member
אתה מצפה מאיתנו לבחור 3

פרקים אהובים מ-9 עונות??!!! אוקי... הממ.. סופ-נאצי כמובן. ונגיד, לא אהבתי את הפרק עם המסעדה הסינית..
אממ.. כמובן הפרק עם החתונה ההודית של חברה של איליין, שהם כזה מראים את הכל מהסוף להתחלה... זה היה .. מדהים!! ולא יכולה כרגע לחשוב על עוד, אני בטוחה בכל מקרה שאחרי כמעט כל פרק אמרתי: "זה הפרק האהוב עליי!" לא אהבתי פרקים שבהם הזכירו את המוות של סוזן - יותר מדי מכאברי (אם ככה מאייתים).. אממ... ציטוט אהוב (אני יודעת שלא שאלת): "he was weak and stupid"!! נראה אם תדעו מאיפה זה...

BUTTERFLY GIRL

New member
אוקי זה באמת קשה

יש המון פרקים שאני אוהבת 1. הפרק שמראים מהסוף להתחלה פשוט גאוני 2. הפרק שאיילין יצאה תמיד לוזרית ולגורג הכול הצליח 3..הפרק של התערבות

BUTTERFLY GIRL

New member
אוקי זה באמת קשה

יש המון פרקים שאני אוהבת 1. הפרק שמראים מהסוף להתחלה פשוט גאוני 2. הפרק שאיילין יצאה תמיד לוזרית ולגורג הכול הצליח 3..הפרק של התערבות

capsl0ck

New member
?

חשבתי שזאת שאלה טובה
, לאף אחד אחר אין תשובה? אז אל תגידו 3, תגידו את המועדפים עליכם...

למעלה