מזדהה
ש ששוניקו New member 16/2/07 #35 ../images/Emo45.gif ואני כבר חשבתי שאני היחיד שבגלל שפספסתי פרקי אודישנים אני לא מכיר אף אחד. אבל לפחות בפרק האחרון של הוליווד הוסיפו לכל אחד איזה חלקיק אודישן, ולא סתם נתנו "עברת" והמשיכו הלאה.
../images/Emo45.gif ואני כבר חשבתי שאני היחיד שבגלל שפספסתי פרקי אודישנים אני לא מכיר אף אחד. אבל לפחות בפרק האחרון של הוליווד הוסיפו לכל אחד איזה חלקיק אודישן, ולא סתם נתנו "עברת" והמשיכו הלאה.
S shavitlavi New member 17/2/07 #41 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אף אחד לא זכיר חוץ מכריס אבל זה בגלל שהוא מריץ קטעים כל הזמן על השופטים ואני בספק לגבי הקול שלו... בינתיים לא נפלתי מאף אחד
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אף אחד לא זכיר חוץ מכריס אבל זה בגלל שהוא מריץ קטעים כל הזמן על השופטים ואני בספק לגבי הקול שלו... בינתיים לא נפלתי מאף אחד
מ מרי לי New member 17/2/07 #39 ../images/Emo58.gif איזו עונה יבשה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif העונה הכי חלשה מכל ה6 אני לא מאמינה שאחותו של סנג'יה לא עברה והוא כן אוף טוב לפחות יש אותו, את מלינדה דוליטל ואת סאנדנס שהוא כבר לא משהו כי הוא צורח ת'נשמה......
../images/Emo58.gif איזו עונה יבשה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif העונה הכי חלשה מכל ה6 אני לא מאמינה שאחותו של סנג'יה לא עברה והוא כן אוף טוב לפחות יש אותו, את מלינדה דוליטל ואת סאנדנס שהוא כבר לא משהו כי הוא צורח ת'נשמה......
מ מרי לי New member 17/2/07 #40 ובפרק של אתמול סבלתי קשות בצפייה היה משעמם ומגעיל והטובים לא כולם עברו ורוב החלשים עברו...
ה המכשפה ה ק ס ו מ ה New member 17/2/07 #45 אני לא יודעת מה איתכם אני ממש נהנית הם מספקים את הצחוקים, המתח והדרמה כמו בכל שנה... ועוד לא ראינו את הכשרונות בכלל.
אני לא יודעת מה איתכם אני ממש נהנית הם מספקים את הצחוקים, המתח והדרמה כמו בכל שנה... ועוד לא ראינו את הכשרונות בכלל.
מ מרי לי New member 20/2/07 #57 אני לא אוהבת צחוקים כאלה זה אמנם מצחיק, אבל אני באיידול וברוקסטאר מחפשת אנשים שירגשו אותי.... נראה מה מלינדה דוליטל תעשה.....
אני לא אוהבת צחוקים כאלה זה אמנם מצחיק, אבל אני באיידול וברוקסטאר מחפשת אנשים שירגשו אותי.... נראה מה מלינדה דוליטל תעשה.....
W Woogyman New member 18/2/07 #55 אז זהו, ../images/Emo110.gif שבשלבים האלה כבר כן אמורים לראות חלק מהכשרונות.
F Fairywitch New member 17/2/07 #46 אני אוהבת את ברנדון. הוא מתחיל להסתמן לי כפייבוריט, אבל את רוב הפייבוריטים שלי זרקו (ג'ורי, כוכי מרדכי ואפילו שון). ממש התחיל מאכזב. נראה מה יהיה.
אני אוהבת את ברנדון. הוא מתחיל להסתמן לי כפייבוריט, אבל את רוב הפייבוריטים שלי זרקו (ג'ורי, כוכי מרדכי ואפילו שון). ממש התחיל מאכזב. נראה מה יהיה.
F Fairywitch New member 18/2/07 #48 וגם כריס סליי הזה נראה לי נחמד- והאופי שלו קורע סברינה- ממה שראיתי היא ממש טובה.
S Sweet Misery New member 18/2/07 #50 ../images/Emo210.gif הייתי צריכה לבדוק מי זה. ../images/Emo3.gif הוא שר מצויין, אבל אני לא רואה בו משהו שזועק "יש בי ייחוד!".
../images/Emo210.gif הייתי צריכה לבדוק מי זה. ../images/Emo3.gif הוא שר מצויין, אבל אני לא רואה בו משהו שזועק "יש בי ייחוד!".