TOP 11 -TAKE 2 התוצאות

TOP 11 -TAKE 2 התוצאות../images/Emo58.gif

אוף... זה היה כל כך קרוב להיות מושלם.... אז בבוטם היום נעימה, ת'יה ופול, כל כך קיוויתי סוף סוף להיפתר מפול, אבל כמובן שהוא ניצל והודחו השתיים האחרון.. באסה, אני מאוד אוהבת את תי'ה בכל מקרה המתמודדים עשו ביצועים לפני ההדחות, בקבוצות והביצוע של לורן וסקוט היה פשוט מדהים!!!!

../images/Emo58.gifכרגיל רק קראתי מי הודחו

באמת חבל שת'יה הודחה... ואני לא מאמין ששוב שתי בנות הודחו! מה זה? יאללה מה עם הבנים?

DoubleT

New member
../images/Emo58.gif

חבל שנעימה עפה, היא הייתה הרבה יותר משעשעת ומענינת מוזיקלית מג'ייקוב :-\ הגיע לת'יה לעוף, היא הייתה פרווה לאורך כל התחרות. אולי עוד 5 שנים היא תהיה מספיק מעניינת בשביל להצליח כזמרת
נקווה שבשבוע הבא ג'ייקוב יעוף, ואז נשאר עם טופ 8 נחמד

4hilla4

New member
../images/Emo58.gif

ו........ טוב שפטרנו. שונאת את תיה, את נאימה ממש אהבתי באודישנים אבל היא הפכה להיות גרוע. פול
אני כל כך שמחה שהוא לא הלך.. שמישהו כבר יעשה ספיישל מארון 5 ! זה כל כך תפור עליו

DoubleT

New member
../images/Emo6.gif זה יהיה כלכך Random

יש להם שני שירים וחצי

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif

מה הקטע של הדואטים?
בכל אופן סקוטי ולורן
מהממים! מי שניחש כל אחד מהם כמוכרז סייף ראשון יקבל את הנקודות. הפרסומת של פורד הייתה מטופשת אם כי ממש נחמדה
הדואט של ג'ייקוב ונעימה ממש מיותר. שיעיפו את שניהם
השיר של פנטז'יה לא משהו בכלל. אין ספק שהיא מדהימה אבל לא אהבתי את השיר. פיה שוב עושה בית ספר לחברותיה לקבוצה... היילי ממשיכה לנבוח (עד מתי אצטרך לסבול אותה
) וטיה סתם נראית לא קשורה לחיים בשיט. טוב היילי הייתה השבוע בפימפספוט מה שאומר ששבוע הבא היא תופיע ראשונה ואז בע"ה תעוף
מה קרה לשיער של קריס אלן?
טוב נו הוא עדין הורס
איכס אמג משמש מקנטייר
מה לורן נוגעת בה היא לא יודעת שזה מדבק?!? קלי קלרקסון עדין נראית כמו קירסטי אלי. לורן נופלת במדרגות- פרייסלס! הרצתי את זה איזה 8 פעמים אחורה
LOL סטפאנו, פול, קייסי וג'יימס מבצעים את השיר של דאבליו
כל כלי הנגינה בעולם לא יעזרו להם להישמע און סינק. היה כל כך ברור שפול יהיה בבוטום אחרי שריאן אמר לסטפאנו "שבוע שעבר אתה היית בבוטום" כל פעם שהוא אומר את זה המתמודד השני שלא היה בבוטום נמצא בבוטום של אותו שבוע. יאללה נעימה וטיה עופו לי מהפרצוף. יופי :) עבודה טובה אמריקה! שבוע הבא תעיפו את היילי בבקשה

Lhuna1

New member
../images/Emo58.gif

גם השיער של קריס וגם השיער של ראיין - מישהו שם החליט (ראיין?) שתסרוקת ראיין סיקרסט יצאה מהאופנה כנראה :-\

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo58.gifטוב....

סופסוף תיה ונאימה עפו !!!! כל כך פחדתי שפול יעוף
אני יודעת שהרוב פה לא אוהבים אותו, אבל הוא הפייבוריט שלי
טוב, עכשיו שג'יקוב ופיה יעופו והכל יהיה נפלא.

insubordinate

New member
../images/Emo58.gif

הגעתי למסקנה ששום תוצאה לא תפתיע אותי, ושבכלל לי אכפת לי מי יעוף ובאיזה סדר. מבאס, זו העונה שאני הכי פחות נהנית ממנה עד כה. השופטים לא תורמים שום דבר (אלא אם מארק אנטוני נחשב כתרומה) ואני מתגעגעת לסיימון. אפילו ראיין נראה פחות טוב מבדר״כ. יאללה שיתחיל כבר אקס פקטור, למישהו יש מושג מתי זה עולה?

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gifבאסה, גיליתי את התוצאות בטעות

נכנסתי לויקיפדיה בשביל הסקר ושכחתי שהם מעדכנים מי הודח... בסך הכל אני מרוצה מהתוצאה, רק חבל לי מאוד שפול היה בבוטום 3.

קליספרה

New member
../images/Emo58.gif

בדיוק מי שהיה צריך להיות בבוטום היה שם אני איתך בעניין ההדחה של פול לעומת זאת לא ממש מצטערת על שתיהן

פטל 11

New member
../images/Emo58.gifהתוצאות|../images/Emo108.gif

מצויינות בעיני. לא ברור לי מה שתי אלה היו בטופ 13 מלכתחילה, לא אהבתי שום הופעה שלהן בשום שלב.
אגב- בשבוע שעבר התחלתי לבנות לי קונספירציה שעשו פרק "שוקינג" כדי לתת לעונה ולרייטינג באזז מחודש... בכלל תכנית התוצאות הפכה להיות אטרקטיבית יותר מההופעות עצמן- מוזר.

jess r

New member
אהמ

סבבה רצח
יודעים מה הקטע האהוב עלי בכל העסק הזה? מחיאות כפיים שהיילי קיבלה. זה יחס לפייבוריטית. אולי עם עוד כמה הופעות מעולות היא תיכנס לטופ 5. היא סוג של מצליחה לעשות את מה שמייגן ג'וי בזמנו שממש אהבתי וכל הזמן חיכיתי שתפציץ לא הצליחה לעשות. גם דידי בעונה שעברה. הלוואי שיהיה איזה שבוע שקשור ברוקנרול כי זה יושב עליה בול וגם ייתן לה סיכוי טוב יותר יחסית לבנות האחרות כי זה לא התחום שלהן. (גם לא של רוב הבנים לפי ההופעה המזוויעה שלהם).

jess r

New member
יוווווו

מייקל סליזק אוהב את היילי!
זהו, אפשר ללכת לישון בשקט

למעלה