Top 10

ofirshai

New member
Top 10

ברוכים הבאים לפינה השבועית שלנו! כל שבוע ביום רביעי אני יעלה נושא (שקשור למוזיקה כמובן), וכל אחד יכתוב פה את הטופ 10 האישי שלו. אז הנושא שלנו השבוע הוא: 10 האלבומים שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד + 3 ההופעות החיות (בDVD) שהייתם לוקחים איתכם לאי הבודד (לסדר שתכתבו את האלבומים וההופעות אין משמעות מיוחדת) אני אפרסם את שלי עוד מעט....

otollo

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo26.gif

דיסקים: 1.Kelly Clarkson - Breakaway 2.Holly Brook - Like Blood, Like Honey 3.Carrie Underwood - Some Hearts 4.The Corrs - Borrowed Heaven 5.The Veronicas - The Secret Life Of... 6.Michelle Branch - Hotel Paper 7.Evanescence - Fallen 8.Nelly Furtado - Loose 9.No Doubt - Rock Steady[טוב, אז אני מכיר משם רק כמה שירים אבל הם להקה מעולה] 10.Dreams: The Ultimate Corrs collection הופעות: 1.The Corrs - Live In London ואני לא מכיר הופעות אחרות
אגבף יש חשמל באי הבודד? -_-"

ofirshai

New member
לא

אבל יש DVD (גם לראות את ההופעות החיות ולשמוע את הדיסקים) שפועל על כוחות קסם

ofirshai

New member
Rock S הוא מהפחות טובים שלהם לדעתי

rock steady יותר נוטה לרגאיי ופופ מאשר לסקא ופאנק שבאלבומים הראשונים שלהם. אם אתה רוצה אלבום טוב שלהם תלך על tragic kingdom או על return of saturn. גם האוסף שלהם שווה. זאת דעתי.

otollo

New member
../images/Emo174.gifתודה!

הם נראים לי להקה מעולה, בניגוד לקריירת הסולו של גוון שלא ממש אהבתי[ובמיוחד לא את וואיינד איט אפ
]

ofirshai

New member
אוי עכשיו שאני חושב על זה

הייתי משתמש ב the sweet escape בתור חומר בערה. זה אלבום נוראי. לעומת זאת האלבום הראשון שלה LAMB הוא ממש נחמד. גם את האלבומים של פריס וריאהנה הייתי מוסיף למדורה.

otollo

New member
../images/Emo174.gifאת TSE לא שמעתי

אבל WIU מגעיל. מה הקטע של היודלים? אני מבין שהסגנון של השירים האלה הלך לה ב-Hollaback Girl, אבל לעשות אלבום מלא בכזה?
ובנוגע לאחרות, את האלבום של פאריס פחדתי לשמוע איך ששמעתי את יצירת המופת סטארס אר בליינד
. ושלא נדבר על הסינגל השני שלה, שהוא שיר סגידה עצמי שמראה איך כל העולם מאוהב בה וכמה שהיא N!ש* N!שלNת!

ofirshai

New member
WIU הוא דווקא הכי טוב בו

יחד עם דואט שלה עם פארל בשם yummy. כל השאר זבל. לא הייתה שנה משהו בשביל פארל. טימבלנד הוא ה-מפיק של ה-שנה

ofirshai

New member
שלי ../images/Emo196.gif

10 האלבומים שהייתי לקח איתי לאי בודד: Sugababes- Overloaded the singels collection
Sugababes- Taller in more ways (2006 edition) הסיבה היחידה שהוא פה זה FMH וGBY.
Alanis Morissette- Jagged Little Pil
Alanis Morissette- Supposed Former Infatuation Junkie
Depeche Mode- Playing the angel
Madonna- GHV2
Madonna- The Immaculate collection אם במקרה היא תוציא אוסף מסכם של כל הקריירה שלה אז הוא יחליף את שני האלבומים האחרונים
No Doubt- The singels 1992-2003
No Doubt- The Beacon street collection
The Cranberries- Stars: The Best Of 1992-2002 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 3 הDVD בהופעה חיה שהייתי לוקח איתי:
Madonna- Drwonded World Tour
Alanis Morissette- Feast On Scraps
No Doubt- Live In The Tragic Kingdom מחכה לראות את שלכם....

otollo

New member
../images/Emo174.gifקראנבריס ../images/Emo99.gif

לינגר
. זה השיר היחיד שאני מכיר שלהם[ואיזה קטע, הכרתי אותו אתמול
] אבל הוא ממש יפה. אני מקווה להכיר עוד
.

otollo

New member
../images/Emo174.gifהורדתי אותו

וזה רק אני או שהוא חסר מילים?

otollo

New member
../images/Emo174.gifהו, הנה

כנראה הורדתי קובץ פגום. אינטרנט ארור.

dor307

New member
יצאה לי רשימה מעפנה

Madonna-music-אני מניח שבאי בודד אני אצטרך להכין אוכל לעצמי וזה אחלה אלבום להכין אוכל לצלילו Morrissey-your arsenal –כשאני ארגיש בודד מורסי יארך לי חברה Kate bush-never for ever-כשאני אשתגע Leonhard Cohen-songs from a room- Spice girls-spice world-כשאני יהיה במצד רוח טיפשי Bodies without Organs- Halcyon Days -למסיבות Jimi Hendrix- Are You Experienced?-אולי שירה על במים תעשה אותי מHIGH Coldplay-x&y-כשהיה לי קשה להירדם,זה בטוח ירדים אותי, והאמיתי:dummy- Portishead-כיף לשמוע אותו בלילה GUNS & ROSES – Appetite for Destruction-אני באי בודד אני יכול לשמע כמה חזק שבא לי! KT Tunstall-Eye to the Telescope -מעולה לשמוע בצהריים DVDS: PCD-LIVE IN LONDON-צריך קצת פורנו הולי ולאנס-אם יצא לא אי פעם DVD אני רוצה אותו מאותה סיבה כמו מקודם הDVD של הוגורילאז-בידור

אמממ

Michael Jackson- Invincible Will Smith- Lost&Found Michael Jackson- HIStory Queen- A Night At The Opera Michael Jackson- Blood On The Dance Floor Lionel Richie- Back To Front Michael Jackson- Dangerous Michael Jackson- BAD Michael Jackson- Thriller Michael Jackson- Off The Wall הופעות: Michael Jackson- Dangerous Tour
Michael Jackson- HIStory Tour
Michael Jackson- MSG

DesertRose7

New member
קשה..

Maroon 5 - Songs About Jane Paolo Nutini - These Streets Blur - The Best Of.. Oasis - Stop The Clocks Mcfly - Motion In The Ocean The Calling - Camino Palmero Lostprophets - Start Something Robbie Williams - Live At Knebworth Robiie Williams - Escapology Dashboard Confessional - Places You Have Come To Fear The Most רשימה גרועה.. קשה לי לשחוב על אלבומים
מותר לקחת IPOD?! הופעות.. Robbie Williams - Live At Knebworth Scissor Sisters - We Are Scissor Sisters & So Are You Something Corporate - Live at the Ventura Theater אני גרועה
אבל זה מה יש..

ofirshai

New member
גם אני חשבתי על זה

אבל אין בטריות על האי. וכתבת פעמיים את האלבום בהופעה חיה של רובי

למעלה