Top 10 MAC lipsticks ...

mitaria

New member
Top 10 MAC lipsticks ...

אשמח אם תשתפו אותי ב10 אודמים של מאק שאתן הכי אוהבות.... פתחתי את השרשור כי רציתי לקבל המלצות לאודמים שלהם.. סורי אם זה לא מקובל

cherrycat

New member
לא יכולה להמליץ על 10

אבל על ה-2 שיש לי דווקא כן. 1. Viva glam Cyndi בגימור lustre 2. Angel בגימור frost

cherrycat

New member
באמת? חבל...

משום מה חשבתי שהשפתונים היו תוספת קבועה לסדרה, בכל זאת, מטרה חשובה.

marina4o

New member
גם לדעתי במיוחד שזה היה גוון מוצלח. אם תרצי

משהו שמאוד דומה לו אחרי שיגמר שלך תנסי את SEE SHEER

cherrycat

New member
לא סיימתי שפתון בחיים

אבל תודה בכל מקרה, לפי התמונות באינטרנט SEE SHEER מאוד יפה, אולי אנסה אותו בהזדמנות.

noalita

New member
בתור מישהי שיש לה למעלה מ70

ליפסטיקים רק של מאק זה יהיה די קל LOL : הרשימה לאו דווקא מעידה על מיקום השפתון בסדר העדיפויות שלי , מאחר וזה משתנה כל הזמן : 1. chatterbox 2. viva glam v 3. morange 4. up the amp 5. high tea 6. kinda sexy 7. redd 8. rebel 9.costa chic 10. hue

לימי43

New member
אין לי עשר כולה כמה בודדים,יכולה להמליץ על

סירופ וסוויטי....

Sophisto

רכשתי בהמלצת הפורום. במקרם Lustre, גוון שזיפי מאוד טבעי ויפה שיכול להיות יותר עמוק וכהה ויכול להיות רק קצת גוון שקוף על השפתיים. מאוד מפתיע.

יפותו

New member

VIVA GLAM V SOPHISTO SYRUP RUBBIE WOO RUSSIAN RED UP THE AMP VIOLETTA GIRL ABOUT TOWN BRIGHT FUCHSIA IMPASSIONED CREAM CUP לא בהכרח בסדר הזה, וצ'יפרתי אותך בעוד אחד...

RUTHIE1

New member
יפותו מ
ת אותך...איך ה-COSMO?

מחפשת לבאק טו מאק שפתון טבעי יחסית, חום בהיר עם ורדרדות...מתאים?

RUTHIE1

New member
העשיריה שלי - למרות שאין לי הרבה יותר

מסדרת מטינה: DELOCIOUSLY FORBIDDEN מסדרת שין סופרים: IMPRESSIVE ULTRA DARING קרימשין: FANFARE אמפליפייד: FAST PLAY CRAVING לאסטר: PLUMFUL SYRUP LUSTERING GEM OF ROSES

Little m e

New member
גם לי אין עשרה...עדיין

אבל הארבעה שיש לי מושלמים לחלוטין- lovelorn- ורדרד, Lustre see sheer- האדמדם האולטימטיבי ליומיום. lustre. russian red- אדום אדום. matte, טיפה מייבש. balm פותר את העניין. positively dashing- פרולונגוור. סגול-אדום שזיפי שכזה... מדהים

למעלה