TOP 10

Alice108

New member
TOP 10../images/Emo13.gif

יאללה, עשרה שירים אהובים עליכם של גאנז. לא חייב לפי הסדר

slashon1

New member
../images/Emo66.gif

welcome to the jungle sweet child o'mine rocket queen mr.brownstone patience coma civil war november rain don't cry you could be mine

dukeyness

New member
שלי (ואני דווקא כן מסדר...)

1) Welcome To The Jungle (השיר הראשון שאי פעם שמעתי שלהם ולגמרי הכי טוב!) 2) Sweet Child O' Mine 3) Rocket Queen 4) My Michelle 5) Mr. Brownstone 6) November Rain 7) Paradise City 8) Knocking On Heaven's Door 9) It's So Easy 10) Don't Cry (אני לא שונא את השיר, הוא פשוט הכי פחות אהוב עלי מה-Favorites שלי... שיר טוב...)

danishki

New member
10

civil war mr. brownstone its so easy paradise city swet child o'mine you could be mine november rain dont cry estranged live and let die

Stellary

New member
../images/Emo79.gif

My Michelle Paradise City Mr. Brownstone I'ts So Easy Welcome To The Jungle Dust N' Bones Don't Cry Dead Horse Civil War Rocket Queen

Stellary

New member
אני רוצה להגיד משהו..

שמתי לב שרובכם פשוט תקועים על אותם שירים שהם הלהיטים המוכרים.. הTop 10 שלי יחסית שונים משל כולכם נראה לי רק בגלל שאני בכלל לא מתה על סוויט צ'יילד או נובמבר ריין שהם שירים שגם אנשים לא שומעים גאנז מכירים.. הם אמנם אחלה שירים, והסולואים מדהימים, אבל הם חרושים בצורה שכבר התחלתי לשנוא אותם... האם אני היחידה?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשמתי לב

שפשוט בין שירים היותר טובים להם זה דווקא הלהיטים. איך אפשר לא לשים את Welcome To The Jungle בטופ 10 של גאנז? כמובן שיש כמה שהם פשוט מדהימים שהם לא להיטים - Dust N' Boens, 14 Years, Rocket Queen. וגם Civil War לדעתי לא נחשב כזה להיט (למרות שהוא יצא כסינגל)

Stellary

New member
האמת ש..

בדר"כ להיטים הם לא הטופ של המוזיקה כי הם השירים הכי הפשוטים וקליטים אז הם לא מי יודע מה מוזיקלית... אצל גאנז בעיקרון זה לא... וולקאם טו דה ג'אנגל הוא גם תותחי וגם להיט ומשום מה הוא גם לא מעצבן אותי עקב חרישת יתר מה שכן קרה לי לצערי עם נובמבר ריין וסוויט צ'יילד... אגב תודה שהתייחסת למה שכתבתי.. קצת לא היה נעים שאני באה ומנסה לפתח דיון ועונים לי בציניות (ואין לי בכלל בעיה עם ציניות, אבל סתם לא נראה לי שזה היה במקום)

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifדיונים זה מעולה

במיוחד בפורום שוקק חיים כמו שלנו (ציניות זה באמת טוב!) ד"א חזר לי האינטרנט סופסוף ווהוו

Slash105

New member
../images/Emo152.gif

Welcome to the Jungle Paradise city Sweet child o' mine out to get me civil war Nightrain is so easy you could be mine Rocket Queen November rain

Alice108

New member
לא לפי הסדר

Civil War SCOM Don't Cry November Rain Estranged Patience One In A Million My Michelle Coma בטח מלא ברחו לי מהראש עכשיו

Sanguine Sky

New member
שלי(והשירים לא לפי הסדר)

Don't cry Double talkin' jive November rain Civil war 14 years So fine Ain't it fun Estranged Mr. brownstone It's so easy

otlumak

New member
אני לא יכול פשוט...

אני לא יכול לבחור 10 שירים... השירים שלהם פשוט גאוניים...

Tama RockStar

New member
שלי: (פעם ראשונה בפורום)

לא לפי הסדר: Knocking On Heaven's Door - שיר גדול, הראשון ששמעתי שלהם, רק dukeyness התייחס אליו

Tama RockStar

New member
תפוז המעצבן...

Sweet Child Welcome Paradaise City Live N Let Die Civil War כולם מGREATEST HITS כי הוא היחיד שיש לי:p

למעלה