TOP 10 HIP HOP/ R&B ALBUMS

2PAC4EVER

New member
TOP 10 HIP HOP/ R&B ALBUMS../images/Emo41.gif

1. Lord Willin´, Clipse Nellyville, Nelly .2 (אמינם?...זה ההוא שאני תמיד עוקף במכירות,לא?) The Eminem Show, Eminem .3 4. The Fix, Scarface 5. Thug Holiday, Trick Daddy 6. Animal House, Angie Martinez Tropical Storm, Beenie Man .7 8. All I Have, Amerie 9. Trinity (Past, Present And Future), Slum Village 10. Snoop Dogg Presents... Doggy Style Allstars, Welcome To Tha House, Vol. 1, Various Artists

Psycho MC

New member
חחחחחחחח מאוד מצחיק כן...

The Eminem Show LP במקום ה-3... חחחחחחחחחחחחחחח צחוקים איתך

2PAC4EVER

New member
באיזה סרטי פאנטים אתה חיי?

הבנו אתה אוהב את אמינם... אז מה אתה רוצה? הגדלה ב1.90? וכל מי שיגיד שהוא לא מוכר הכי הרבה משקר?? התקשרו מגלובוס גרופ (לגוון!!!).... מקווה שאתה יודע את ההמשך...

אלו מכירות בחנויות של מוזיקה שחורה

את המכירות הכלליות אפשר לראות באתר של הבילבורד ושם אמינם מוביל על נלי. בכלל הדיסק של אמינם מכר עד היום 2.3 מליון עותקים יותר מזה של נלי.ורק שתבינו-הדיסק של נלי הוא השני הכי נמכר השנה.

2PAC4EVER

New member
ועוד משהו לכל מי שהיה במסיבה-

בפורום זה יורדים על נלי בכמויות מסחריות!!! במסיבה כולם אבל ממש ככולםמכירים את השירים בע"פ ורוקדים בשיא הכיף ואל תגידו לי כבר מכירים כי יש אותו כל מסיבה! אין קשר כי יש שירים שאני שונא ולא רק שאני לא ירקוד אני לא יכיר את המילים שלהם בע"פ ובכלל וכל הפורום הזה טופאקיסטים אחד אחד(ממש אורז פרסי
וואלה אני לא מתלהב כששמים טופאק במסיבות יש דברים אחרים שאני הרבה יותר מעדיף אבל כל פעם כששמים HIT EM UP כל הג´י כמו מטורף שר את הפזמון!!! עצרו!!! אתם טופאקיסטים!!!!!! והתבאסתי שFAT R לא שם מה שביקשתי
Foxy Brown feat Jay-Z- I´ll BE וד"א סופרים לא אמר ששירים כמו MOP-Ante Up לא יהיו יותר בגלל הפוגו שהיה פעם שעברה?

2PAC4EVER

New member
אם זה לא הובן אז הכוונה

ל10 הכי נמכרים בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות והאנשים הכי מוגבלים- ארה"ב

למעלה