TOP 10 אואזיס - היום!

RoySupernova

New member
TOP 10 אואזיס - היום!

היום ב- MTV החליטו לכבוד המפגש לעשות לכם בכלל יום אואזיס והחליטו לעשות TOP TEN של הלהקה.. זה הולך להיות פעמיים- מעשר עד 11 בבוקר ומעשר עד 11 בערב.. (נראה לי שפעם זה היה שעה מאוחר יותר.. הממ..) אנג'וי. איי נואו איי וויל.. ואני שוב מחזיק אצבעות לבחירות קצת יותר מקוריות. אה וכמובן ראשון זה שמפיין. (חח אם הם בכלל שמים אותו ברשימה הוא בטח יהיה איזה 8..)

LetThereBeLove

New member
אל תדאג,

הוא לא יהיה בכלל!

LetThereBeLove

New member
סתםסתם, ../images/Emo24.gif

אין על השיר הזה. אולי stand by me וmasterplan. חוץ מזה, לא.

sok777

New member
אני ראיתי כבר לא מעט פעמים

ולילה היה איזה מקום 7 פעם.

MorningGlory

New member
היה.....מוזר סO

וונדרוול היה ראשון ולא היה בכלל CS או LTBL. זה רק אני או ש ליב פואבר תמיד 3? אבל היה נחמד. לא משנה לי הסדר, העיקר שיש^^

RoySupernova

New member
רשימת השירים מהבוקר:

10. D'you Know What I Mean 9. Supersonic 8. Go Let It Out 7. Some Might Say 6. Lyla 5. Don't Look Back In Anger 4. Little By Little 3. Live Forever 2. The Importance Of Being Idle 1. Wonderwall סאם מייט סיי וליב פוראבר היו בגרסאות האמריקאיות שלהם.

MorningGlory

New member
יש גירסאות אמריקאיות?../images/Emo12.gif

בגלל זה לא ראיתי את הכסא על הקיר?>< אחותי אמרה ש SMS נראה מפחידP:

RoySupernova

New member
יש בהחלט גירסאות אמריקאיות..

לליב פוראבר וסופרסוניק יש גרסאות אמריקאיות.. סופרסוניק הבריטי זה על גג שנראה לי ליד השדה תעופה של מנצ'סטר וסופרסוניק האמריקאי זה סתם טיולים במכונית והופעה באיזה אולפן וליב פוראבר הבריטי זה הקבורה של טוני והכיסא על הקיר וליב פוראבר האמריקאי זה שירה של ליאם באיזה בית כשברקע יש תמונות של אמנים ידועים שמתו (ג'ון לנון, ג'ימי הנדריקס, סיד וישוס, קורט קוביין..זה אלה שזיהיתי.. אני זוכר שהיה עוד איזה כדורגלן שלא זיהיתי) והתבלבלתי עם SMS.. אין לו גרסה אמריקאית.. וד"א למי שלא ידע SMS זה החלטורה הכי גדולה שיש.. אם חשבתם שהקליפים לאקוויז החדש ול- LTBL הם בזיונות (באקוויז הלהקה היא בכלל של חקיינים יפנים ובלט דר בי לאב הם מופיעים בלי לנגן את השיר הזה בכלל) SMS שובר את כל הגבולות- כל הקליפ הוא פשוט חלקים שונים מהקליפים של סופרסוניק האמריקאי, סיגרטס אנד אלכוהול ו- וואטאבר.. חח לא היה להם כוח לעשות קליפ אז עשו מין קולאז' של קליפים אחרים.. לא יודע למה אחותך חשבה שהוא מפחיד חח..

sok777

New member
כן, די עלוב.

ואני חושב ששמנו לב שזה ליאם אלא סאן גואי פי צ'ו לי מין יאנג.
חח

RoySupernova

New member
חח כן..

אה וגם יש אפילו גרסאות ארגנטינאיות- חח כן כן- לקליפים של וונדרוול ודונט לוק באק אין אנגר. לפי הבגדים הזהים בשניהם הם כנראה צילמו את שניהם באותו יום. הם כנראה תפסו שיש להם קהל גדול שם והתחנפו אליהם קצת. ומה עם איזה קליפ ישראלי? עם האיכות של חלק מהקליפים שלכם גם אני יכול לעשות אחד מספיק טוב בעשר דקות..!

RoySupernova

New member
!AMEN TO THAT

דמיינו איזה כומר שחור צועק את זה וכל הקהל אחריו אוקיי?

NivSluzki

New member
אם כבר אנחנו בקטע של קליפים..

למה חלק גדול מהקליפים של אואזיס בשחור לבן? אף פעם לא הבנתי את זה ><

RoySupernova

New member
כי הם מאגניבים.

סתם בחלק מהם זה גם באמת עושה אותם יותר קלאסיקה.. נגיד סיגרטס אנד אלכוהול.. ולוונדרוול יש את הקטע המגניב עם הצבעים שאחר כך העתיקו את זה בסין סיטי.. לאדע בחלק זה נחוץ ובחלק פחות.

sok777

New member
זה עניין של עיצוב לדעתי..

אפקטים וכו'. דווקא רוב הקליפים ערוכים יפה והם טובים..

למעלה