ToolTipsText - Property VB6

meravsha

New member
ToolTipsText - Property VB6

איך אני יכולה לגרום שלמאפיין זה יהיה יותר משורה אחת. כלומר בזמן הופעה יראו את ההערה הכתובה בכמה שורות האם יש פונקצית API כלשהי??

shaykan

New member
השאלה שלך בטיפול ....

אני עדיין מחפש לך תשובה וקשה לי להאמין שלא קיימת אפשרות כזו, לכן אני מחפש בקדחתנות כזו. חכי לתשובה בהקדם. Shaykan

arye9

New member
תנסה

Your_Control.ControlTipText = ``aaaaa`` & Chr(13) & Chr(10) & ``bbb זה עובד באקסס ולא נראת לי סיבה שלא יעבוד בVB בהצלחה וחג שמח אריה

shaykan

New member
זה לא עובד...

אפשר שניה לנסות לפני שנותנים תשובה שלא תעזור. חוץ מזה ב VB יש את הפקודה VBCRLF שמבצעת ירידת שורה. Shaykan

arye9

New member
הבנת הנקרא

היות ואיני (איני זה אני לא) עובד בVB ניסיתי לתת פתרון בVBA שפה שיש בה הרבה מן המשותף לVB, והדגשתי זאת (הבנת הנקרא). אני רואה שאתה עובד בקדחנות למצוא תשובה שלדעתי כל מתכנת מתחיל (ולא שחצן) היה פותר בדקות, אבל כבר יומיים לאחר עבודה קדחנית לא מצאת. מצטער שפגעתי באגו שלך, אני מקווה שלא הזקתי לך נפשית. בכל מקרה תמיד אשמח לעזור לך בהבנת הנקרא או להפנות אותך לפסיכיטור מתאים.

ברור שיש פוקצייה כלשהי

תלחצי על & (שאם את רוצה לדעת זה מסמן את ``ו...``) ותכתבי את הטקסט שבא לך...

meravsha

New member
על מה אתה מדבר????

אני חושבת שממש לא הבנת את השאלה. לכן אני אסביר שוב: אני לא מחפשת לסמן משהו אלא לכתוב משפט בכמה שורות. לא בסתם TextBox או כל פקד אחר אלא במאפיין ToolTipsHelp של פקד מסויים

arye9

New member
בכל זאת תנסי

אחרי שלא קבלת תשובה נאותה במשך שבוע , היות ואני עובד באקסס (VBA) ואין לי אפשרות לנסות תנסי את זה. בתשובה הקודמת כתבתי CONTROL (כמו באקסס) במקום TOOL. Sub Form_Load () Your_Control_Name.ToolTipsHelp=``aaa``& chr$(13)& chr$(10) & ``BBB End Sub אל תכתבי את זה ב PROPERTY אלא ב FORM_LOAD בהצלחה וחג שמח

meravsha

New member
זה הדבר הראשון שניסיתי

לצערי זה לא עובד. אם זה היה כל כך פשוט לא הייתי פונה לפורום. מה שבטוח שאם הפתרון היה כל-כך פשוט הייתי מקבלת כבר תשובה. אז אריה היה בטוח שאת הודעתך הקודמת קראתי ואם היא היתה עוזרת הייתי מודיעה על כך תודה וחג שמח

arye9

New member
פתרון עקיף

אם לא תמצאי פתרון יותר מקצועי תמיד תוכלי להוסיף LABEL שאינו נראה, לעצב אותו כרצונך ובעזרת MOUSEMOVE להציג ולהסתיר אותו. דעה נוספת תנסי לשאול בפורום הבא בהצלחה

koren

New member
נראה שזו השאלה הכי רצינית

מדוע אין לאף אחד תשובה

Habaal

New member
כתיבת מספר שורות

אפשר להכניס מספר שורות לLIST או TEXT ואולי LABEL ולא באותו רגע אלא בשלבים שונים של העבודה object.additem =string object הוא TEXT או LIST

למעלה