tooltip ב-SX 2

• פותח הנושא dc24
  • פורסם בתאריך

dc24

New member
tooltip ב-SX 2

היי כשאני עומד עם העכבר מעל כפתור כלשהו או סליידר כלשהו לא מופיע לי TOOLTIP. מישהו יודע האם זה ניתן לשינוי ? אם כן , היכן משנים ? תודה

dc24

New member
הסתדר לי.... שאלה אחרת בקשר ל-5.1

היי יש לי כרטיס קול של קריאייטיב לייב 5.1. ניסיתי להוסיף לקיובייס תמיכה ב-5.1 ז"א שאני אוכל לקבוע שצליל מסוים יופנה לרמקולים אחוריים וצליל אחר לקדמיים. אבל מרשימה שיש לי יש רק ימין ושמאל. האם מישהו עשה פעם דבר כזה ? האם זה בכלל אפשרי ? תודה

CyBear

New member
אמור להיות לך AUTO TEST

להגדרת הרמקולים (האפליקציה מגיעה עם הדרייברים של הכרטיס). חפש בקונטרול פאנל של הווינדוס (ואווווו כמה מגעיל זה נכתב בעברית, חחחחחחחח), אמור להיות לך שם את האייקון של הטסט. בהצלחה.

dc24

New member
יש לי וזה עובד אבל

משום מה ב-BUS של הקיובייס יש לי רק ימין ושמאל ולא שישה רמקולים. סרטים של AC3 עובדים מצוין. כנראה הדרייבר שהקיובייס מזהה/משתמש בו לא מוגדר כמו שצריך. אולי אני צריך להגדיר איפשהו ואני לא יודע. ....

dc24

New member
מישהו יודע ?? בבקשה !!!

איך לעזאזל אני מגדיר את זה ?

kundara

New member
הגדרת סראונד

קודם כל ב VST Connections ביציאות, תעשה bus חדש של סראונד. במיקסר למעלה, או ב out של הערוץ, תבחר ב Surround out במקום סטראו וזה הכל.

dc24

New member
זה לא עובד....

את זה ניסיתי זה לא עובד מהסיבה הפשוטה : כשאני הוספתי BUS של 5.1 נפתחה לי רשימה שבה רק הרמקולים הקדמיים מקושרים לשתי היציאות שלי בכרטיס. כל הרמקולים האחרים אינם מקושרים. ניסיתי לקשר אבל ברשימה שנפתחת לי יש רק את שתי היציאות שכבר מוגדרות. אולי הדרייבר שלי לא מתאים ?? זה הדרייבר שבה עם כרטיס הקול. יש פה אולי מישהו שיש לו Creative Sound Blaster LIVE והוא עושה סראונד ?

למעלה