TOOL

N U M B

New member
TOOL

אני מעריכה את כולכם שאתם שומעים טול ובמיוחד את עמוס שהפורום הזה בזכותו....! בכול אופן נעים מאוד אני דלית...

elad2040

New member
הממ...

עשיתי רשימה גדולה כמה ת´רדים מתחת, אבל הנה כמה בכל זאת: king crimson להקת הרוק המדהימה בכל הזמנים, לדעתי. מצליחים להשאר בדרגה יצירתית אחת מעל כל השאר. miles davis האדם שעמד מאחורי, או היה מעורב, בכמעט כל זרם של ג´אז בחצי המאוחר של המאה העשרים. רק שניים לטעימה, אני לא כל כך אוהב ניימדרופינג. מה את אוהבת? n.p. "קצת אחרת"

N U M B

New member
elad2040

אז ככה יש רשימה ארוכה: a perfect circle snot incubus system of a down deftones slipknot mudvane גראנג´ alice in chanis pearl jam dream thather-ולהקה שאני ממש אוהבת כבר הרבה שנים פוגרסיב מטאל..זה בעיקר מה שנישאר לי מהמטאל אני כבר לא כול כך שומעת מטאל

theAMP

New member
את מעריכה אותנו...

רק בגלל שאנחנו שומעים טול? זה מאפיין אישיותי לשמוע טול? את לא מכירה אותנו בכלל... סתם... בכל מקרה, ברוכה הבאה...

N U M B

New member
theAMP

התכוונתי שאני מעריכה את החלק הזה שבכם! ואין שום קשר שבעולם בין אישיות ללהקה שאתה אוהב... נחמד לראות שיש אנשים נחמדים פה.. numb

WashedInBlack

New member
ככה זה אצלי...

אני לא חושבת שאין שום קשר בעולם, אבל בטח שאין קשר חד משמעי וישיר. אבל בכל זאת, טול היא לא להקה רגילה שמושמעת כל יום ברדיו ובאמטיוי. לא כל האנשים שישמעו אותם יתחברו אליהם. וכשאני שומעת טול והם גורמים לי להרגיש כל כך הרבה, ואני פוגשת עוד בנאדם שאוהב אותם, יש לנו מכנה משותף די גדול. הרגשות שטול מבטאים הם לא קלים להזדהות. לכן כשאני מכירה אנשים חדשים שאוהבים את טול, אני מרגישה שנקודת המוצא שלנו היא די מתקדמת. ואולי זאת רק אני.

N U M B

New member
washedlnblack

לפי דעתי זה לא נכון כי אני מכירה הרבה אנשים ששומעים טול ולא את כולם כדי לך להכיר...זה פשוט לא ככה יש ויש אנשים.. numb

WashedInBlack

New member
numb

ברור, בכל מקום יש אנשים יותר טובים ופחות טובים. אני לא אומרת שכשפוגשים מעריץ של טול אפשר לשכוח מחוש השיפוט וליפול לרגליו.. אני רק אומרת ששנינו חולקים רגש מסויים שהמוזיקה הזאת מעבירה, וזה נותן מכנה משותף די גדול. וכמובן שיש את הפוזרים שאוהבים דברים למיניהם רק בגלל הקטע.. אבל אותם קל מאוד לזהות, אז אין הרבה להרחיב כאן.

Vsilver NJ

New member
../images/Emo13.gif

נעים מאוד דלית אני ג´ודית. (מה, שאני לא אענה לבחורה?
) ברוכה הבאההה....

Chee

New member
משב רוח מרענן ביותר../images/Emo121.gif

First of all welcome abroad numb. Second i would like to say that it is very refreshing to be able to talk about bands such as TooL with girls (assuming you are girls and not horney borred 80 year old. in my group of friends, girls listening to tool and other bands in the scene is a rare phenomena, this goes out to all the girls here and may there be more girls like you. just out of curiousity, are you pioneers in your friends circle (regarding music) or do all of your friends listen to such music? yours Chee

WashedInBlack

New member
<הידחפות>

אני יודעת שלא פנית אלי אישית, אבל בגלל שדיברת על בנות ככלל אני אענה בכל זאת... החברים הכי טובים שלי הם אנשים שמאוד קשורים למוזיקה. לאו דווקא טול ובדיוק אותם להקות שאני שומעת, אבל מוזיקה איכותית. מן הסתם, לכל אחד דברים אחרים מדברים יותר. זה איכשהו יצא ככה. זה לא קריטריון אצלי בשביל אנשים, שהם חייבים לאהוב משהו מסויים. פשוט יצא שהאנשים שהכי קרובים אלי, גם בעולם שלהם מוזיקה היא המון. לדעתי איפשהו זה אומר משהו על בנאדם. אני לא חושבת שיש הרבה אנשים עם עולם פנימי עשיר שלא מתקשרים עם מוזיקה. בכל אופן, לענות במדויק לשאלה שלך - רק 2 מהחברים שלי אוהבים את טול, שזה בהחלט לא הרבה.

theAMP

New member
מה זה מוסיקה איכותית?

מה זה מוסיקה לא איכותית? האם מוסיקה נחשבת לאיכותי ככל שהיא יותר מורכבת? או ככל שהיא משיגה את המטרה שלה יותר? איך בנאדם ששומע טול ומייחס כל כך הרבה חשיבות לתכנים שלהם יכול להגיד שיש מוסיקה איכותית ויש מוסיקה פחות איכותית. ועוד משהו "מן הסתם"? אם הם לא היו שומעים מוסיקה שאת אוהבת או מעריכה לא היית מסתובבת איתם? זה פוסל את כל המערך האישיותי שלהם בשבילך? סתם, אני מצטער שאני מתקיף אבל אני קצת עצבני עכשיו. אני כן מתככון לזה אבל בצורה יותר רגועה.

Chee

New member
בהחלט יש ציר איכות במוסיקה

The Amp, you are starting to be known for your strog opinions here, but... yes there is such a thing as better music, in all accounts music such as backstreet boyz in NOT what i call music, and only the thought of what happened to music pisses me off, and the so called band bling 182 dont get too much respect from me either. a good band is a band that the music is written with soul, and played with soul as well. a good band is a band of musicians, and being beautiful is not a criteria. i think that ppl that adore bands like backstreet boyz or pink or whatever else is out there today, arent ppl who´m i´d respect their opinion on music (and music only) and i say that as a musician. maybe im being a bit harsh.. oh well...

WashedInBlack

New member
מסכימה איתך.

בזמנים אלו שהעולם התרבותי הוא בכזה שפל, לא צריך להתבייש להיות נוקשה מדי.

WashedInBlack

New member
תגובה.

זה די מוזר שיצא שכל כך לא הבנת אותי. אני מצטטת מההודעה שלי: "זה איכשהו יצא ככה. זה לא קריטריון אצלי בשביל אנשים, שהם חייבים לאהוב משהו מסויים. פשוט יצא שהאנשים שהכי קרובים אלי, גם בעולם שלהם מוזיקה היא המון." אולי לא התרכזת מספיק כשקראת את זה. אולי לא הסברתי את עצמי נכון, ואני אסביר שוב: זה _לא_ קריטריון אצלי בשביל לקבל אנשים. חברים לא בוחרים. חברים נוצרים מעצמם. אז מה שאני אומרת זה שאיכשהו, החברים הכי קרובים שלי שומעים מוזיקה איכותית. אני לא ממש מבינה איך משתמע מכאן שאני אכן לא הייתי מעריכה או מסתובבת עם אנשים עם טעם מאוד שונה משלי, אבל אני מקווה שעכשיו זה ברור יותר. אולי היית צריך לשים לב יותר טוב לפיסוק. ה"מן הסתם" התייחס למשפט "לכל אחד דברים אחרים מדברים יותר", ולא למשפט "החברים הכי טובים שלי הם אנשים שמאוד קשורים למוזיקה. לאו דווקא טול ובדיוק אותם להקות שאני שומעת, אבל מוזיקה איכותית". יכול להיות שבגלל זה טעית. אבל בבקשה תגיד לי שהבנת אותי נכון עכשיו, כי באמת יציק לי אם תחשוב עלי דבר כזה. לגבי שאר הנקודות שהעלית: כן, אני שומעת טול ומייחסת כל כך הרבה חשיבות לתכנים שלהם. וכן, אני חושבת בהחלט שיש דבר כזה מוזיקה לא איכותית. אני מקווה שלא יבינו אותי לא נכון.. אני לא מתכוונת שרק מה שאני אוהבת הוא איכותי. אני מתכוונת שיש דבר כזה איכות. וזה לא מתבטא בטכניקות של מהירות בגיטרה או בקצב קשה במיוחד. תגיד לי אתה, בתור אדם ששומע טול. מה שאתה שומע ברדיו ובאמטיוי הוא ברובו איכותי? כמובן שנכנסים מדי פעם להיטים שבאמת מגיעה להם התהילה, אבל באמת אפשר להגיד על כל הגל הזה של כוכבי הפופ שלא עושים כלום חוץ מלרקוד בביגוד מינימלי בוידיאוקליפים, שזאת מוזיקה איכותית? וזה לא רק העניין שלא הם כתבו אותה. זה גם העניין של הפשטות והבאנליות. אני חושבת שאם בנאדם קובע לעצמו שאין "איכותי" ו-"לא איכותי", הוא מאבד המון מחוש השיפוט שלו, שהיא תכונה יותר מדי חשובה בשביל לאבד בימים האלה. ובלי קשר לזה. מה שאני אגיד עכשיו הוא לא קביעה אבסולוטית, הוא פשוט הצורה בה _אני_ מסתכלת על הדברים: מוזיקה איכותית זאת מוזיקה שהאמן כותב בשביל להביע משהו. בין אם זה מסר ובין אם זה רגש, או כל דבר אחר. כשהאמן משקיע מעצמו ואפשר לשמוע את זה. זאת בעיני מוזיקה איכותית. אני אהיה קצת יותר קיצונית, בשביל להבהיר את הנקודה: נירוונה נחשבים איכותיים בעיני. (אני מזכירה שוב, *בעיני*.) קורט היה לוקח 4 אקורדים, מבסס עליהם שיר שלהם, והשיר עדיין היה יוצא מרגש, מלא אגרסיות והבעה. ו_זאת_ איכות בעיני. לא כשלהקות בלאק-מטאל (מצטערת, אני לא מתכוונת להכליל. אני לא מכירה את כל הלהקות בז´אנר. אני מדברת על הרושם שלי יש ממנו.) כותבות שירים בומבסטיים עם קצב רצחני וסולו גיטרה בקצב של 1/32. כשזה לא מביע כלום, זה לא שווה כלום בעיני. ואיך זה אצלך? אין אצלך דבר כזה בלקסיקון, "איכות"? אם יש, בבקשה תגדיר לי. הדיון שנוצר כאן פשוט מעניין אותי. אני מקווה שלא נשמעתי תקיפה, ושהבהרתי את הנקודות שהובנו לא נכון. אם יש שאלות, אני אענה.

N U M B

New member
theAMP

לא אמרתי שאני לא מעריכה אנשים שלא שומעים מוזיקה שאני אוהבת!!! ואני לא מסתובבת רק עם אנשים ששומעים את המוזיקה שלי.. יש לי כל מיני חברים מאנשים ששומעים מטאל funk punk ska ועוד מליון סוגים..אולי אתה בוחר את החברים שלך לפי מוזיקה סורי אני לא כזאת. בכול אופן אתה בכלל לא שווה התיחסות ושמור את העצבים שלך למישהו אחר . ביי!

Chee

New member
לא הידחפות, תמיד טוב לדעת

ודרך אגב.... חבל שאת לא מגיעה לערב שלנו...היה סבבה לראות פה פרצופים מהפורום ולקשר, מעבר לזה שהארוע מסוקר ע"י הרדיו וגיא פינס. (כנראה,רוב-הסיכויים)

WashedInBlack

New member
../images/Emo4.gif הממ,

חשבתי לנסות ולעשות מאמץ להגיע בכל זאת, אז הסתכלתי בתאריך ואני רואה שגם ככה אני לא יכולה. \: באסה. אני אשתדל להגיע להופעה הבאה. שיהיה לכם בהצלחה ותהנו!

למעלה