tool sucks!!!

blinksum18241

New member
tool sucks!!!

הייתי חייב להיכנס רק כדי להגיד איכככככככס על TOOL להקה דוחה... אני לא מאמין שפתחו לה פורום!

chinchila

New member
בסדר בסדר...

לך תעשה FיFי ולישון! BLINK=בעעהההה SUM= קקה של ילדים

Chee

New member
why are you wasiting your time?

on this little kid? but if you found time to waste i will as well: tell me mr.blinksum whatever your faggy name is... Why on earth did you have to write such a msg in a tool forum? i mean think a bit...try to be a bit smarter, i hate blink, i hate many artists that you probably love, but do i go into their forums, and hackle the ppl (i hope you know what hackle means moron) ? NO! i dont and do u know why? cuz im more evolved than you. believe me, i couldnt care less that you dont like tool, i just wish you didnt come here, and share your stupidity with us. man i wasted too much time on you, and i look bad because of it...but whatever...i hope the ppl here forgive me.

Chee

New member
as i said....

we all wasted time on him, i wasted more...i know i look bad, but i was emotional

scary_face

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo89.gif../images/Emo89.gif../images/Emo89.gif../images/Emo89.gif../images/Emo89.gif

blinksum18241

New member
oh really?

או קיי אז קודם כל רציתי להגיד ל CHEE שממש מרגש שאת יודעת אנגלית, וכולנו ממש שמחים... ואפשר לחשוב כמה זמן ביזבזתי כדי להיכנס לכאן ולהציק, ממש לקח לי חצי יום. וגם אם זה כן לקח זמן, אני פשוט הייתי חייב להציק לכם, כי TOOL זו להקה ממש ממש ממש טיפשית. מוזיקה מגעילה איכככככככככככס צריך לבטל את הפורום הזה. BLINK182 שולטים באופן ברור... אז כולכם יכולים ללכת ו !#%@#$^#@$^!@#$^$!@

Chee

New member
oh...

om sorry you had trouble reading it...is that why it took you so long to reply? Jimmy, can you please please get rid of this....thing that keeps buggin us?

blinksum18241

New member
CHEE

OK just so you know, i know english better than you.... you can just go and fuck your self off everyone knows that TOOL sucks ass big time and for the rest of - FUCK OFF AND DIE (F.O.D) -GREEN DAY yakir

Chee

New member
please

you don´t know who i am...yet and you should better stop writing your childish msges while you still have some respect...dude you only humor me with your curses...yes...WOW you are one badass who likes pretty boy bands we are all in awe of you. heheheh thanks for the entertainment

Chee

New member
oh and by the way...

those pictures you attach...how many times a day do you masturbate infront of´em ?

chinchila

New member
ANUS מסטול!!! מי זה הדפוק הזה?!

תגיד לי, אתה מקרה סיעודי?! לא קיבלת מספיק תשומת לב בבית?! מה זה "אני יודע אנגלית יותר טוב ממך" מה אתה בן שש?! "כולם יודעים שTOOL בלה בלה בלה" מי זה כולם? כיתה ו´2??? בעצם זה די בטוח שאתה בן איזה 8-11 אז תעשה טובה ותברח לפני שאני קורא לאמא שלך!!! נו קדימה, רוץ! רק שתדע, יש לי את הכתובת IP שלך ואתה מטרה נאה בישבילי לנסות כמה דברים חדשים... אז עם פעם אני רואה אותך פה, ראה את המחשב שלך בגסיסה מהירה! סלאמת!

WashedInBlack

New member
תראה

אני מסכימה שהוא קצת אדיוט ילדותי ומסכן, אבל לאיים על המחשב שלו זה גם לא כזה בוגר. |: אני לא מבינה למה בכלל אתם עונים. למה בכלל הוא משפיע עליכם? הוא רוצה תשומת לב, אתם נותנים לו תשומת לב. מה אכפת לכם, שישנא את טול. שיאהב את בלינק. ההפסד הוא רק שלו.

Chee

New member
i agree

but im just having fun with him, every msg we get puts a smile on my face

blinksum18241

New member
_@_!!

PEOPLE PEOPLE PEOPLE WHY DON´T YOU ALL JUST FUCK OFF חבר, אתה מאיים עלי בוירוס? אני ממש פוחד!!! "אתה מטרה נאה בשבילי לנסות כמה דברים חדשים" יא יצור, אתה קורא לי לא בוגר? תראה איך אתה מדבר כמו פעיל חמאס... אתה ממש לא חכם שאתה מתעסק עם אנשים שאתה לא מכיר באינטרנט, זה מסוכן... אתה יודע כמה האקרים רק מחכים לכאלה הזדמנויות, BE AWARE TOOL SUCKS ASS HA HA HA PEACE OUT

Vsilver NJ

New member
די די, תשחקו יפה ילדים!

חבר´ה, כל אחד והדעות שלו, אני מציעה שאם הבחור, שמו יקיר, מתחיל לומר שטויות, כולנו נתעלם, ואז הוא ירגיש חכם וגדול כך שכולם יצאו מנצחים. אוקיי? יופי.
.

N U M B

New member
אתה כזה אפס!!!!!!

תקשיב לי איך שלא קוראים לך... אדיוט!!! או שמשעמם לך או שפשוט הדבר היחיד שאתה עושה בחיים זה לצחוק על להקות כשאתה לא שומע ו- blink רקובים!!!!!!!! ובקשר ל-TOOL אם קצת אבל קצת היית מעריך מוזיקה אז היית מבין שTOOL זאת להקה מדהימה...אולי כתרחיב את הידע שלך במוזיקה תבין! כי לבינתיים הדבר היחיד שאתה שומע זה להקות mtv! סתם שאלה בן כמה אתה?? כי אפילו ילד בכיתה ג יודע שblink הם חרא ודבר אחרון תעוףףףף מפה אף אחד לא רוצה אותך פה!!

scary_face

New member
עוד פעם../images/Emo89.gif../images/Emo89.gif../images/Emo89.gif../images/Emo89.gif../images/Emo89.gif

למעלה