TOOL-10,000 YEARS

• פותח הנושא zoe5
  • פורסם בתאריך

zoe5

New member
TOOL-10,000 YEARS

דרוש עידוד+הסבר. הלכתי לתומי היום לטוואר רקורדס במטרה לקנות דיסק,ארי לבטים רבים החלטתי שאני קונה דיסק של טול. עכשיו יש לי שניים על המחשב-anima ו זה שמתחיל בL ויש לו שם קשה שאין לי כוח ללמוד. אז התלבטתי איזה לקנות מקורי-אין מספיק כסף. אז התייעצתי עם המוכר והוא המליץ לי לקנות את זה עם הL אבל אני אוהבת יותר מידי את שניהם ככה שלא ידעתי במי לבגוד. אז הוא אמר לי שכדאי לי לקנות את החדש(זה עם המשקפיים) כי הוא נחשב לממש טוב והרבה מהביקורות עליו היו טובות. קניתי,התלבהתי מהמשקפיים. חזרתי הביתה וישבתי להקשיב לדיסק-והדבר שהכי הכי הכי קרוב לתאר את ההרגשה היא שאם שני הדיסקים שהזכרתי קודם היו בני אדם שהביאו ילדים לעולם-הדיסק הזה הוא אחד מהם! הוא יותר מידי דומה לשניהם ומזכיר עד שהוא לא מיוחד. וגם לא הבנתי כלום מהמוזיקה שם-בקיצור האכזה מצקצקת לי בלב. עכשיו למה אני מבלבלת כל כך הרבה את המוח?(אם מישהו בכלל טרח לקרוא עד הסוף)-אני צריכה שמישהו יסביר לי מה לעזאזל,מי,למה אין שם מילים לשירים-אני רוצה להבין לפחות מה אני שומעת,וגם עידוד -או לפחות לומר לי את האמת על האלבום. 10,000years

בשוק רמלוד יכולת למצוא

את כל הדיסקים ביחד ולשלם יותר זול ממה שמשלמים בתחנה המרכזית(רק שפה הם צרובים..:) )

zoe5

New member
נפ

כבר ציפיתי שתתן לי הסבר רציני על הדיסק וכיוצא בכך כל מה שכתבתי בהודעה.

zoe5

New member
הו תודה רבה../images/Emo70.gif

עדיין דרוש מישהו שכן שמע ושיסביר לי.

epitaph

New member
מה? למה אין מילים מצורפות?

יש להקות שלא מצרפות ליריקה לאלבומים שלהם, יש גם להקות שעושות את זה רק באלבום אחד או בחלק מהאלבומים שלהם כבר יצא לי לראות כמה וכמה אלבומים כאלה. מניסיון העבר שלי עם הדיסקים של Tool (הכוונה ל Undertow ו- Lateralus), הם לא מפרסמים את המילים שלהם בחוברת שמצורפת לדיסק, רק כל מיני תמונות שיותר מנסות להעביר את האווירה של האלבום (או שזה סתם תמונות שהם חשבו שיהיה יפה להכניס ואני סתם מתפלצן כאן). לגבי אם הם נחשבים פרוג או לא, הויכוח סביבם מאוד דומה לויכוח שיש סביב הפינק פלויד (שגם על זה יש שירשור כרגע). אפשר לנבור גם בהגדרה שלהם שעות...

zoe5

New member
נפ נפ

אני חושבת שחבל שהם לא מצרפים את המילים כי בתכלס צריך או שמיעה ממש טובה לאנגלית כי מאחורי כל הדיסטורשן והאפקטים המוזיקלים והטונים השונים של השירה ועוד אלף ואחד סיבות השיר מקבל רק את הצד של המוזיקה ופחות עובר החלק של המסרים(אם בכלל) ושאר הירקות. בדיסק הזה הם יותר התרכזו כנראה בגימיק(שלא בהכרח רע) של המשקפיים ככה שאת כל הנפח של החוברת תוסות תמונות שעם המשקפיים נראות בתלת מיימד. אחלה תמונות-בהחלט הסגנון של טול(לפי מה שאני הבנתי),גוף האדם,כל מיני קריפס וכו'. בכל זאת די מבאס-ועדיין אני מאוכזבת מהדיסק ואני מחכה שיבוא מושיע(אהממ תגיבו כבר חח) שיסביר לי למה לעזאזל התאכזבתי ומה פספסתי כדי שאני לא ארגיש בע ואצטרך ללכת לשים את הדיסק בחנות יד שניה ולקחת דיסק אחר(כי להחזיר אי אפשר-העטיפת ניילון היא כזאת חד פעמית-לא כמו החדשות שטוואר שמו כדי שיהיה האפשר להחזיר). יומטוב.

לפני שאצא ואעביר עוד יום בבטלה בחוץ

אוסיף ואומר, שאני לא אוהב טול(הם כבדים מדי בשבילי)

zoe5

New member
איש וטעמו שלו

אבל הם כבדים מידי בשבילך?! הו הו תאמין לי שהם קלילים לעומת הרבה להקות אחרות ששמעתי................ולמרות הכבדות הם גם לא מי יודע מה עושות את זה.

zoe5

New member
לא דיברתי אישית על להקות שאני שומעת

אבל אני חושבת שכל הדימו בורג'ר ואנורקסיה נירבוזה הם מאלה שבאמת כבדות-ואגם אני לא כל כך יכולה לשמוע אותן,זותומרת-יכולה אבל לא מתחברת. ואם בכללי להקות אז staind perfect circle tool אודיו סלייב queen aerosmith incubus radiohead disturbed pearl jam red hot chili peppers ועוד........

חח לא הבנתי מה אמרת

"הדימו בורג'ר ואנורקסיה נירבוזה" לא הבנתי (זה כנראה בגלל שאני מטומטם) אני לא אוהב דברים כבדים, זה סתם כואב באוזן. אני אוהב דברים קלים שכיף לשמוע ולא עושים כזה רעש באוזן.. יש כאלה שזה באמת מושך אותם, אותי לא..

למעלה