TOOL מעולים...

nirvana666

New member
TOOL מעולים...

לא אמרתי שטול לא טובים.....לעזאזל יש לי את LATERLUS וAENIMA ויש לה סולן שלהם קול אדיררררר פשוט מעדיף גראנג´ על פרוג מטאל אגב.....עוד להקות מומלצותsmashing pumkins breeders...

Dying degrEe

New member
לא.

מה סמאשינג פאמפקינז באמצע החיים?.. :| אין להם שום אנרגיה...

badphish

New member
שכחתי לכתוב תוכן...

פרוג מטאל? מה אתה גמור מהתחת? עם אתה מוצא דימיון בין המוזיקה העמוקה הגאונית והמעניינת של טול לדברים טכניים לחלוטין סטייל דרים טיאטר אז אני באממת לא מבין למה אתה מתכוון בכלל לדעתי פרוג מטאל זה ז´אנר מבוזבז כל הנגנים מצויינים אבל הם פשוט מתחרים מי מנגן יותר מהיר וטכני אין בזה רגש... מוזיקה מאוד קרה

Dying degrEe

New member
זה לא מה שהתכוונתי

לא מלכלכת על שום דבר האמת, לכל ז´אנר יש את הטובים שלו והטובים פחות לפי דעות של פרטים שונים. בכל מקרה, אני בן אדם שצריך אנרגיה כלשהיא במה שהוא שומע, ממה ששמעתי מסמשינג פאמפקינס פשוט....אין להם את האנרגיה הזאת...זה לא חודר לי לנפש..אני לא מרגישה את זה עובר בעורקים שלי וגורם לי להרגיש חזקה ובטוחה... המקום הכי בטוח אצלי הוא בין האוזניות...בטח אתם גם מכירים את זה. שמתם לב שאני תמיד כותבת דברים על הגוף והנפש? נהפכתי להיפית!!!! אהההה אבל מי אני שאדבר בכלל אני שומעת חרא של מוסיקה..

badphish

New member
אני התכוונתי להודעה המקורית

שסיווגה את טול תחת פרוג מטאל למרות שלכלך על סמאשינג זה לא מגניב! תתבייש לך!

suicidal sheep

New member
שטויות במיץ סלרי..

את כנראה פשוט לא שמעת את השירים הנכונים.. תשמעי את landslide, bodies, soothe, soma, thirty three, muzzle ואת כל adore מההתחלה ועוד הסוף, ותביני את הגדולה של הלהקה הזאת.. אילן..

legerdemain

New member
adore דווקא?

למה לא mellon collie and the infinite sadness או siamese dream הדיסקים פשוט כתובים בצורה מעולה הנגינה כן חזקה השאלה האם אנשים שמעו את הדיסק מהתחלה עד הסוף.. זה דיסקים שיש להכנס לתוכם מתוך המוח של בילי קוגן.. שונה לחלוטין מTOOL אבל בין הלהקות החזקות שאני מכיר

suicidal sheep

New member
כי דווקא שם

הוא נתן לעצמו להשתחרר, והתוצאה מדהימה.. אבל כל דיסק שלהם הוא תצוגת רוק כמעט לא הגיונית ביופיה..

Dying degrEe

New member
טוב

אני אוריד אותם. ואומר מה אני חושבת למרות שזה עלול לקחת טיפה זמן עד שאחי הנפלא יחבר לי את המערכת שוב.

epitaph

New member
אם כבר אז דרים הוא לא כמו כולם....

זה שהוא הכי מוכר מבין הפרוג מטאל זה לא אומר שכל הלהקות או אפילו רובן הן סטייל דרים ת´יאטר...

hammer b

New member
לא ללכלך...

אתה צריך להבדיל בין הפרוג מטאל הבנאלי של דרים וסימפוני לבין פרוג מטאל כמו cynic אחת הלהקות היותר חכמות, מרגשות ואכותיות ששמעתי...

למעלה