Too Much Songs Will Kill You

זאת שיר במחשב של אחותה ו..בוהמין רפסודי--

אח, איזה בייבי. בהחלט. למרות שלקח לי שנה ללמוד תשיר הזה-]]

ketas

New member
הבייבי השני של פרדי?

אני מקווה שאת מתכוונת רק מהאלבום ANATO ולא בכללי...

ketas

New member
מצטערת, לא שמתי לב ../images/Emo13.gif

(שאתה בן) תאמת, אני לא מאחת המעריצות של love of my life בעיקר אחרי כמה שמיעות טובות... דווקא היציאות הבאמת גדולות של פרדי לדעתי בשלושת האלבומים הראשונים...

גם לדעתי...

ז"א, My Fairy King... וואו! לא אמרתי ש-Love of my life הוא הכי טוב של פרדי, מבחינתי יש הרבה יותר טובים אבל זה אחד השירים שהוא ממש אהב.. וביצע המון. חוץ מזה, זה פרדי מובהק... עדין אבל לא עדין מדי [כמו בריאן למשל...]

BQL

New member
מסכימה לגבי שלושת האלבומים הראשונים,

Love of my life,לדעתי זה מן נקודת אמצע,מן משהו מתון כזה בין השנים הראשונות של Seven Seas Of Rhye ו-The March Of The Black Queen לבין Play The Game ודומיו.... אבל בראין? עדין מדי? עם שירים כמו Tie Your Mother Down, Dragon Attack? אולי רק כשהוא שר, אם לזה התכוונת

התכוונתי, כמובן בשירים העדינים שלו...

בשירים כמו Too much love will kill you, All dead all dead וכו'... אבל בעיקרון, גם כשהוא שר... או לפחות מנסה לשיר בשירים כמו WWRY או Tie Your Mother Down הוא פשוט לא טוב בשירים "הכבדים" יותר. אבל זה לא מפריע לאף אחד לאהוב אותו:]]

I n n u e n d o

New member
זה אכן נעשה פעם....

אפשר לראות גם בארכיון הסקרים שעשינו בסופו לקחנו את כל השירים המנצחים ועשינו סקר של כולם

Ekrembo

New member
sweet lady...

השיר שהרס לי את סדרת - כל שיר של קווין ששמעתי אהבתי. למרות שאני מתרגל אליו איכשהו, כשרק קניתי ת'דיסק לא יכלתי לסבול את השיר הזה.

אני לא מבין

איך שיר שמכיל את השורה - You call me sweet like i'm some kind of cheese יכול להיות 'לא טוב' ...?

BQL

New member
לדעתי,

בגלל שהלחן די נוראי, המנגינה וכל המסביב ממש מפריעים, לפחות לי באופן אישי, אבל הוא לא בלתי נסבל, אחרי כמה סבבים על כל האלבום, זהנתקע בראש, כולל המילים-שאיתם דווקא אין לי בעיה.

BQL

New member
הקשבתי לזה שוב,

ובעצם יש לי בעיה עם המילים, לא עם כולן עם הקטע Sweet lady sweet lady...ooh, stay sweet והאמת שזה מאוד מאוד מפריע. (לא החלטית לגמרי היום)

Ekrembo

New member
אני לא סוג הבנאדם שהמילים מדברות אליו...

אני יכול לשיר שיר שלם מההתחלה עד הסוף, בלי לתהות לשניה בנוגע לסיפור שבשיר.

צחקתיP:

אני בהחלט יכול להבין למה השיר לא אהוב במיוחד, גם בעיני הוא לא מהטובים באלבום... אבל הוא בהחלט חביב..

BQL

New member
למה לא?

חוץ מזה, הצטרפו הרבה חדשים מאז, אז זה יכול להיות מעניין

למעלה