TONIGHT I CELEBRATE MY LOVE

אפרת.א

New member
סיגררררררררר..........מדהים

מדהים , מדהים , מדהים!!! ועד היום ישבת ככה בשקט??? ככה, עובר בפורומים אחרים ואותנו משאיר מיותמים??? מקווה לראות אותך כאן שוב.........אנא ספר לנו את הסיפור עם הכותל!!!! אלא לדבר על כך שאני מחכה בקוצר רוח להמשך......חחחחחחחחחח צחקתי כל השבוע:))

סיגר.

New member
אפרת נשמה...

שמח שנהנת מהשיר.... ויש לי סוד קטן מה שקראת ....לא ממש שלי.... הוספתי פה שם....לחזק קצת.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואני אוהב להשאיר קישורים לשירים עוד תראי :)) יש לך פורום ........פצצההההההההההההההההההההההההה אני עלול להתרגל לכאן ;-)

אפרת.א

New member
אל תאיים נשמה - תתרגל:)))

נשמח כולנו לתוספת פילפלית כמוך חחחחחחחח אני יודעת שזה לא ממש שלך - ואז מה???? חלק מהכיף! צריך לדעת איך לתבל דברים ולהעביר אותם - יש לך את זה!!! וכן - עדיין רוצה שתעביר את זה לכאן - תודהההההההההההההההההה נשמח עם תביא ת`חבר`ה:))) אהבתי! יאללה חומד - מחכה בקוצר רוח! מואהההההה - שיהיה לך ולכולנו שבוע קסום ,מטריף עם הרבה חיוכים וצחוקים חחחחחחחחחחחחח עדיין צוחקת.....כשיהיה המשך אל תשכח ליידע אותי בצאט:)

אפרת.א

New member
אופס....חחחחח סליחה איזו טעות!

נשמח אם תביא את החבר`ה (כמובן:)) חחחחח

סיגר.

New member
הנה זה בא....

אז ככה ...יום אחד הלכתי לכותל הכנסתי פתק ו.......הופ נפל פתק החוצה!! אמרתי זו בטח תשובה אקספרס! פתחתי את הפתק.... וכתוב ככה: אני אישה רווקה תשלח לי חתן שם...כתובת.....הכל! אמרתי אני הולך .. זה היה ביפו ... לבשתי חליפה....משו משו... אני מגיע לכתובת....דופק בדלת... שואלים אותי מי זה??? אני עונה..זה בעניין הכותל.. פותחת לי את הדלת אחת...יאוראדי....100/100... מה אני אספר לכם??....יענו הר אדם רציני ביותר!!! שואלת אותי מי שלח אותך??? אלוהים שלח אותי..עניתי... והיא שואלת: ומה אתה רוצה?? שאלוהים יקח אותי!!! לחשתי לעצמי ....ההמשך בשבוע הבא.... חה חה חה חה במיוחד לאפרת }{ }{ }{

אפרת.א

New member
חחחחח מתוק - תודהההההההה

מה בשבוע הבא??? שבוע הבא כבר הגיע - אל תעשה לי את זה:)) חחחחחחח - תאר לך שזה היה הוא.....ולא היא - מה אזזזזז??????. גם אם אלוהים היה לוקח אותך - לא היה עוזר לך:)) חחחחחח היינו מוצאים ``סיגר מעוך`` אם בכלל:)) מתגלגלת מצחוקקקקקק - מואהההההה נשיקות חזרה.

למעלה