TONEWORKS - KORG

Sham 69

New member
TONEWORKS - KORG

אני חושב ששם הדגם הוא AX1G רק לצורך הידע, מה אתם חושבים עליו?

Jesus Wept

New member
ממממ.....

לקורג יש מוצרים טובים, ובד"כ המודולים שלהם עושים עבודה טובה, אבל אני לא כ"כ מכיר את הדיסטורשנים שלהם.... שמעת אותו? אה, וכמה הוא עולה בכלל?

שרי2

New member
יש לי אחד כזה..

קניתי אותו יד שניה ב- 600 שקל שזה מציאה חבל על הזמן.. הסאונד מעולה ויש כל מיני אפקטים נחמדים שבחיים לא היית קונה ואתה מקבל אתם בתור בונוס וכמובן כל האפקטים הרגילים. חסרון- לא נוח לתפעול כיון שיש רק שני פדלי מעבר אז אם אתה רוצה לעבור מאפקט ראשון לשביעי אתה צריך ללחוץ שבע פעמים..

Sham 69

New member
אממ ..

הוא עלה לי 1000 שקל אחרי כמה הנחות הדיסטרושנים שלו .. יש בו דיי הרבה סוגי דיסטרושן .. נחמדים ביותר, אם זה מגיע מדיסטרושן כבד .. ויותר "אגרסיבי" עד לדיסטרושן עם הד חזק יותר .. או דיסטרושן שברח לי השם שלו .. אבל הוא נותן לך צליל של מטוס ממריא .. ויש כל מיני שטויות .. שאפילו עד עכשיו לא שמעתי .. רק בזמן האחרון התחלתח לגעת .. ולבדוק את הצלילים האחרים .. אבל סה"כ מולטי אפקט אחלה לדעתי .. חוץ מזה שהוא לא ממש נוח ..

Jesus Wept

New member
הממ...

איך הוא נראה? יש לך תמונה אולי? לגבי הדיסטורשנים: השאלה היא לא עד כמה אפשר לשחק עם רמת ה"לכלוך" שלהם, אלא אם יש לו סוסטיין כמו שצריך, ושהסאונד לא נאכל ע"י באסים או טרבלים גבוהים... ובקשר למטוס שממריא: Ring Mudolator?

Sham 69

New member
אני אחפש תמונה

ואשים פה ולא, הדיסטרושן לא נאכל ע"י באסים וטראבלים למיניהם .. וכן, אני חושב שזה השם של האפקט של המטוס הממריא

למעלה