Tommy Lee

orion rules

New member
Tommy Lee

כן כן זהו בעלה לשעבר של פמלה אנדרסון. ידעתם שהוא מתופף??? הוא מטורף!! יש לו בס 26" ובס 32" תסלחו לי אבל זה טמטום!!

HP900PTW

New member
אהא

ראיתי את MTV Cribs שהיה עליו.. וראו את החדר תופים שלו

HP900PTW

New member
אני לא ממש זוכר,

אבל היתה לו מערכת אחדת גדולה(אני לא זוכר של איזה חברה) ועוד כמה מערכות מפורקות בצד... ועוד כל מיני stuff של תופים.. you know...

HelloweeN

New member
Motley Crue

גלאם משנות ה-80 בעיקר.... אני לא אוהב. השיר החביב עלי שם מוטלי זה Livewire.

danezeq

Member
טוב אין פלא!

הוא אוהב דברים עגולים וגדולים!
למה כאלה באסים גדולים? חחחחחח מה זה צריך להביע?

Kodak997

New member
גם לבונהם היה 26"... אבל אחד

נראה לי שמעבר לזה הסאונד מתחיל להיות קצת דוחה........

אוי, נו באמת!

עצם העובדה שהוא עשיר ודאי גורמת לו לחשוב שאם תהיה לו מערכת בומבסטית משהו ומאוד לא רגילה, הוא ודאי יעשה למתופף טוב יותר. יש אנשים שבטוחים, משום מה, שאם יש להם 7 מצילות שלחצי מהן כלל אין אפשרות להגיע עם המקלות, הם מתופפים טובים יותר מאשר כשיש מערכת סטנדרטית של שני טמטמים, סנר, שתי מצילות, דוד ובס. אני לא אומרת שמערכת גדולה ומשוכללת זה לא טוב. לא הייתי מתנגדת לדאבל בס, או אולי עוד איזה טם-טם, אבל יש גבול!!! אישית, הוא נראה לי סתם מתלהב... וגם די אידיוטץ אבל מילא. -נעמה.

Kodak997

New member
מסכים איתך../images/Emo13.gif

Less Is More - כמו שמורי נוהג לומר ........... אבל בכל זאת יש אנשים שעושים שימוש יפה מאוד ב"כלי-זמר" שיש להם בתור מערכת - פורטנוי לדוגמה. ובקשר למוטלי קרו - שמעתי שיר שלהם וממש נגעלתי - להקה די דוחה אם תשאלו אותי

VADER

New member
תיקון..ראיתי אותו מתופף בטלויזיה

וזה שיש לו מערכת מפוצצת לא אומר שהוא מתלהב מעצמו...הוא מתופף ממש טוב! והוא יודע להשתמש בהרבה מצילות אין לך מה לדאוג לזה..

SANDOZZZ

New member
זה נכון כל מתופף מתאים מערכת לסגנון

שהוא מנגן אין קשר מתלהב או לא המערכת החדשה של בוזיו היא עצומה כמעט פי 2 מהמערכת של פורטונוי ואני די בטוח שהוא משתמש בכל חלק וחלק ממנה

למעלה