tommorow is my first day in school

Flying Camel

New member
קודם כל בהצלחה

טיפים? רק לחייך ולהנות מהאווירה !!! תנסי להנות כמה שיותר ובסוף היום תגידי לעצמך שזה לא כל-כך רע !

sivani

New member
be yourself...

מדברת אחת שהיום הלכה לקניון וקנתה בגדים ב-80$ בשביל להיראות מחר טוב בבצפר...בגלל מישהו...

Flying Camel

New member
חחחחחחחחחח.....

אני קניתי מכנסיים בדיזל ב £80 כן כן! £80 !!! וזה רק מכנסיים! אבל אמרתי לעצמי שאני חייב שיהיה לי לפחות מכנס אחד שהוא לא פדלפון, מתרחב, או בגיז!! אז קניתי מה אני יעשה?? ד"ש חמה לחיפושית דורלי
חחחח

sivani

New member
פדלפון?! ../images/Emo5.gif

כמה זה 80 ליש"ט או משהו כזה בשקלים??

Flying Camel

New member
מותק את מדברת עם מושבניק פה חחחחח

80 ליש"ט זה בערך 600 שקל ! חחחח צפונבונים ! יה רייט... מותק? כשנעים פה בלונדון אני הולך יחף עם חולצה גזורה ואיזה מכנס קצר... והבריטים מזה חושבים שנפלתי מהירח! חחחחח. אויש אני באמת נראה מוזר כשאני בלונדון!?!? אפילו עכשיו, לפני חודש קניתי את המכנס הכי מעלף שראיתי בחיים שלי!! קודם כל, הוא סגול, זה הצבע האהוב עליי, שנית כל, הוא מתרחב ואתם צריכים לדעת שיש לי אובססיה למכנסיים מתרחבים או רחבים! סתומרת בגיז. שלישית כל. הוא מ ע ל ף ואני אישית מעוד אוהב אותו וזהו ד"ש לדורלי

מתרחבים זה יפה! אל תקשיב לה

וסגול זה עוד יותר טוב (אמרה זאת שחצי מהבגדים שלה סגולים *אובססיה*)

CosmikDebris

New member
אף פעם לא התעלפתי ממכנסיים.

בטח מכנסיים מיוחדות. אני רוצה פדלפון. רוצה להיות היפי. אוי חבל, טעיתי בתקופה. לפחות יש לי שיער סגנון סבנטיז (כרגע עברתי את שנות ה80 והוא נכנס בהדרגה ל70)

Doctor Evil

New member
דבר ראשון

אל תקרא לי מותק.. דבר שני אני בן.... דרך אגב אני גם מושבניק.

Flying Camel

New member
מאיזה מושה אתה אחשלו?יותר גברי ממותק בשבילך

????????????? חחחחחחח יה רייט, עלק אני אומר אחשלו, חחחח יש לי במושב איזה ילד אחד מזה ערס , כל-כך מטופש, אז הוא כל הזמן אומר "אחשלו אחשלו" וזה כזה דבילי, ואנחנו צוחקים עליו שהוא כזה ערס אשכנזי! חחחח הוא פאקינג רומני בולגרי איזה ערס יכול לצאת מזה?

למעלה