Tom waits חדש!
טוב אנשים, אני בטוח שכולכם שמחים לדעת שהגיע לחנויות טום ווייטס החדש. גרסת לימיטד אדישן שזה אומר עטיפת קרטון מיוחדת וספר שירים מצורף. רציתי להניח את ידי על המציאה אבל לא הגיעה כמות גדולה לחנות אז לא הורשיתי לקנות אחד
אני אשמח לקבל קצת הסברים על פשר האלבום. קראתי בAMG שיש בו 30 רצועות חדשות, 14 מוכרות, ו-6 שצריך היה להפוך חצי עולם בשביל להשיג אותן [כמו שמאיה כבר כתבה לנו שזה כלל שוחד לשרברב רוסי
] אבל מה לעשות שהאנגלית שלי ירודה אפילו משל Ali G ועל-כן לא הצלחתי לקלוט לחלוטין מה הסיפור סביב האלבום. אז אם מישהו קרא כבר או יודע מה בעצם האלבום כולל בדיוק ולאיזה סגנון הוא נוטה יותר וכל פיסת מידע אחרת, אני יותר מאשמח לשמוע. אני יודע שהאנשים פה עושים כמיטב יכולתם, ובכל זאת אני אבקש שמי שיודע לענות על השאלות לא ידחה את התשובה למחר, אני פשוט צריך לדבר מחר על הדיסק. מקווה שתסלחו לי על חוסר הנימוס.
טוב אנשים, אני בטוח שכולכם שמחים לדעת שהגיע לחנויות טום ווייטס החדש. גרסת לימיטד אדישן שזה אומר עטיפת קרטון מיוחדת וספר שירים מצורף. רציתי להניח את ידי על המציאה אבל לא הגיעה כמות גדולה לחנות אז לא הורשיתי לקנות אחד