Tom or Mark? Who is your favorit? Tom or Mark?
ו וויזלי_גירל New member 28/9/03 #4 טום!!! לא כמו כולכם, אני אוהבת יותר את איך שטום שר והוא גם מנגן ממש יפההה!!!
R R E D E V I L New member 29/9/03 #6 טום מנגן יפה? פחחח. כנראה שלא ראית הופעה חיה בלתי ערוכה. הוא מזייף הרבה מאוד ועוד בדברים כל כך פשוטים.
טום מנגן יפה? פחחח. כנראה שלא ראית הופעה חיה בלתי ערוכה. הוא מזייף הרבה מאוד ועוד בדברים כל כך פשוטים.
T Thomasi New member 29/9/03 #7 Hey go fuck a goat! I was in his tour in germany and he is great!So go fuck a goat!Jackass
R R E D E V I L New member 30/9/03 #12 אז לא שמת לב! חצי מההופעות שהורדתי הוא מזייף שם.. אתם בטח לא שמעתם כי אתם לא מנגנים אבל אנשים שמנגנים שומעים את זה.
אז לא שמת לב! חצי מההופעות שהורדתי הוא מזייף שם.. אתם בטח לא שמעתם כי אתם לא מנגנים אבל אנשים שמנגנים שומעים את זה.
ו וויזלי_גירל New member 30/9/03 #10 באמת לא ראיתי הופעה../images/Emo4.gif אף הופעה אבל אני לא יודעת אם אתה מנגן בגיטרה.. אבל זה ממש קשה!! לפעמים גם להכי טובים יוצאים זיופים!!! אני בטוחה שלקורט קוביין או כמה אנשים מלד זפלין או פינק פלויד גם יצאו זיופים מדי פעם....
באמת לא ראיתי הופעה../images/Emo4.gif אף הופעה אבל אני לא יודעת אם אתה מנגן בגיטרה.. אבל זה ממש קשה!! לפעמים גם להכי טובים יוצאים זיופים!!! אני בטוחה שלקורט קוביין או כמה אנשים מלד זפלין או פינק פלויד גם יצאו זיופים מדי פעם....
T Thomasi New member 30/9/03 #11 Sure...but not all time as you said And Im playing on guitar and I know how hard it is
R R E D E V I L New member 30/9/03 #13 נכון זה קשה ולזייף זה הכי פאנק שיש, לא אמרתי שלא. וזה שטום לא מנגן כמו הפריקים האלה מלד זפלין זה אחלה.
נכון זה קשה ולזייף זה הכי פאנק שיש, לא אמרתי שלא. וזה שטום לא מנגן כמו הפריקים האלה מלד זפלין זה אחלה.
B Blinki New member 16/10/03 #18 TravisBarker Travis Rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!! הוא כזה תותח וזה קשה לנגן על תופים והוא כמעט כמעט שלא מזייף אולי פעם ב 6 הופעות!
TravisBarker Travis Rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!! הוא כזה תותח וזה קשה לנגן על תופים והוא כמעט כמעט שלא מזייף אולי פעם ב 6 הופעות!