?toldot ha'rock b'lee EthniX

Two2Toot

New member
?toldot ha'rock b'lee EthniX

Shalom. mikava she'efshar lichtov *ivrit* kacha, +she'tavinu. ani okevet acharey ha'forum ha'zeh aval zot ha'pa'am ha'rishona she'ani me'izah lichtov. ani meritzah vatikah shel EthniX, v'tzar li she'bazman ha'acharon hem yoter mitaskim im tipu'ach kishronot tzi'irim, me'lihofiya b'atzmam. Meshehu sam lev she'b'oto Ma'ariv L'ano'ar efo she'yesh katavah yafa al *chayaley hanikama* + kama milim me'piv shel Zeev, yesh katava ANAKIT al toldot harock b'yisrael im af mila al EthniX. katvu al kulam, chutz me'ha'tovim, me'kulam. eich zeh yitachen? efo ha'yachtzanim shel ha'lahaka? v'efo hamaritzim she'yarimu ?kol

ethnix1

New member
מתוקה, זה לא כל-כך פשוט

בתור אחת שנלחמה ונלחמת הרבה בשביל הלהקה הזאת.. זהו דבר רגיל, שכבר אין מה להתרגש ממנו.. לא מכלילים את אתניקס בהרבה מקומות שנם היו צריכים לככב בהם מתוך קנאה וצרות עין- כי אתניקס הכי מצליחים ולאנשים קשה עם זה אם תפני לכתב מעריב לנוער לדוגמה- הוא יגיד לך שלא הכלילי את אתניקס, כי הם לא עושים רוק (למרות שזה שטויות), לכל אחד התירוץ שלו.. תאמיני לי שאני התרגזתי, צעקתי מחיתי שום דבר לא עוזר אתניקס אני מאמינה כבר לומדים להסתדר בלי הפרגון שלהם- כי בתכל'ס הם הכי טובים והקהל מצביע ברגליים... וזה מה שחשוב זה לא "אופנתי " לאהוב את אתניקס- אבל רבים אוהבים אותם!!

נטלייי

New member
קודם כל

ברוכה הבאה
בקשר למה שכתבת - מצד אחד זה באמת מקומם שלא צירפו אותם, ושבעיתונות בעיקר, לא מפסיקים לקטול אותם. אבל מצד שני - אי אפשר לכבוש את כל העולם. היתה פעם כתבה בפנאי פלוס על הזמר הים תיכוני, ואתניקס בהחלט תפסו מקום של כבוד שם. ואני משערת שאם יעשו כתבה דומה על תולדות הפופ בארץ גם שם הם יהיו. אז נכון שאתניקס עושים כל מוזיקה בכל מיני סגנונות, וגם רוק, אבל שוב אי אפשר לכבוש את כל העולם.

רינקון

New member
,תופעה מוכרת

גם בתכנית על הרוק הישראלי של קוטנר אתניקס לא הוזכרו למרות שברוב הדיסקים שלהם היו קטעי רוק, החל באין לאן ללכת, מתחת לעור רוב השירים ביללת תן, שיר הנושא של הדיסק אדם ונחש ועד בדרך שלך שהיה כולו אלבום רוק. זה בעיני רק מעצים את התופעה הקרויה אתניקס שמוכיחה שוב ושוב שהיא קימת בזכות עצמה וללא שום עזרה מהתקשורת. כל הלהקות מתאחדות עכשיו ורק אחת ממשיכה כאילו כלום לעבוד על דיסק מספר 14!!! בשקט וללא יחסי ציבור.

למעלה