tofit זה בשבילך הנה השיר פתחי AGAINST ALL ODDS
T tofit New member 4/12/02 #2 תודה רבה גם לך ../images/Emo140.gif אני קוראת לשיר הזה שיר רגעי המשבר שלי...
Z zViper New member 4/12/02 #5 nop../images/Emo13.gif הסרט, כמה מפתיע: כשם השיר: כנגד כל הסיכויים, עם ג´ף בריג´ס. הצפע.
T turrican New member 4/12/02 #9 היה נדמה שהוא שיחק בסרט באסטר - או משהו כזה..טוב לא משנה. זה לא היום שלי..
Z zViper New member 5/12/02 #10 פיל קולינס אכן שיחק.. בסרט באסטר והשירים משם הם: two hearts ו- A GROOVY KIND OF LOVE גם שירים מקסימים כמו כל שיריו... לא נורא שלא הצלחת, תודה שלא הפכתי ענין זה לחידון הצפע.
פיל קולינס אכן שיחק.. בסרט באסטר והשירים משם הם: two hearts ו- A GROOVY KIND OF LOVE גם שירים מקסימים כמו כל שיריו... לא נורא שלא הצלחת, תודה שלא הפכתי ענין זה לחידון הצפע.
Z zViper New member 5/12/02 #11 אם פיל קולינס עסקינן../images/Emo13.gif המלצה אישית, לבעלי קאזה ודומיו... יש לאתר שם מגה-מיקס של כל שירי פיל קולינס באורך של לא פחות מ-23דקות! מומלץ בחום רב! הצפע.
אם פיל קולינס עסקינן../images/Emo13.gif המלצה אישית, לבעלי קאזה ודומיו... יש לאתר שם מגה-מיקס של כל שירי פיל קולינס באורך של לא פחות מ-23דקות! מומלץ בחום רב! הצפע.