to "warp" a plygon
רק משולשים הם "קשיחים". כלומר, כוונת הכותב היא לכך שכל משולשים בעלי זוויות שוות (במקרה אחד) או בעלי משולשים שווי-צלעות שוות (במקרה השני) הם משולשים משוכללים (או יותר נכון, לדעתי, שווה צלעות), כלומר, 2 המקרים מתלכדים.
עכשיו, במקרים אחרים (של מצולעים בעלי יותר מ-3) אפשר לשחק עם הצלעות כך שהזוויות שישתנו.
עדיין לא ברור למה מתרגמים את warp.
התרגום שאני מחפש הוא למילה warp. חשבתי על לקפל, אבל עזרה מכם תעזור.
הנה התרגום שלי:
רק משולשים הם "קשיחים". כל צורה אחרת עם יותר משלוש צלעות יכולה "להתקפל" [כאן נראה לי שהתרגום שלי לקוי] לאותה צורה עם אותן אורכי צלעות אבל זוויות שונות".
הצעות התקבלו בשמחה.
Only triangles are "rigid". Any figure with more that three sides can be "warped" in to figures with the same side length but different angles.
בדיון על מצולעים. קראתי את המשפט הנ"ל.רק משולשים הם "קשיחים". כלומר, כוונת הכותב היא לכך שכל משולשים בעלי זוויות שוות (במקרה אחד) או בעלי משולשים שווי-צלעות שוות (במקרה השני) הם משולשים משוכללים (או יותר נכון, לדעתי, שווה צלעות), כלומר, 2 המקרים מתלכדים.
עכשיו, במקרים אחרים (של מצולעים בעלי יותר מ-3) אפשר לשחק עם הצלעות כך שהזוויות שישתנו.
עדיין לא ברור למה מתרגמים את warp.
התרגום שאני מחפש הוא למילה warp. חשבתי על לקפל, אבל עזרה מכם תעזור.
הנה התרגום שלי:
רק משולשים הם "קשיחים". כל צורה אחרת עם יותר משלוש צלעות יכולה "להתקפל" [כאן נראה לי שהתרגום שלי לקוי] לאותה צורה עם אותן אורכי צלעות אבל זוויות שונות".
הצעות התקבלו בשמחה.