to the wraith

The Wraith

New member
.............

האתר הזה הוא האתר הרשמי של כנסיית השטן, הארגון השטני שהקים ד"ר אנטון סזאנדור לה-ויי באפריל 1966. כאן תמצאי את כל מבוקשך.

The Wraith

New member
על שטניזם לוויניסטי

שטניזם הוא מאוד אנטי, שטניזם מורד ב"דתות" שוטפות המוחות, שטניזם זו דת לאנשים מאוד מסויימים עם תכונות מאוד מסויימות, כך ששטניסט למעשה נולד ולא נעשה כזה. אני לא פוגע בחפים מפשע, זה נוגד את השטניזם אבל אם הם עשו לי רע הם ירגישו את נחת זרועי כפליים ממה שאני הרגשתי את שלם. בשטניזם האמונה היא...שאין אל ואין שטן, שאין יין ויאנג, שאין אלים ושהשטניסט הוא אל לעצמו. מהו השטן בשטניזם? כנסי לאתר ותראי. לא כל אחד יכול להיות שטניסט, זה דורש מספר תכונות שיש לאנשים מסויימים ולאחרים אין, לנסות להיות שטניסט פירושו לשקר לעצמך ולהוליך את עצמך בשולל- דבר שהוא חטא בשטניזם. ישנם הרבה אנשים שבאופן אובססיבי רוצים להצטרף לכנסיית השטן ולהיות שטניסטים למרות שהם לא, וכמו שד"ר. לה-ויי אמר: "הם צריכים אותנו באופן נואש- אנחנו לא צריכים אותם." את השאר אפשר להבין רק מקריאת הספרים שהמלצתי ומביקורים באתר של לה-ויי. Hail Satan!

Necrophil

New member
בדיוק בגלל זה אמונתך מטופשת

השטן לא קיים ללא האלוהים, שהוא כידוע המצאה של כמה נואשים ברוח אותה תקופה כאוטית בה היו מגיפות רבות, מלחמות ועוד דברים שהיו קצת "גדולים" על אנשים. אז כמובן באה חלוקה לעולם מטאפיסי בא להשליט סדר על העולם הפיסי- אלוהים אחראי לחלק הטוב, שטן לרע. כל קשר לעובדות מקרי בהחלט.

The Wraith

New member
............

את לא רוצה לעצבן אותי. אין לך מושג מה זה שטניזם אז תעשי טובה ותמשיכי למצוץ לזקן ההוא שמת במלחמת האזרחים בארה"ב לפני מתאיים שנה. יחי השטן! יחי הרצון החופשי! תחי החוכמה!

The Wraith

New member
שאלה לאוהבת המתים ותשובה

שלום נקרופילית, אל תתקרבי אני לא רוצה להריח את הסרחון שלך אם אלוהים הוא המצאה אני רוצה שתוכיחי לי כאן ועכשיו למה ואיך. לא שאני מאמין בו יותר מדי בתור שטניסט (אל לעצמי), רק רציתי לשמוע את ההוכחה החותכת שלפיה ללא ספק אין דבר כזה "אלוהים". טוב בזמן שתנסי לשבור את ראשך (תרתי משמע) הלא חושב..אני אענה על שטניזם

Necrophil

New member
מפגר, תוכיח למה אלוהים כן קיים

"במידה והמקרה ברור, חובת ההוכחה חלה על הנתבע" (לא הניסוח המשפטי, אותו אני לא זוכרת כרגע) לדעתי כתב התביעה מתמצה ב- א. תוכיח שהוא כן קיים, הרי אף אחד מעדי בית המשפט לא חזה ב" יד האלוהים" תוך הסרת ספק כלשהו מכך שזוהי "יד האלוהים" (משה מאושוויץ (סתם), אני, אדם שפוי ומשכיל, אדם שפוי ופחות משכיל, אדם חילוני) ב. המושג אלוהים בא לתת צורה לרוח. מעצם הגדרת הרוח לא יכולה להיות לה צורה, היא איננה חומר והתפיסה המושגית שלה שונה. אתה לא יכול לכפות את אותם מושגים חומריים על מה שלא ניתן לתפוס אותו באותה דרך בה תופסים חומר. ג. מבחינה סמנטית, אלוהים זו מילה, בסה"כ מילה, שבאה לייצג משהו. אין שום קשר בין מילה לדבר שהיא מתארת, אלא רק במוחנו. כלומר, כל העולם המושגי שאתה מדבר עליו, החל מעצמים פשוטים, וכלה במושגים מופשטים כמו "אלוהים", תלוי לגמרי בשפה, נובע בעיקר משפה, ויש להניח שכל התפיסה שלנו אפילו את השולחן שמולנו היא תלויית שפה לחלוטין, ואין לדעת מהי "המציאות האובייקטיבית" כביכול. רבים יטענו שמרגע המצאת השפה אנו משועבדים למילה, ומעוותים בכך דברים טבעיים רבים. וואו, האם סופסוף הגיע אותו זמן בו הרחבת קצת את התפיסה הצרה שלך לגבי העולם?!?!?! או שאתה תקוע עדיין באותה דרך חשיבה צרה ומקובעת?

aviv36

New member
תני לי סיבה לאהוב אותך

המירדף אחרי ההוכחה קים כבר אלפיים שנה ויותר. אבל העניין הוא לא ההוכחה קיים או לא קיים, כי יש בעולם שלנו מיליירדים של אנשים חיים ונושמים, ואין להם שום קשר לאלוהינו. הניסיון להוכיח התחיל בקשר המשיחי לוגי לאחר חורבן בית שני בתקופת התוהו ווהוא אחרי חורבן הבית ונאמר שם,ובתקופה ההיא, ואין מלך בישראל וכל הישר בעיניו יעשה. בקצור מה שאת מבקשת ...תן לי סיבה לאהוב אותך ,וביננו אין לי שום סיבה לאהוב אותך. בהבנה

למעלה