To The Moon And Back -Savage Garden

גיא246890

New member
To The Moon And Back -Savage Garden

פרטים!!! תנו לי פרטים על השיר היפה הזה!!! מי הלהקה הזו?? מתי הוא יצא?? אני שומע אותו הרבה בגלגל"צ עד שהשגתי אותו יצא לי הנשמה ... ואני רואה שיש שינוים בפורום
קצת נעדרתי בזמן האחרון ...

Chandler Rulz

New member
קודם כל, זה אחד השירים האהובים עלי

דבר שני.. מה ז"א פרטים? הלהקה היא Savage Garden, צמד שכולל את Darren Hayes ואת Daniel Jones. השיר הנ"ל יצא ב-1997 באלבום השני שנקרא Savage Garden גם כן. הצמד התפרק קצת לפני שנת 2000 (אם כי רשמית זה היה ב-2001..) בנתיים דארן יצא בקריירת סולו והוציא כבר שני אלבומים וכמה להיטים לא רעים (Insatiable, Strange Relationship, Crush, Pop!ular..) עוד להיטים של סאבאג': Crash and Burn Truly Madly Deeply I Want You I Knew I Loved You ושיר אחד שאהוב עלי מאוד, אם כי לא כ"כ מוכר (ויכול, אגב, להתווסף לשרשור שירי הפסנתר של שבוע שעבר פה בפורום): Two Beds and a Coffee Machine

Jagged chaos

New member
אין מצב שאתה פה ../images/Emo3.gif

אם לירן אמר ש"חולוני" ו"פנאתי" סלבריטיז.... אז הם כמו שרית חדד ליד מאדונה שמשווים אותם לChandler

Oleg0486

New member
שיר ענק להקה טובה

באמת אחד השירים הטובים. הלהקה גם טובה הייתה בתודעה ב98-99 ואז התפרקה היה להם כמו שכבר אמרו פה עוד להיטים אבל זה הגדול ביותר כאמור

Karma Killer

New member
../images/Emo207.gifכוכב נולד 4, הערב ../images/Emo69.gif

אוי ואבוי! מה הולך בעם הזה? איך מאור פיניה, היתוש הערס הקטן המעאפן עמזוייף שמנסה לעשות העתקה של הראל מויאל (שהוא בעצמו לדעתי על הפנים וסתם יתוש נוסף) קיבל חסינות וישראלה עם הקול המעולה לא קיבלה?! איך זה הגיוני?!?!?! ומה זה הלחץ הזה שקרה?!?!?! קיצר נמאס לי. אם מאור לא עף שבוע הבא אני מפסיק לראות כוכב נולד. ולגביי הביצועים של הערב- 1. מאיה - תמיד אמרתי ואני משבוע לשבוע מחזק את זה. היא הכי טובה שיש. 2. ג'קו - הרבה זמן לא היה דבר כזה. הוא מעולה. אין לי מה להמשיך. כי יש את רפאל ומורן שאני אוהב את שניהם אבל הם ממחזרים. יש להם קול מצויין אבל עדין. וזהו.

razM19

New member
את החסינות קיבלה מאיה

ולא מאור כמו שרשמת.. אני עדיין בהלם מזה שמאור עבר. כל כך חבל על ישראלה שלא עברה היום
היא שרה מאוד יפה.. התוכנית נהיית מותחת משבוע לשבוע, ואני רק מקווה שהטובים באמת יישארו לגמר (או שהתוכנית תהיה ריאליטי עד הסוף ותעצבן כמו בעונה הקודמת
)

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifלמה לא לכתוב את כל זה פשוט

בפורום כוכב נולד?
כדאי לך, יש שם אחלה מנהלות

Jagged chaos

New member
TO THE MOON AND BACK

נראה לי הגיע מקום 53 במצעד העשור של גלגל"צ. בארה"ב במצעד מכירות הסינגלים הגיע לשבוע אחד למקום 10 ומאז ירד. באוסטרליה הגיע מקום 1, ובבריטניה ל-3. אחרי השיר הזה יצא בארה"ב הסינגל Truly madly deeply שב-MTV אירופה היה להיט גדול יותר (נכנס גבוה ב-TOP10 השנתי של 1997). בסוף כל שנה, הם עושים את מצעד האומנים של השנה, savage garden הגיעו למקום 4 (ספייס גרלז לקחו מקום ראשון, ג'ול לקחה שני והנסון שלישי). לקליפ היו שתי גרסאות, הראשונה פחות נפוצה בשחור לבן שלסולן היה עוד שיער ארוך, הקליפ השני המוכר יותר זה שהוא עם שיער קצר מסתובב לו בניו יורק...

galoosh33

New member
כמעט השיר האהוב עלי....

שיר מהמם. אני אוהבת בו הכול במיוחד את הפזמון, איך שהם שרים וכמובן המילים... לא עוד סתם שיר אהבה אלא ממש רעיון מגניב savage garden להקה טובה אבל זה בהחלט השיר הכי טוב שלהם (לדעתי..) הוא לא נמאס! השיר נראה לי מ-98

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifשיר מדהים ../images/Emo99.gif

אני זוכרת שכשהוא רק יצא הייתי בטוחה שהוא קאבר כי הוא היה לי ממש מוכר

העכביש2

New member
גיא אתה יודע ש...

בתיכון היתה לנו תחנת רדיו בביצפר שהיתה שמה מוזיקה בהפסקות וכאלה, והשיר הזה היה נטחן רצח?? שיר מעולה שנמצא בפלייליסט שלי עד היום
הוא כ"כ מפורסם שתמוה שלא ידעת עליו פרטים עד היום...

גיא246890

New member
תודה רבה לכולם!!! ../images/Emo13.gif

השכלתי!! יצא לי לשמוע אותו כמה פעמים בגלגל"צ וכל פעם הוא תפס לי תאוזן חזק ולא הכרתי אותו עד שהצלחתי לשמוע תשם של השיר ומאז אני דבוק בו ותמיד הוא נשמע כאילו שמעתי אותו בעבר.. חוץ מזה שיש לו גירסת האוס בקול של בחורה למעונינים!! ואוהבי השיר הזה..

galoosh33

New member
של מי ?

אני רק ראיתי שבדיסק של Cascada - everytime we touch היא עשתה שם חידוש ל- truly madly deeply... >.>

למעלה