to my special thing

רבנע

New member
to my special thing

כבר הרבה זמן שאני רוצה להגיד לך את זה אבל לא מצאתי את הרגע הנכון,רציתי להגיד לך לפני שבועיים כשישבנו באוטו ודיברנו אחרי כול כך הרבה זמן,רציתי להגיד לך ביום שישי האחרון אבל זה לא היה המקום. ואין לי מושג מתי נתראה שוב..זה יותר תלוי בך מאשר בי אבל כבר אין לי רצון ויכולת לשמור את זה בלב. רציתי לספר לך מה הסיבה שברחתי לפני 3 שנים רציתי להגיד לך את זה. מהרגע שהכרנו הקשר בינינו התחזק והתחזק אף אחד לא יכל להפריד בינינו למרות כול המכשולים שהיו בדרך,נפתחתי בפניך עוד ועוד עד שידעת הכול עלי על המשפחה שלי על החיים שלי אז נבהלתי פשוט ככה נבהלתי מזה שאהבת אותי כול כך נבהלתי מזה שאהבתי אותך כול כך נבהלתי מזה שנתתי לך להתקרב אלי כול כך ואת יודעת איזה אדם פרטי אני. בטח לא תאמיני לאף מילה אבל זה לא משנה כי אני אומרת את זה בשבילי לא בשבילך להוציא את זה מהמערכת שלי ומה עושים כשנבהלים? נכון..בורחים אז הלכתי אל הדבר הכי חדש שמצאתי ושהיה קרוב וזנחתי את הקשר שלנו ושקעתי באשליה שיצרתי לעצמי מרצון היה לי נוח מאוד נוח לא התמודדתי רק זרמתי אבל רק דגים מתים שוחים עם הזרם. ה יודע מה עבר לך בראש ובלב באותם רגעים ועד היום אני לא יודעת אם אני רוצה למחוק את מה שהיה כי כול זה גרם לי להבין כמה את חשובה לי ובכלל עשה אותי למה שאני היום אדם הרבה יותר טוב. עכשיו אני יודעת לא לקחת כמובן מאליו אפילו את הבריאות שלי שזלזלתי בה כול כך. זוכרת שאמרתי לך מזמן,רחוק מהעין רחוק מהלב? אז זה קרה לי עם כול מי שהיה רחוק ממני פשוט הפסקתי לאהוב, איתך זה היה שונה אני לפעמים רואה את הקשר הזה כמו ספינה קטנה בלב אוקיאנוס מלא גלים הספינה יכולה להטלטל לספוג פגיעות אבל היא עדיין שם..שטה לה באוקיאנוס הענקי. רציתי להגיד לך שאני אוהבת אותך רציתי להגיד לך שאף אחד לא עושה אותי מאושרת כמו שאת רציתי להגיד לך שלא הצלחתי להיות עם אף אחד 8 וחצי שעות מול מחשב כמו שאיתך רציתי להגיד לך שאין עוד אדם שאני יכולה לשבת לידו ולא לעשות כלום במשך שעות רציתי להגיד לך שבחיים שלי לא כאב לי כמו שכאב לי בגללך רציתי להגיד לך שבחיים שלי לא בכיתי בגלל מישהו כמו שבכיתי בגללך רציתי להגיד לך שבחיים שלי לא פחדתי שיקרה למישהו משהו כמו שאני מפחדת בגללך רציתי להגיד לך שאף אחד לא מצליח לאפס אותי כמו שאת יכולה..את יודעת טוב מאוד שאת היחידה רציתי להגיד לך שכשאת אומרת לי משהו רע או מגעיל זה כמו שאני עומדת מול צבא שלם והוא יורה בי רציתי להגיד לך שאת תמיד בתפילותיי ומחשבותיי ואין יום שאני לא מודה לה' על שיש לי אותך ואת סבתא ואת יובל ובעלי ואת פשוט הדובדבן שעל הקצפת... רציתי להגיד לך שאת כמו כוכב שתמיד מאיר לי את הדרך רציתי להגיד לך סליחה על הכול רציתי להגיד לך תודה על הכול רציתי להגיד לך שבחיים לא הצלחתי לשכוח אותך וה' יודע כמה שניסיתי רציתי להגיד לך שכול כוכב בשמיים מזכיר לי אותך רציתי להגיד לך שכשאמרתי לך לפני הרבה זמן שאני שונאת אותך בעצם התכוונתי להגיד שאני שונאת את עצמי על כול הזמן שהלך לנו לאיבוד בגללי רציתי להגיד לך שאת בשבילי שילוב מוזר של חברה,אמא,אחות רציתי להגיד לך שאני אדם הרבה יותר טוב בזכותך ואיתך רציתי להגיד לך שאת המתנה של החיים שלי רציתי להגיד לך שהשתיקה שלך קשה ומכאיבה רציתי להגיד לך תודה שאת סובלת אותי ושאת לא עוזבת רציתי להגיד לך תודה שאת אוהבת אותי למרות הכול רציתי להגיד לך תודה שאת רואה לתוכי גם בלי שאני אוציא מילה למרות שלפעמים זה מעצבן אותי השקיפות הזאת רציתי להגיד לך תודה על איך שאת מסתכלת עלי רציתי להגיד לך תודה רציתי להגיד לך שאני לא מפחדת יותר I love you in a place where there´s no space or time I love you for my life, you are a friend of mine הגעת ושינית את גורלי,שמת קץ לתוכניות שהיו לי לפני שהכרתי אותך,את מרפאה אותי בידייך,וידייך מוחקות את כול הצלקות. אין לי איך להתגונן,אין אף אחת כמוך

JudyWn

New member
אני חושבת

שזה אחד מוידויי האהבה המקסימים ביותר שאי פעם שמעתי

למעלה