TO MY DAD

JOE22

New member
TO MY DAD../images/Emo16.gif

I can´t stop thinking of you The things we used to do The secrets we once shared I´ll always find them there In my memories But this heartache isn´t going anywhere In the public eye I act like I don´t care When there´s no one watching me I´m crying I will always have you, inside of me Even though you´re gone Love still carries on Love, inside of me I keep a picture of you Next to my bed at night And when I wake up scared I know I´ll find you there Watching over me When my world seems to crumble all around And foolish people try to bring me down I just think of your smiling face And I´m flying Madonna: Inside of Me

jo1234

New member
לא ידעתי שזה של מדונה...

בכיתי כל כך. ההזדהות פשוט 1 על 1. ג´ואי, שאבא שלה גם החליט ללכת ככה פתאום.

לולי26

New member
גם אני

גם אני מתגעגעת עד כאב אליו. ככה שהלך פתאום.באמצע החיים שלי ושלו. כל מילה נחרטת בלב ואלו צלקות שלא מגלידות לעולם. כל כך חסר לי.

JOE22

New member
מדונה הקדישה את השיר לאמא שלה

שהלכה לעולמה כמדונה הייתה בת 5 (אם אני לא טועה בגיל) מאז אני לא מפסיקה לשמוע את השיר כי הוא כ"כ מבטא את מה שאני מרגישה. כל משפט בשיר כ"כ מדבר אלי. החסרון הזה יכול להביא אותי לפעמיים לאי-שפיות,הגעגוע,הכעס. אני כ"כ זקוקה לו,זקוקה לו כאבא,כחבר. אני ממשיכה בחיים שלי ואז פתאום משהו מזכיר לי אותו ופתאום אני מרגישה שהחיים שלי נעצרים ולא בא לי להמשיך לחייך,לא בא לי לשמוח ולהראות לעולם שטוב לי. בא לי פשוט לשקוע,הריקנות הזאת לא מביאה אותי למקום חיובי. ואני יודעת שהריקנות הזאת תשאר עד יום מותי.

למעלה