to leeloo

לי-מיכל

New member
to leeloo../images/Emo20.gif

היי מה המצב לילו? זאת (אני אגיד לך את הסיסמא לימלית) איזה מגניב שאת אחראית על הפורום הזה - איזה מגניב! אבל!!! לא מצאתי.ראיתי , אף הודעה שלך.. אז.. איפה??? בכל מקרה , עכשיו את עושה מבחן בפסיכו´ אז בהצלחה!!!!!!!!! אני סומכת עליך שתקבלי 100!! עם כול "הטיפים" שאמרתי לך כגון: סנופי- טשטוש זהות וכד´.. בכל מקרה, עכשיו אני בביה"ס ומשמעם ליייייייייייייייייייייייייייייי......... אז החלטתי להמציא סיסמא אהאה.. ואני כאן עם מיכל.. בגלל זה השם שלי כך.. :) טוב אז תגיבי...(כמו תמיד!! , באיסי..) באהבה רבה רבה חברתך הטובה ביותר ביותר!!.... (אהאה...) לימלים..

לי-מיכל

New member
שכחתי לציין עוד פרט קטן אחד...../images/Emo39.gif

שכחתי לציין עוד פרט קטן אחד... עדין לא דנו על נושא התשלום , לא מקבלים כלום בחינם כידוע לך .. אינני רוצה ... הוא לא יחסר לך אני רוצה שתביאי לי את ..קוווווולללללךך. את קולי?! גזרתך נאה , פניך יפים ואל נא תזלזלי בחישובתה של שפת הגוף..(תם-תם..) סתם סתם.. לכל מי שלא הבין!! זה קטע מבת הים הקטנה.. לית: " וואי , איך שמעת את זה מהמטבח??" .. התחשמלתי, - מי שמע אותך?? - מי? מי?? סתם.. בקיצ´ לית , במבחן ! תזכרי בסרט - אם כבר זה פורום של סרטים.. של : " הכי טוב שיש"!!. זה מזה עוזר!! טוב עכשיו באמת.. ביי ביי לוב יו לימלים..

leeloo

New member
את קולי?! אבל בלי קול, איך אדבר?

תרשמי! כמוני! :)) אני כל-כך שמחה לראות שסוף סוף החלטת לרשום פה... כנראה היה משעמם בספרייה הא? נו... לפחות את לא צריכה ללמוד עוד ערבית... והבמחן בפסיכולוג היה טוב! מזל שהוא היה קצר, כי נשארו לי עוד 10 דקות ושתי שאלות... "תהיי אופטימית, אם את לא, כנראה שלא מצצת מספיק או שלא חיבקו אותך בתור תינוקת"..
בכל מקרה, סנופי לא תרמה לי למבחן.. גם לא "הכי טוב שיש"... רק האופטימיות, אינטימיות ואמון בסיסי... כל המבחן הזה.. וגם שחרור לעומת כיווץ, טיפוס אנאלי וכל השטויות האלה... וגם בשילה ולמידה... איך אמרתי לורד: "מה, להגיד מזה בשילה, מזה למידה וסתם שזה משפיע על זה וההפך?" אז היא: "כן וטיפה תפרטי", "אבל זה שטויות!", "טוב אז תרשמי שטויות. שטויות זה שטויות.." היא שיגעה אותי אותי עם הלפרט, להאריך, להסביר, להדגים ופתאום "סתם, בכלליות תרשמי", נו טוב, מה אכפת לי.... ולסיום- "אבל אבא.." "מה?" "אני בת 16, אני כבר לא תינוקת... אבל למה אני ניראת בת שנה?! אהאהאה"..
תעשי חיים קטן שלי, לילו (ליתלים= עסקת חבילה)

למעלה