To Do

LadyFlame123

New member
נמנמנמ..

טוב זה דורש חשיבה, אז רק מה שעולה לי לראש עכשיו.. - להצליח במתכונות, בגרויות וזה. - לקנות מתנה ליומולדת של אחותי. - לראות יותר כל מיני אנשים שכרגע אני רואה בקושי. - לקנות בגדים לקיץ. - מועדון. - להפסיק להיות תלותית
. - לצאת הרבה עם כולם
. - להרוויח כסף. - לחפש שמלה לחתונה של דודה שלי.

שרון710

New member
TDL-יאיי!

*מתכונת בתנ"ך. בגרות בתנ"ך. *מתכונות במת'. בגרות במת'. *בגרות באנגלית. *מתכונת בלשון. בגרות בלשון. * לבוא עם אחותי לקנות שמלת כלה.
*טקס סיום של אחי. ובכלל של היבינקי"ם.
* לנסוע לקריון. *לאכול בפוקט עם גיל ומאיה.
*לצאת, וכמה שיותר. *לקנות מכנס קצר!
לא זוכרת מה עוד.

הדבר היחיד שעולה לי בראש

זה לעבור את החודש הזה בלי לחטוף התמוטטות עצבים מטורפת וגם בהצלחה, מה שלא נראה לי הכי אפשרי אבל תמיד אפשר לנסות.

Under the GUN

New member
אין לי כ"כ הרבה

יומולדת (ב17 לחודש) לסיים לערוך את הראיון עם טניה לצלם סרט תהליך (איילת, תזכירי לי שצריך לדבר על זה
) לעבור את הבגרויות (ספרות, אנגלית, מתמטיקה, היסטוריה) כנ"ל מתכונות לזכור לשלם על הטיסה לספרד למדריכה שלי להיגמל מקולה לבחור מצלמה מקצועית שאני רוצה שתהיה שלי להמשיך לפנטז עליה (סתם.. לחסוך מספיק כדי שאני אוכל לקנות אותה) לקנות ארנק חדש!! הארנק שלי מתפורר זהו בערך..

אוהוו../images/Emo110.gif

ליוני: -4.5 רופא עור -5.6 בגרות בתיאטרון של חברים ועבודה עברית, להגיש שרטוט של החזות -6.6 עלייה ליער וסדר שבועות עם חניכים -7.6 טיול משפחתי
-שבועות: ללמוד היסטוריה|: -10.6 מתכונת בהיסטוריה -11.6 ערב הקרנות או משו כזה של תקשרות שהיכל תרבות -15.6 בגרות בתנך -17.6 בגרות באנגלית ויומולדת לאמא -22.6 יומולדת לגל, בטח נעשה משו..חח -23.6 בגרות במתמטיקה -24.6 עוד 3 חודשים אני בת 18 חחחחחחחחח סתם זהלא קשור>< -30.6 בגרות בהיסטוריה!! וזהוווו נגמר בציפרר יאיי אלה בעיקרון הדברים שיש לי בנתיים באמצע יש מליוןןןןןןןן ימי עבודה למחנק, ישבצים מטורפים לבניית מערכים, יציאות, בלאגנים, חברים וכו'. מקווה גם למצוא בקרוב עבודה|: ולחופש הגדול בכללי: -לעבוד -ימי עבודה וישבצים [כי זה לא נגמר ביוני..חח] -מחנקקקקקקקקקק -קורסכם? לא יודעת עדיין.. -אילת עם חברים -אילת עם משפחה -שיבוצים!!!!1111 -פעם ראשונה להיות בסמינר פתיחת שנה שלם!??! -תא\ירושלים והרבה באלגנים:] וגם ים -הא, ולהסתגר על נושא לעבודה בקומפוזיציה, ולהתחיל לעבוד עליו....

tink 16

New member
../images/Emo203.gif לחודש הקרוב ולתחילת חודש הבא ../images/Emo13.gif

בגרות במוזיקה [מחר מסיימים!!!!
] בגרות בספרות, שנה וחצי
בגרות באנגלית מתכונת בהיסטוריה+בגרות בגרות במתמטיקה [ואולי תיקון מתכונת] חזרות גנרליות פרימיירה של ההורה פרימיירה שלנו

tink 16

New member
../images/Emo203.gif יותר שכונה מ...

שהמתכונת והבגרות אותו הדבר?
בכינו מצחוק!

דיייייייייי../images/Emo110.gif

איזה כיף!! חחח אנחנו השוונו תשובות אחד עם השני בצעקות באמצע המבחן כשהיו לנו 2 משגיחות!

Anni Lupu

New member
"הכל אני יכול בחופש הגדול.."

-להצליח בבגרויות -ללמוד כמו שצריך בבגרויות -להשתזף -לחפש עבודה -להרוויח כסף -ללכת לחדר כושר -לצלם, והרבה -ללמוד ציור -לכתוב משהו חדש -לחזור לנגינה בחליל -לעשות מצגת על ישראל למשלחת לספרד

sky darkens

New member
Juneeeee.

ביוני אין כל כך הרבה, רק לעבור את הבגרויות \ מתכונות, לעשות קצת כסף בעבודה, וזהו סה"כ. :) הא, ולהמשיך להתאמן. זה עושה טוב. <:

danieli rose

New member
../images/Emo24.gif

מחזקת אותך..למרות ששום דבר שאני אגיד לא יעזור..אבל לאנשים כן אכפת! מאיפה את בדיוק?

© h i l a ©

New member
אמ

לעבור את כל הבגרויות\מתכונות בהצלחה (תכלס נשארה רק מתכונת אחת) לא להתחרפן יאו, אין לי מושג, רוב הדברים מתוכננים לחופש

למעלה