To Do

מישו22

New member
תשמעי אחד מהישוב שלי עובד שם

והוא אמר שבד''כ מי שגר בעיר 90% שמורידים לו...

Anni Lupu

New member
למה מורידים למי שגר בעיר?

אני לא יודעת אם זה נכון, אבל אמרו לי דווקא שבגלל שאני גרה ברמת אביב (שנחשבת לשכונה ממש טובה וזה) אז דווקא יעלו לי...

שרון710

New member
יש הבדל בין עיר לרמת אביב../images/Emo3.gif

רמת אביב זה מקום על רמה. ממש על רמה. אי אפשר להגיד את זה על כל עיר, כן?:)

מישו22

New member
בואי נגיד לך את הנתונים שאני יודע

בצו ראשון שואלים כל מיני שאלות ולפי זה אומרים לך את הקבא.אז ככה: מעלים על:אם את גרה בישוב,אם את גרה בערים במרכז הארץ(בשכונות מפותחות),או צפון הדרום,אם יש לך אחים או אחיות,אם את בחדר בבית עם מישו ,אם את לומדת בבית ספר טוב, באיזה תנועת נוער את נמצאת או אם בכלל בכמות החברים שלך (גדולה או קטנה אם קטנה אז מעלים) יחידות לימוד והרשימה עוד ארוכה מורידים על:אם את גרה מבאר שבע ומטה,אם את לומדת במקיף או בתיכון גדול,אם את לבד בחדר או שאת ילדה יחידה אם את גרה בשכונת רווחה ועוד דבר שלא תקף לכולם זה תלוי בבוחן:אם אתה דתי או דתיה(בהרבה מקרים מעלים אם אתה דתי) וכל זה ממקור מוסמך

danieli rose

New member
מה זאת השטות הזאת של הלבד בחדר?! חח

איך האיכות שלי נפגעת בדיוק אם יש לי חדר לבד..\:

© h i l a ©

New member
עכשיו הבנתי!

הזאת שאלה אותי אם ההורים שלי מנהלים XD אבל אני יודעת שהקב"א שלי גבוה P: (אמרו לי)

שרון710

New member
למה מעלים אם כמות החברים קטנה?../images/Emo12.gif

זה אמר שהבנאדם פחות חברותי!

מישו22

New member
לא זה אומר

הוא הסביר לי את זה אני לא זוכר בדיוק,הוא אמר לי משו על נאמנות לאנשים שיש לך נגיד שתי חברות ממש טובות ואת נאמנה אליהם וההפך ואת יכולה לסמוך עליהם וכו'.. הבנת בעיקרון מה אני אומר לך?

אבל יגידו לה שהיא בקבוצה של 54-56

ואם יש לה פרוטקציה הכי זעירה בעולם בלשכת גיוס האיזורית שלה, יגידו לה גם את הקב"א המדויקת

noyy

New member
יאללה

- לעבור את כל המתכונות והבגרויות - להכין לו את מה שתכננתי ליום הולדת :) - עבודה עברית - לחסוך כסף, לפחות 500 (כרגע אני ב50, מתסכל משהו) - ללכת לחפש בגדים. שונאת את זה כ"כ - להשלים כל מיני סדרות וסרטים שמחכים כבר חודש - לישון. לתפוס ככה איזה יום ופשוט לישון כמה שאפשר
רק חבל שאין לי ימים פנויים - לחזור לעשות הליכות
סעמק איתי

למעלה