TLV9RUN

wileecoyote

New member
TLV9RUN

כנראה החשש ממיעוט משתתפים שלא מעונינים להתעסק עם אישורים רפואים מביא את SPORTWEB לארגן מרוץ למרחק מוזר של 9 ק"מ.
מה שבכלל מוזר זה שהם גם דורשים אישור רפואי למרחק הזה.
וכמובן בהקשר לנושא החולצות הם עדיין לא מפרסמים מה מקבלים חוץ מ "מתנה לכל רץ/ה: יפורסם בהמשך.", נקווה לעדכונים בקרוב

http://tlv9run.sportweb.co.il/

recamel

New member
אתה ממש לא מבין את הנושא...

כל מרחק של 10 ק"מ ומעלה מחוייב לעמוד בהמלצות וועדת משרד הבריאות אשר מיושמות ע"י מד"א.
כל מרחק מתחת ל-10 ק"מ לא מחוייב.
מה שאומר ,שמירוץ אשר ייתקים ביוני שרוב הסיכויים שתנאי מזג האויר לא יאפשר זינוק למקצה מעל 10 ק"מ, אך יאפשרו למקצים של 9 ו-5 ק"מ.
הסבירות גבוהה לתנאים של 24 יח"א.

אין שום קשר בין אישור רפואי למרחק.
אישור רפואי זה תנאי של חברות הביטוח.

wileecoyote

New member
תגובה מהירה של SPORTWEB, כל הכבוד

מתנה לכל רץ/ה: כובע מנדף זיעה מקצועי.

recamel, אני שם בצד את הכותרת הפוגענית שלך (אפשר להעליב בצורה יותר מנומסת), לפי הבנתי הפעוטה, הפרשנות המשפטית כרגע זה שלא צריך אישור בריאות לריצות קצרות מ 10 ק"מ על מנת לקבל כסת"ח לחברות הביטוח.

רץ בשטח

New member
קצת סדר

יש שני דברים לא קשורים שקרו בשנתיים האחרונות, שהמשותף לשניהם זה הקשר החלקי בראשון והקלוש בשני למציאות
&nbsp
1. הוועדה שמינה משרד הבריאות וקבעה אמו מידה לקיום אירועי ריצה ארוכים למרחק של 10 ק"מ או יותר - ולכן מרוץ למרחק 9.999 פטור מהן
2. פסק הדין במשפט על הרץ שמת, שקבע שמארגני המרוץ נהגו ברשלנות כשלא דרשו אישורים רפואיים והספקו בהצהרה אינטרנטית
&nbsp
עד כאן העובדות, ולמה זול יותר לארגן מרוץ ל-9.999 ק"מ מאשר מרוץ ל-10.
&nbsp
מה יקרה אם פסק הדין ישאר כתקדים כאשר הרץ הבא ימות במרוץ למרחק של קצת פחות מ-9 אם שאריו יחליטו לתבוע? החברות המארגנות מניחות שהן יצאו בכך שעמדו בתנאי נייר העמדה כלשונם והמבטחים מגישים רגועים כאשר יש אישור רפואי. אם תשאל אותי, אני לא הייתי רגוע במקום שהן עומדות היום.
&nbsp

recamel

New member
זה פחות עניין של זול...

יותר עניין של האם זה בכלל אפשרי.
במרחק של 10 ק"מ ומעלה זה לא אפשרי להוציא לפועל מירוץ בתנאי קיץ בת"א.
אפשר לקחת כמה כוחות מד"א שרוצים אבל המנהל הרפואי לא יאפשר את הזינוק.

ואתה בהחלט צודק, אמנם זה הפך להיות קצת מסובך אבל כולם מבלבלים בין שני הדברים השונים שכמה שזה מגוחך... אף אחד מהם לא מעוגן בשום חוק.
הכל עניין של הפחתת סיכון (פחות או יותר כמו ההפחדה שעשו לנו לפני השלג השנה בירושלים, חס וחלילה שלא יקרה משהו ויגידו שמישהו זלזל או לא לקח ברצינות.)

recamel

New member
לא פוגעני בכלל

אבל... אם תכתוב:
"האם החשש ממיעוט משתתפים שלא מעוניינים להתעסק עם אישורים רפואיים הביא לכך ש Sportweb מארגנים אירוע למרחק לא סטנדרטי (לדעתי) של 9 ק"מ"
&nbsp
האם יש צורך באישור רפואי למרחק שכזה?
&nbsp
אז אולי יהיה יותר נחמד לכולם :)
&nbsp
ואני לא נציג Sportweb.
מגיב בשם עצמי :)
&nbsp

למעלה