TLUMACH - מישהו מתמצא?

בתיה4

New member
TLUMACH - מישהו מתמצא?

ברשימת הארכיונים באתר של מרים וינר - אני לא רואה עבור המקום הזה שום איזכור לרשומות לידה/נישואין/פטירה מה זה אומר? לא קיים? http://tinyurl.com/aczva

הלני

New member
לפני חריצת גורל

כדאי: - לבדוק גם ברשימות המיקרופילמים של ה- LDS , דרך חיפוש keywords, כי לפעמים הרישומים מסתתרים בתוך רישומי יישובים/ערים (כמו למשל Rzdzin ברישומי Tarnow...). - לבדוק גם רישומים קתוליים: לפעמים הכנסיה ניהלה גם רישומי היהודים. - להפנות השאלה (באוקראינית. אני לא קיבלתי תשובה לדואל באנגלית...) לארכיון האזורי. בהצלחה, הלני

בתיה4

New member
עד כמה שאני מבינה

הרישומים הם בתוך רישומי ערים בסביבה - סטניסלאבוב, קולומיאה. ואמנם אם מחפשים ב JRI לפי שם המקום מקבלים רישומים. אבל עד עכשיו כל מה שחיפשתי ששייך לשם לא מצאתי. לכן הלכתי לבדוק אם חסרים רישומי ארכיון. תודה על התשובה

הלני

New member
תראי מה נמצא ב-LDS:

Ksiegi metrykalne, 1762-1945 Kosci󬠲zymsko-katolicki. Parafja Obertyn (Horodenka) Ksiegi metrykalne, 1666-1946 Kosci󬠲zymsko-katolicki. Parafja Tlumacz (Tlumacz) Ksiegi metrykalne, 1837-1945 Kosci󬠲zymsko-katolicki. Parafja Nizni󷠨Tlumacz) Ksiegi metrykalne, 1785-1945 Kosci󬠲zymsko-katolicki. Parafja Chocimierz (Tlumacz) Ksiegi metrykalne, 1709-1945 Kosci󬠲zymsko-katolicki. Parafja Zukow (Horodenka) אולי השימוש בתעתיק TLUMACZ יתן לך תוצאות אחרות אצל מרים ויינר. IMHO, רישומים מ- 1666 יכללו גם רישומי היהודים. הלני

ארכיונים באוקראינה ?

האם יש לך, הלני, נסיון עם ארכיונים באוקראינה ? האם תוכלי לשתף אותנו ? שלחת להם אימייל ? הם ענו לך ? כמה עולה חיפוש ? ותעודה ? עם איזה ארכיון איזורי עמדת בקשר ? תודה על הסבריך.

למעלה