TLINGIT

באלאדיה

New member
TLINGIT ../images/Emo124.gif

יקירתי, אולי במקרה את רוצה לשתף אותנו במשהו.... למשל... נגיד... איך היתה החתונה? לולולולולולו

tlingit

New member
מ'זתומרת איך היה? היה נהדר כמובן../images/Emo6.gif

אבל כיף שאתן שואלות
היה מאד שמח וכיף ומרגש
הגיעו חברים קרובים וקרובי משפחה חביבים
היו ברכות אישיות מרגשות, וכמובן שכולם הודיעו שהשמלה שלי נפלאה
אפילו הבאנו את הכלבה הקטנה שלנו לקבלת הפנים (אם כי בטקס עצמו היא חיכתה במכונית) היו לנו לא פחות מחמישה שושבינים
כן, כן, 5 : הבת הקטנה של בן זוגי PbD , שני אחייני ושתי אחייניותיו ששאלו יומיים לפני החתונה אם גם הן יכולות להיות שושבינות ולפזר פרחים
אז ישר אמרנו שבטח, והודענו לחברתנו שהיתה אחראית על האירגון שצריך 5 סלסלות, ובבוקר יום החתונה היא הגיעה אלינו הביתה עם ארגז מלא ורדים
מוכנים לפירוק, והיה כיף להתעסק בפירוק עלי כותרת ללא סוף... כל החמישה הלכו לפני ופיזרו עלי כותרת (וכמה פרחים שלמים שהשארנו) כך שאל החופה הגעתי בלי לגעת ברצפה
היה חמוד ברמה
האמת שקשה לי לחזור לשיגרה בעבודה

יונת10

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif מזל טוב טלינ

מזל טוב, מאחלת לך אושר, בטחון וזוגיות נפלאה הרבה ריקודים, אגב, לא נתת איזו הופעה???

tlingit

New member
../images/Emo51.gif

תודה יונת על הברכות החמות
לא הופעתי כי לא רציתי הפעם. הרי בכל מקרה הייתי מרכז תשומת הלב, והספיק לי

lydiamai

New member
איזה כיף. מזל טוב מזל טוב מזל טוב..

ועוד הרבה הצלחה, ושמחה, ואושר, ואהבה... וכל מה שתרצו.

tlingit

New member
תודה תודה תודה ../images/Emo98.gif

ושוב תודה לך יקירתי על כל הברכות

leah1010

New member
מזל טוב

ברכותי לזוג הצעיר. שהשלום האהבה והאושר ישכנו בביתכם. לאה

הצלחת להעביר את התחושה ../images/Emo99.gif

נשמע נפלא ומלא שמחה ואהבה. שוב, מזל טוב וחיי נישואין מלאים אהבה ושפע כל טוב. אורנה

tlingit

New member
אני מאד שמחה לשמוע

אני מאד שמחה לשמוע, כי מאד קשה לי לתאר אירוע שרוב יופיו בשייכות שלו לאנשים. משמח אותי לשמוע שבכל זאת הצלחתי לשתף ותודה על הברכות המרגשות

טלינגיט יקירה

המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון (אופס נתקעה לי האצבע) מזל-טוב!!!! אושר ועושר בריאות וגם קצת כושר!!! שחייכם יחד יפיקו אור , שמחה ואינסוף אהבה
.

למעלה