TLC

The Mystique

New member
TLC

לאן הן נעלמו ? פיספסתי משהו ברכילות ? הלהקה התפרקה ??? למה אין ללהקה שירים חדשים ? או קריירה פרטים לפחות לאחת מהבנות. תעדכנוני.

Cold Chillin

New member
...

אני יודע שאחת מהן מוצאיה דיסק בקרוב אני לא יודע מי מהן וגם לא איכפת לי PEACE

tcy

New member
חלילה, הן לא התפרקו

והן כרגע עובדות על אלבום חדש שייצא מתישהו באמצע 2002, הן כבר הקליטו כמה שירים וכרגע ידוע שהן עובדות עם שורה נבחרת של מפיקים מובילים. ללפט איי/ליסה לופז יוצא אלבום סולו ב-14 באוגוסט (קרוב לודאי שהתאריך יידחה), הסינגל הראשון מתוכו יהיה block party, צולם לו כבר קליפ שבויים על ידי הייפ וויליאמס. באלבום יש שיתופי פעולה עם ליל קים, גוון סטפאני, לני קרביץ ועוד, והוא ייקרא סופרנובה. לעוד מידע על האלבום של ליסה והאלבום החדש של כל השלישייה תיכנס לאתר שנתתי כאן ושמה יש פרטים על הכל, כולל הורדות של הקליפ החדש של לפט איי, הורדות של הסינגל ועוד כל מיני.

ken kaniff

New member
אם כבר TLC, הן (בצעירותן) מופיעות

היום בסרט בערוץ 4 בשעה 1:50 בלילה. ליאור

Vick

New member
סרט נחמד../images/Emo13.gif ששווה הצצה עם אין ...

משהו יותר מעניין לעשות! מדברת מניסיון אישי שהרגע חוויתי
peace!
Vick

הכן סרט משעשע ../images/Emo44.gif

טי אל סי חמודות לאלה! left eye בסוף הסרט החליטה כמובן לראפפ לנו קצת וכמו תמיד אישית לדעתי הבחורה פשוט מצויינת! הם עוד כמובן בסרט היו בתקופת המיכנסיים האקסטרה אקסטרה ענקיות! אבל אין מה להגיד חמוד להפליא! וכמובן להקת... לא זוכרת איך קוראים להם של שלושה בחורים קטנטנים באוורולים פי 10 בגודל ! היתראפפו להם גם בסרט וכמו כל הניגרים הם רוצים הניז!
בקיצור..... סרט נחמד ביותר בימיוחד למישתעממים שבינינו בשעות כאלה של הלילה! פיס! נלה

HuTcHi MaMa

New member
חחח השחקנים שם היו כאלה מתלהבים

הילדים הקטנים האלה שתפסו מעצמם ראפרים העלו לי ת´סעיף

להקת הבנים הזאת..

היא באמת להקה בחיים אבל אני לא יודעת עם היא עדיין פועלת נלה

mc buhara

New member
אני חייה להגיד משהו על הז´אנר הזה..

סרטי ניגארז זה הדבר הכי מסריח בעולם זה פשוט המקבילה האמריקאית לסרטי בורקס וראיתי את הסרט הזה - והוא מסריח ואתם יודעים מה גם tlc מסריחות חרא להקה ושלא יתפרקו זה רע כי אז כל אז הן יתפסו פי שלוש יותר מקום על המדפים של הדיסקים!!!!!

ken kaniff

New member
רק במקרה, סרטי בורקס זה היצירת מופת

הכי גדולה בתולדות הקולנוע הישראלי. שתדע. ליאור

Vick

New member
התגובה שלך קצת אגרסיבית מידי...

רק שתדע שיש הרבה מאוד אנשים שכן אוהבים "סירטי ניגארז"... וגם את הלהקה!!! אז תחסוך את הפגנות "החיבה" האלו כי לא ניראה לי שמישהו כאן יסכים איתך בפה מלא... peace
VICK

tcy

New member
מה?! אני לא מאמינה שהפסדתי את זה

זה האוס פארטי 3 נכון? שנה אני מחכה שישימו את הסרט הזה ובסוף אני מפסידה נחמד לי בעעעעע

Vick

New member
אל תתבאסי! זה לא היה סרט המאה ../images/Emo8.gif

העובדה ש tlc משתתפות בסרט לא הופך אותו לאחלה סרט חוצמזה שגם לא הראו את השלישיה כלכך הרבה! אז לא נורא be happy!
VICK

למעלה