tksr יש לי בעיה!!!

נסיכה 15

New member
tksr יש לי בעיה!!!

אלדר היקר! יש לי בעייה שכבר הרבה זמן אני לא מצליחה לפתור... יש ילד אחד שאוהב אותי כבר 5 שנים או משהו כזה ואני לא מרגישה כלפיו כלום אבל הוא ממש ממש אוהב אותי כאילו שייש לו אובססיה אליי או משהו כזה . ניסיתי להתעלם ממנו אבל אני חושבת שהוא נפגע מזה אני לא יודעת מה לעשות כי הוא ילד מוזר כזה שייש לו המון בעיות ואני ממש לא סובלת אותו, האם עליי לנסות דבר איתו על מנת שיפסיק להיפגע או להמשיך להתעלם כאילו שאין שום בעייה ושהוא ימשיך להיפגע..... אנא עזור לי במהרה! שלך נסיכה 15

אלדר

New member
נסיכונת יקירתי........

אני יפתור את זה באמת??? אני ינסה לפחות לפתור את זה..... רק אם אפשר לפני זה כמה פרטיים עליך כדי לקבל קצת עזרה?? איזה מזל את?? מזל שמש כמובן? ואיזה גיל את עכשיו? ומה עוד יש לי לברר יש לך חבר? או שרק הוא דלוק עליך בזמן שאין לך חבר?? רק זה חשוב כדי לפתור את זה ממש ועוד משהו אחד אחרון....אני לא ממש זוכר אותך אבל מאיפה את מכירה את הכינוי השני שלי????????????. מאיפה את בארץ??? שלך אלדר

אלדר

New member
עוד שתי שאלות

מה היה הכינוי הקודם שלך???? בפורום הזה?? ומי שלח אותך אלי?? מי המליץ עלי בפנייך??? ואם תוכלי לענות לי על זה מצויין שלך אלדר

נסיכה 15

New member
אלדר היקר!

אלדר היקר! היו לי הרבה כינוים קודמים , עד עכשיו אני רק קראתי הודעות של אחרים ולא השתתפתי בפורום, ראיתי שאתה פותר בעיות של אחרים טוב מאוד ולכן החלטתי לפנות אליך. אני בת 15 מקיבוץ בדרום מזל קשת. הייה לי פעם חבר שנפרדתי ממנו חזרתי אליו ושוב נפרדתי ממנו. אני יודעת שהילד שאוהב אותי הוא מזל תאומים האם אנחנו מתאימים מבחינה אסטרולוגית ושווה לי לדבר איתו כי אולי יצא מזה משהו או להניח לזה, אנא עזור לי. שלך נסיכה15

אלדר

New member
שאף אחד לא יענה לה חוץ מימני!!!!!!!

זה היה לכל תושבי הפורום זה עיניין אישי כבר שלי!! אז נסיכה קטנה שלי שאלה אחת לי אליך את מכירה אותי?????????????????. איך זה ??(צירוף מיקרים? לא נראה לי) את מקיבוץ בדרום איזו אירוניה גם אני 30 שעה מבאר שבע ואת בטח יודעת על מה אני מדבר.. את גם בטח לומדת במעלה הבשור נכון?? גם זה נראה לי מוזר אם זה נכון. ועוד יותר מוזר שאם זה נכון אז את בטוח מכירה אותי!!!!! ואז זה יותר מוזר ממוזר אם את מבינה אותי..... כי אחרי הכל....מה שאת אומרת על אותו אחד אני יכול להוסיף לך הרבה וזה כל כך קל לפתור את זה רק תעני לי האם את מאיזור מעלה הבשור שזה בית ספר?? לומדת שם??? את גרה קרוב לאופקים? או רחוק???. אם תעני על זה אני יפתור לך עוד היום את הבעיה שיש לך בוך שעה אחת! אז תעני מהר... שלך אלדר

נרקיסית

New member
נו..אלדר..

ליאת או לא ליאת. תעבור ל - ICQ. זה לא המקום. מחוז שיטור תנועה נפה ג´.

אלדר

New member
נרקיסית יקירתי זה מאוד חשוב...!!

אם אנחנו מכירים אולי ובכל מקרה בעוד 3 ימים אני מתחיל ביצפר אז למה שלא נדבר שם אם אנחנו כאילו מכירים?? תחשבי על זה יקירתי... אני חייב לדעת את זה כי זה מאוד חשוב היא מקיבוץ בנגב... גם אני .... ואני מכיר מישהי בת 15 מזל קשת.....מיוחדת אז מה...? זה נראה מתאים כאילו......למרות שהיא לא מקיבוץ! אלה מאופקים אז זה לא זה.... אבל אם היא מקיבוץ אז אני כבר ידבר איתה בטלפון יהיה הרבה יותר קל! ויחסוך בעיות כאן.......... אז תני לי לשאול פרטיים והיא לא נתנה אי סי שלה עדיין שלך אלדר

אלדר

New member
אז ככה נסיכה שלי......

אני יענה לך עכשיו על זה..... בתקווה שזה יעזור לך באמת כי אני קצת לא בטוח בי עכשיו ובמה שאני יחשוב אני במצב שלא מאפשר לי ממש לדבר כל כך בהיגין אבל תקראי ואז תגיבי.... אז ככה את מזל קשת והוא תאומים..... הם רק לידע כללי זה שילוב מאוד מוצלח (שתי המזלות קוטביים) (אני מזל תאומים) ואני אומר לך שזה יכול להיות ממש מוצלח מבחינה אישית בעינייך.. כל עוד את יכולה לתת לו אהבה והרבה ולתת לו מרחב בחיים.... הבעיה שלך זה שאת יודעת שכבר 5 שנים הוא "רודף" אחריך ואוהב אותך.. אז ככה שאת זה אפשר לפתור בכמה דרכים אבל החשוב ביותר לפני זה... האם את בטוחה שאת לא אוהבת אותו בכלל? האם את מרגישה שלא תוכלי לאהוב אותו... האם את באמת לא רוצה להיות איתו בקשר ולנסות.... האם החיבור הזה בעינייך בטוח יכשל.....האם אהבה שיש לכם לא מספיק חזקה כדי שזה יהיה באמת קשר ארוך טווח........ יש עוד יותר מזה... אבל החשוב ביותר זה שמה לעשות זו הבחירה שלך את יכולה סתם לבקש מידיד שלך להתחזות לחבר שלך לכמה זמן שאותו אחד יבין שאין לו סיכוי.....(מה שאני לא ממליץ ממש) ויש עוד כמה דברים.....את יכולה לתת לו להבין כמה דברים רק הזערי שלא להסתכל לו בעיניים בכלל אל תרמזי לו שאת מעוניינת אל תדברי איתו ממש כל אלה ישגעו אותו ממש והוא רק יחשוב שאת עושה את זה בכוונה אני יודע את זה מאוד כי אני חושב בצורה כזו מידי פעם... אבל את חייבת לראות מה את מרגישה בכלל כלפיו כדי להחליט החלטה של מה אם את רוצה.... את יכולה לנסות אפילו..... את רק צריכה טיפת אהבה אליו כדי שזה יצמח ויצליח לכם.... אני לא ממש כרגע יכול להוסיף לך... אני בעצמי אם את עוקבת בכלל בפורום הזה נמצא בבעיה בנושא הזה למרות שזה בטיפול כבר.... אבל תראי את צריכה לדבר על זה לא בפורום ישיר כזה... יש לך אי סי אולי???? כאן יהיה קשה לעזור לך די....כי זה מאוד איטי צורת הדיבור... אז תשלחי הודעה למספר אי סי קיו שלי הזה: 124372817 ואם יש לך נדבר בקרוב מאוד....... שלך אלדר נ.ב. אם לא אז תחזירי כאן הודעה כבר....

למעלה