Tips For Beginners?

• פותח הנושא rty7
  • פורסם בתאריך

rty7

New member
Tips For Beginners?

היי, זה מה רב אני עוקב אחר הפורום ומתלבט, אבל היום סוף סוף רכשתי את מכשיר ה- PDA הראשון שלי - iPaq 2210
בכל מיקרה, אני עדיין בהתלהבות הראשונית, אבל נאלץ להמתין לטעינה הראשונית של הבטרייה (עוד 2:49:30~, אבל מי סופר), וחשבתי לבקש ממכם - בעלי הניסיון, עיצות למתחילים. כיוון שזהוא המכשיר הראשון שלי אי פעם, כל עיצה תתקבל בברכה: *חומרה (דרך אגב מה זה מגן מסך? האם כדאי לרכוש? מה העלות?), *תוכנה (מערכת ההפעלה או כל תוכנה אחרת), *אתרים טובים בנושא, *או סתם טיפים והערות מכל הבא ליד. אני אשמח גם לשמוע מה אתם עושים עם המכשיר שלכם (ולקבל רעיונות). תודה מראש לכל "החכמים", וסופש שבוע נעים.

rty7

New member
בעודי רושם...

בהוראות מצויין כי זמן ההמתנה לטעינה הבטריה הוא כ- 4 שעות. כעט עברה רק שעה ועשרים דקות אך האינדיקטור לטעינה מראה כי הבטרייה מלאה (נורית צהובה דולקת קבוע). עד כמה הנורית אמינה? האם הבטריה אמינה או שמה כדאי להמתין? (ניראה לי שאמתין בכל זאת 4 שעות)

ron20

New member
הנורה אמורה להיות אמינה ...

כנראה שהסוללה לא הייתה ריקה לגמרי ... בטעינה ראשונה מומלץ בכל מקרה על טעינה ארוכה יותר ... לאחר מכן אתה יכול לסמוך על הנורה.

gabimaor

New member
קצת תשובות

מגן מסך זו מעין מדבקה שקופה שמונחת על המסך ומטרתה למנוע סימנים ושריטות.פריט חובה לכל מכשיר. יש מגנים טובים בחנות הנדי בדיזינגוף סנטר,60 שח. מערכת הפעלה כבר יש לך ולא ניתן להחליפה.לגבי תוכנות, תעבוד עם המכשיר כמה ימים וכל פעם שתרצה לבצע בו משהו חפש תוכנה לדבר.לדוגמא,לא מזמן הייתי צריך להקליט שיחת טלפון ארוכה (באופן חוקי
) אז לאחר מצאתי תוכנה שמקליטה כקובץ MP3.יש מספר תוכנות מאוד שימושיות כמו pocket plus,pocket buckup plus,gsplayer,space time יש עוד מיליון ואחת כאלה,אבל תוך עבודה עם המכשיר אתה תגלה מה אתה באמת צריך.אישית אני משתמש גם במחשבון מדעי.בקיצור,דפדף לך באינטרנט ותמצא מה נראה לך. תוך כמה חודשים אתה תהפוך למומחה.

למעלה