טיפ....
כששאלו את באדי הול (אחד השחקנים הטובים בעולם) על מכת הפתיחה הוא אמר: "אני מנסה מצד אחד, אם זה לא עובד אז מצד שני ואם גם זה לא עובד אז אני פשוט מכה הכי חזק ומקווה לטוב...." כששאלו את ווילי מוסקוני (נחשב לשחקן הטוב בכל הזמנים) איך הוא מנצח כל הזמן, אז התשובה שלו הייתה: "אם לא מחטיאים אז אי אפשר להפסיד...." עצות חינם עולות בסופו של דבר ביוקר.... אבל בכל זאת, אני אתן לך שתיים 1. תשב ותסתכל מה אחרים עושים ותנסה להבין על פי התוצאה מה לעשות או לא לעשות, אפשר ללמוד הרבה מהסתכלות... אני יכול להגיד לך שחורה לי העובדה שכשיש תחרות בארץ, אין קהל, אף אחד לא בא לראות... גם שחקנים שמשתתפים ומפסידים לא נשארים לצפות בהמשך התחרות, איך הם מצפים לנצח? יש להם הזדמנות ללמוד את היריבים שלהם אך פתאום הם ממהרים.... תלך לתחרויות ותסתכל מה השחקנים הכי טובים עושים... 2. וזאת העצה הכי טובה שאני יכול לתת, כך שיעורים מודרכים ע"י מדריך מקצועי, זאת הדרך הכי נכונה ללמוד משהו כמו שצריך, יותר טוב מכל דבר אחר. משהו אחרון לגבי מכת הפתיחה, כמו שכבר אמרתי, היא נחשבת על ידי רבים כמכה הכי חשובה במשחק אבל הנה עובדה מעניינת: לשחקן שנחשב לטוב ביותר בשנים האחרונות - Efren Reyes, יש את מכת הפתיחה הכי גרועה מבין כל המקצוענים.... אך בכל זאת הוא מצליח לנצח את כולם יותר מכל שחקן אחר....