tinnitus

meir315

New member
tinnitus

ו פתאום התחיל לצלצל כל הזמן באוזנים. גיליתי שיש לזה שם והוא מופעי בנושא ההודעה. יתרה מכך גיליתי כי לרפואה אין לזה פתרון. האם לרפואה הטבעית יש לזה משהו? כל היודע לעזור יבוא על הברכה

בובי

New member
בהחלט יש לזה פיתרון

לפי הרפואה הסינית יש שני סוגים של טיניטוס האחד הוא חזק וצורמני כמו קול של שביתה ברדיו. והשני הוא כמו רחש של הגלים. הקול החזק והצורמני מיוחס לאנרגית הכבד ובדרך כלל מעיד על חסימת אנרגית הכבד. הטיפול העיקרי הוא בעיקר שיאצו ודיקור וגם תזונה. הקול של רעש הגלים מיוחס לכליות שהם אלמנט המים ברפואה הסינית והטיפול העיקרי הוא בתזונה וצמחים. אם תיתן יותר פרטים תקבל תשובה מפורטת ואשמח לעזור לך אם תרצה.

meir315

New member
בובי המשך פרטים

קודם תודה. הרחש הוא כמו של רדיו שאינו מכוון טוב. תודה מאיר

בובי

New member
עוד כמה שאלות

האם התזונה שלך נכונה וטובה או שאתה אוכל בעיקר דברים משמינים ואוכל תעשיתי ? האם יש לך לחץ ומתחים בעבודה ובבית לאורך זמן? האם יש לך כאבים או גב עליון תפוס ? אם התשובה לרוב השאלות היא כן ניתן לנסות לפתור את הבעיה בשיאצו ואולי גם בהכוונה תזונתית. בכל מקרה צריך תשאול מלא לפני זה רפואה שלמה

meir315

New member
לבובי תודה

השאלות ששאלת ממש במקום מכיוון שלחלק גדול מהשאלות של התשובה שלי חיובית ולכן אני אלך להתיעץ בכיוון הזה. תודה

dudi adler

New member
טיניטוס

מאיר שלום. מסכים עם בובי לגבי סוגי הטיניטוס. מציע כוון טיפולי נוסף שמצאתי כיעיל: רפלקסולוגיה. דודי

meir315

New member
לדודי

שלום לפני יותר משנה עברתי טיפול רפלקסולוגי בהקרש שך בעיות בגב. לא הייתי מרוצה מהאיש שטיפל בי ועזבתי אותו. האם הטיפול במכבי טבעי כן יכול להיות טוב. תודה מאיר

בחירת מטפל

שלום מאיר מטפל לא נחשב לטוב או לא אם הוא מקבל בקופ"ח כזאת או אחרת, מטפל לא נחשב לטוב או לא אם הוא יושב בקליניקה מפוארת, מטפל לא נחשב לטוב או לא בהתאם למה הוא לובש. בחירת מטפל היא משימה לא פשוטה, שאל חברים, ברר את מהות הקשר בניכם, מה קורה למשל בשעות שקופ"ח החולים סגורה ואתה זקוק לעזרה. מה קורה בשישי שבת אם ישנה בעיה ועוד.. רפואה שלמה שלומי.

avorly

New member
שלומי ../images/Emo45.gif

כל הכבוד
כל מילה נכונה

dudi adler

New member
מאיר

לגיטימי לא להיות מרוצה,לא תמיד יש התאמה בין האנשים ולא כל המטפלים טובים,אני מקווה ששלך היה טוב ורק לא היתה התאמה. טיפול במכבי טבעי יכול להיות טוב.וכך גם בקופות אחרות. תלוי במטפל הספציפי. אם אתה עובר טיפול בקופ''ח, מציע לך(תודה שלומי שהארת את עיני)לקחת מהמטפל מס' טלפון ולסכם איתו שתוכל להתקשר אליו אם יש לך שאלות הארות וכדו' גם כשהקופה סגורה. תרגיש טוב דודי

למעלה