Tinder

evanescent

New member
הבטחות שווא?

אולי כדאי שכחבר טוב תזכיר לו שבצד השני יש בנות אדם, כאילו עם רגשות וזה.

זה מקרה אבוד.

שאלתי אותו פעם איך ירגיש אם אחד כמוהו ייפול על אחותו, אמר שהיא מזהה כמוהו מקילומטרים...

אבל באמת שהוא בחור טוב... חוץ מהקטע הזה.

אני יודע שזה כביכול נשמע כסתירה

ואני בד"כ מאמין שאדם לא יכול להיות דו-פרצופי עד כדי כך, אבל אצלו, באופן מפתיע, זה כך. הוא באמת בנאדם טוב עם החברים/משפחה, תמיד ראשון לעזור בכל דבר... אבל בקטע הרומנטי עם נשים, משהו אצלו נדפק כשהיה צעיר..

evanescent

New member
לפי ההגדרות שלי

לאדם/בחור טוב זו עדיין סתירה, אבל אני לא בטוחה שכדאי שנפתח את זה פה כי מדובר בחבר שלך.

את מוזמנת לפתוח את זה אם בא לך

פשוט לא נראה לי שבאמת תוכלי לחדש לי משהו. הוא קיבל ממני מספיק על הראש בנושא הזה, אני לא לטובתו (בקטע הזה). אבל את צריכה להאמין לי שכלפי החברים שלו, הבנאדם הזה באמת טוב, הוא באמת עוזר (לחברים/משפחה) יותר מהרבה אחרים שהם ג'נטלמנים כלפי בחורות.

evanescent

New member
יש הבדל בין להגיד על מישהו

שהוא טוב לחברים ולמשפחה שלו לבין להגיד עליו שבאופן כללי הוא סה"כ בחור טוב. עם הקביעה הראשונה כמובן אין לי מה להתווכח אתך. אבל מבחינתי אם לבן אדם אין שום בעיה להיות רע לכל אישה (או איש) תמימה מזדמנת שאינה ממשפחתו רק בגלל שהוא רוצה ממנה סקס אז אני לא יכולה לקבל אמירה שהוא אדם טוב.

טוב, זו סמנטיקה

ורק להבהיר, הוא לא אוהב לשקר לבחורות, ומנסה להימנע מכך עד כמה שאפשר. הוא פשוט טוען שבזכות tinder הוא פחות צריך לעשות את זה.

evanescent

New member
נוגע ללב

שהוא לא אוהב ובכל זאת עושה את זה. רחמים על הבחור הסובל.

חברה שלי משתמשת באפליקציה

ואמרה לי שיש שם די הרבה סוטים ויש לנפות הרבה, אבל מצד שני זה די כמו הרבה אתרי היכרויות, לא?

אביeג7

New member
איזו אפלקציה מגניבה!!

עכשיו הורדתי אותה

אדווח בהמשך על "מידת ההשקעה"

FineSilverMan

New member
את לא רואה

רק אם מישהו שעשית עליו לייק, עושה עליך לייק, אתם יכולים לדבר

(לכן האסטרטגיה של חלק מהמשתמשים היא לעשות לייק על כל האחרים ואז לסנן לאחר שהם יודעים...)

אביeג7

New member
הבנתי,פשוט עשיתי לייק על ממש בודדים

וכולם,אבל כולם היו התאמה בשבילי ויכולנו לדבר.. לכן רציתי לדעת כמה עשו לי לייק.

למעלה